Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim fikrim biraz daha birbirinizi tanıyın evliliğiniz otursun.Ben evliliğim de 3 yılı doldurdum iyi ki diyorum çocuğu ertelemişim eşimle ikimiz de bu 3 yıl içinde o kadar değiştik ki iyi yönde birbirimizi daha iyi tanıdık :)
Benim fikrim biraz daha birbirinizi tanıyın evliliğiniz otursun.Ben evliliğim de 3 yılı doldurdum iyi ki diyorum çocuğu ertelemişim eşimle ikimiz de bu 3 yıl içinde o kadar değiştik ki iyi yönde birbirimizi daha iyi tanıdık :)
Evet bu kadar hemen olacağını düsünmüyordum ama herkes şey diyodu işte hemen olmaz zaten bi kaç ay denemeniz lazım hatta bazıları 5 6 ay deniyor falan demislerdi acemilikten tamamen korunmayı bıraktığımız ilk gecede oldu şaşkınım bende ama şükür tabiki
Degil mi ya? Biz 9. Yildir birlikteyiz 5 yildir da evliyiz yeni cesaret edebildik o da cocugu okula elimizde bastonla goturmeyelim diye:)) ama esimi ilk tanidigim haliyle simdiki arasinda bi jenerasyon var nerdeyse. Simdi tam baba gibi oldu bana bisi olsa bile gozum arkadada kalmaz:) bana da evliligimize de daha da baglandi yillar gectikce.