Benim fikrim biraz daha birbirinizi tanıyın evliliğiniz otursun.Ben evliliğim de 3 yılı doldurdum iyi ki diyorum çocuğu ertelemişim eşimle ikimiz de bu 3 yıl içinde o kadar değiştik ki iyi yönde birbirimizi daha iyi tanıdık :)
Benim fikrim biraz daha birbirinizi tanıyın evliliğiniz otursun.Ben evliliğim de 3 yılı doldurdum iyi ki diyorum çocuğu ertelemişim eşimle ikimiz de bu 3 yıl içinde o kadar değiştik ki iyi yönde birbirimizi daha iyi tanıdık :)
Evet bu kadar hemen olacağını düsünmüyordum ama herkes şey diyodu işte hemen olmaz zaten bi kaç ay denemeniz lazım hatta bazıları 5 6 ay deniyor falan demislerdi acemilikten tamamen korunmayı bıraktığımız ilk gecede oldu şaşkınım bende ama şükür tabiki
Degil mi ya? Biz 9. Yildir birlikteyiz 5 yildir da evliyiz yeni cesaret edebildik o da cocugu okula elimizde bastonla goturmeyelim diye:)) ama esimi ilk tanidigim haliyle simdiki arasinda bi jenerasyon var nerdeyse. Simdi tam baba gibi oldu bana bisi olsa bile gozum arkadada kalmaz:) bana da evliligimize de daha da baglandi yillar gectikce.