• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evli ve mutsuz

hulyaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
26
0
86
41
İstanbul
açıkcası neden yazıyorum bunu ama bilmiyorum kimseyle paylaşamıyorum 27 yaşında bir bayanım evleneli 12 gün oldu henüz eşimle 1 kere ilişkiye girdik eşim sürekli uyuyo ve çok isteksiz bu beni çok üzüyo yıllardır ne hayallaer kurup beklediğim anlar bana zehir oldu kaldığımız otelde balayına gelen diğer çiftlere imrendim eşim doktora gideceğini ve bir sorunu olduğunu kabulleniyor.umaım herşey zamanla düzelir şuan çok kötü hissediyorum sanki ben azgınmışım gibi acaba anormal olan benmiyim diyorum ama 12 günde 1 kere yeni evli bir çift için az değil mi ya:gitme:

bencede az canım..
ama eşin kabullenmiş bi sorun olduğunu bak...
bi doktora görünün...
umarım herşey yoluna girer...

belliki eşinde sorun var..ilk günler çok ister erkekler çünkü..ben kaçmaya yer arıyordum:))

Canım öncelikle merhaba sana özelden mesaj atmak istedim ama özel mesajın kapalı...Bence normal bişey erkeklerde evlilik sentromu oluyo bence her erkekte olmuyo belki ama olanlarıda var sakın canını sıkma biz eşimle çok severek evlendik daha 3 aylık evliyim ilk günler senin dediğin gibi kendimi azgın gibi hissediyordum.Eşim bu kadar az değil ama yinede az benimle birlikte olmak istiyordu...Bende cok üzülüyordum.Bu sefer taraflar ve roller değişti şimdi eşim benimle birlikte olmak istiyor akşam olmuyo ya eve gelmek istiyorum diyo:)))Daha açık konuşmak isterim ama burada bu kadar yazabildim...

evet bencede çok azz 12 gün için ama
eşinizde kabul etmiş zaten rahatsızlığı
olduğunu siz kendinizi hiçç öyle azgın gibi
falan hissetmeyin gayet normal istekli olmanız
inş eşinizin ciddi bir sorunu yoktur

evlenmeden önce farketmemişmi sorununu da şimdi gidiyor doktora yada gidecek.yazık sizede yani ne sorunu varmış tam olarak,söyledimi size

12 günde bikere az gibi evet
daha önce anlamamismi kendindeki durumunu esin
doktora gitmek istemesi önemli bir adim

12 gunde ortalama en az 24 kere olmasi gerekir..
esini seviyorsan sabredeceksin
doktora gidecekse sevinebilirsin..
evlilik sendromu varmis erkeklerde bu dogru
ve en guzeli oturup guzelce konusmak..

evet gerçekten az ben bazı kişiler biliom bu senin dediğin 12 gün içinde günde 2-3kere ilişkiye girenler varmış..yuh artık diyorum yani düşün.ama eşin kabullenmiş sorunu

12 günde 24 keremi yani yeni evli çiftler genelde günde 2kere birlikte oluyorlar dimi..bende bunu diyorum işte canım.umarım sorun kalkar ya

açıkcası neden yazıyorum bunu ama bilmiyorum kimseyle paylaşamıyorum 27 yaşında bir bayanım evleneli 12 gün oldu henüz eşimle 1 kere ilişkiye girdik eşim sürekli uyuyo ve çok isteksiz bu beni çok üzüyo yıllardır ne hayallaer kurup beklediğim anlar bana zehir oldu kaldığımız otelde balayına gelen diğer çiftlere imrendim eşim doktora gideceğini ve bir sorunu olduğunu kabulleniyor.umaım herşey zamanla düzelir şuan çok kötü hissediyorum sanki ben azgınmışım gibi acaba anormal olan benmiyim diyorum ama 12 günde 1 kere yeni evli bir çift için az değil mi ya:gitme:

Canım Kadınsın ve sonun kadar da haklısın.
Yeni evli bir ciftin neredeyse hergün yapmaları gerekirken (genelleme olarak) hadi olmadı 2-3 günde bir olması gerekir.
Eşin de sorun olabilir mi acaba? (evet kabullenmiş)
Ereksiyon sorunu oldugunu düşünüyorum.
Bunda problem yasıyor sanırım.
Doktora görünmeli mutlaka..

Evet yeni evliler de her gün oluyor.
İnsallah cabuk atlatırlar.
Evlilikteki vajinimus gibi bu da bir erkek sorunu olsa gerek..
Ama insan dayanamıyor işte..

canım az ama kime göre neye göre...?

her çiftin ilgisi,sevgisi,maddi,manevi her durumu farklıdır

kimimiz günde 3 öğün yeriz kimimiz 5.. kimiz sürekli diyet :)

bence kafana takıp üzülme. mühim olan aranızda ki sevgi ve ilgi...
eğer o çok istekli olsaydı sen vajinimus olsaydın yine aynı sonuç olacaktı.
şuan eşinin bir sorunu var,inşallah yakında atlatacaktır.

ne kadar çok ilişkiye girilirse , o kadar çok seviliyorum. o kadar çok arzulanıyorum değil olay... ilk başta öyle gibi görünsede değil...olumunekankayizsmile
sen evliliğinin tadını çıkar.

12 günde 24 saat mii??Beklenen yılların acısını çıkarmak böyle oluyo heraldesositososito
Evlenmekten korktum yaniii:1shok:

12 günde 24 saat mii??Beklenen yılların acısını çıkarmak böyle oluyo heraldesositososito
Evlenmekten korktum yaniii:1shok:

Hiç korkma 24 kere oldugunu anlamıyorsun bile hatta sen istemeye baslıyorsun sempatiksalakcinni

aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Back
X