Yeni evlilere kayınvalide kayınpeder hakkında tavsiyeler...deneyimlerinizi bekliyoruz

ya şu aileleri bi çıkaralım hayatımızdan tatlım yaa sen ne diyosun ne güzel 1 ay tatilin varmış niye kaynananda zehir etçen güzelim günlerini bırakya zaten rahat edemessin ilk günler zor olur bence eşinle baş başa kal keyfine bak

haklısımnız da esım de dıyor balayından sonra 1 ay tatıl var bır hafta sızınkılerde bır hafta bızımkılerde kalalım ayıp olur dıyor. bu arada aıleler ayrı sehırde bız de ayrı sehırde oturcaz.

evet canım oyle de bır ay tatıl okllunca evde mı gecırsek dıyoruz zaten ramazan ayı dogrudur aılelerımız de rahat edemeyız gercı ben kendı aılemde rahat ederım de. esımın aılesıyle resmıyız cok babasıyla aramız bozuk soguktur yanı . nasıl gecer evde bılmem ama esımde ıstıyor kı her ıkısınde de bıraz vakıt gecırsek dıyor benım de kafam karıstı

daha yeni evli olacaksın canın bişeyler yapmak isteyecek eee ramazanda olacak büyüklerin yanında nasıl rahat edeceksin hemde daha yeni evli olucaksın ben 2yıllık evliyim tatil döneminde kayınvalidemin yazlıkta 2 gün kalıyorum da kocamı özlüyorum ayoll

evet canım oyle de bır ay tatıl okllunca evde mı gecırsek dıyoruz zaten ramazan ayı dogrudur aılelerımız de rahat edemeyız gercı ben kendı aılemde rahat ederım de. esımın aılesıyle resmıyız cok babasıyla aramız bozuk soguktur yanı . nasıl gecer evde bılmem ama esımde ıstıyor kı her ıkısınde de bıraz vakıt gecırsek dıyor benım de kafam karıstı

kendi annende de rahat edemezsinn canım sen nasıl kayınvalidende rahat edemiyosan eşinde senin ailende rahat edmeyecek birbirnizi düşünün evniz sizin için en güzel yer

evet arkadaslar saolun haklısınız yanı evımıze donmek en ıyısı sanırım sıcaklarda ramazanda serın serın otururuz artık. eksıklerımız var esyalarımız . kucuk seyler falan onları almaya gıderız gezerız vakıt gecırırız artıık

Yeni evli olacaksınız ve ilk ayınızı ailelerinizin yanında geçireceksiniz?

Yeni evli?

Yani ne gerek var ki?

Evinizin tadını çıkarın güzel güzel.

Tatil bitince isteseniz de eve kapanamazsınız, çok vakit geçiremezsiniz, fırsat bu.

Ayrıca diğer tatillerde ailelere gitmeniz gerekecek muhtemelen.

Evliliğinizin ilk ayını ziyan etmeye gerek yok...

2 hafta sonra evleniyorum ama daha once bı baslaık acmıstım bıraz korkuyorum esımden sogudum aılesı yuzunden. soguk aılesı ben gelınlerıyıyım daha anlayamadılar sanırım. babasıyla zaten bı olaydan kusmustulk ben daha sonra kandılde aradım ama soguk konustu gene.. ne yapıcam bılmıyorum aılesı yuzunden de esımden sogudum oysakı ne askla ne sevgıyleydım ben nasıl oldu anlaamdım. belkı evlenınce duzelırız. bız zaten hem bneım aılemden hem onlarınkınden uzagız. abısıyla zaten gorumeyelı 5 ay olmutsur hıc aramaz ben de aramam. aslında benım aıleme benzemeıyorlar ama napalım olan oldu

sımdı sızden tavsıyelerı beklıyorm ılk gunden berı k<ynanaya kayınpedere nasıl olmalı. dugunden sonra hem benım hem onların aılesınde kalıcaz yanı balayından sonra. daha sonra 1 ay sonra dalan kendı evımıze doncez. ama orda hıc kalasım yok.

tavsıyelerınız. deneyımlerınız hadı bakalım....

Şimdiden bunları düşünüp kendine sıkıntı yapma, bak düğününe az kalmış onun heyecanını yaşa. öbür türlü hiç bişeyin tadına varamazsın, tecrübeyle sabittir.... benim eşimin aileside soğuk onlara sorsan değiller ama benim ailem,etrafımdaki insanlar gibi de deiller. ayrı şehirlerdeyiz telefonda kızım evladım, oraya gidince günaydın dersin cevap vermezler, otururken bi bakarsın kimse kalmamış tek bi laf demeden gidip yatmışlar, 12 saat yol gideriz 5-6 ayda 1 hoşgeldin nasılsın o kadar, sanarsınki üst komşu geldi. bende eşimin abisiyle 6 ay önce görüştüm telde oda doğum yaptımda onun için aradı.küslük falan yok aksine çokta severim onu ama arayıp sormaz. ne doğum günü bilirler, ne bayram ne seyran nerdeyse 2 yıllık evliyim bi iğne almışlıkları yoktur bana. ( hoş çokta önemli değil ) Benim ailem bakkala giderken bile balkona çıkıp el sallarlar, annem 57 yaşında halaa eşime hizmet eder. Başının üstünde taşır. Abim beni aramaz onu arar. Eşime bunları defalarca söledim '' napiim bizimkiler böle, onlar yapmıyosa sen yap, sen konuş, alttan al' der durur.
Doğumum için gelecekti kayınpederimle kayınvalidem, son 2 ay onu düşünmekten, doğumu düşünmedim bile.
O yüzden sana tavsiyem olacağına bırak resmi ol, öyleleri daha kıymetli. Ben yapamadım ( hala etraflarında 4 dönerim ) bari sen yap arkadaşım. 1 hafta orda bi hafta annende kal, dön evine evliliğinin en güzel günlerini gergin yaşama.

Şimdiden bunları düşünüp kendine sıkıntı yapma, bak düğününe az kalmış onun heyecanını yaşa. öbür türlü hiç bişeyin tadına varamazsın, tecrübeyle sabittir.... benim eşimin aileside soğuk onlara sorsan değiller ama benim ailem,etrafımdaki insanlar gibi de deiller. ayrı şehirlerdeyiz telefonda kızım evladım, oraya gidince günaydın dersin cevap vermezler, otururken bi bakarsın kimse kalmamış tek bi laf demeden gidip yatmışlar, 12 saat yol gideriz 5-6 ayda 1 hoşgeldin nasılsın o kadar, sanarsınki üst komşu geldi. bende eşimin abisiyle 6 ay önce görüştüm telde oda doğum yaptımda onun için aradı.küslük falan yok aksine çokta severim onu ama arayıp sormaz. ne doğum günü bilirler, ne bayram ne seyran nerdeyse 2 yıllık evliyim bi iğne almışlıkları yoktur bana. ( hoş çokta önemli değil ) Benim ailem bakkala giderken bile balkona çıkıp el sallarlar, annem 57 yaşında halaa eşime hizmet eder. Başının üstünde taşır. Abim beni aramaz onu arar. Eşime bunları defalarca söledim '' napiim bizimkiler böle, onlar yapmıyosa sen yap, sen konuş, alttan al' der durur.
Doğumum için gelecekti kayınpederimle kayınvalidem, son 2 ay onu düşünmekten, doğumu düşünmedim bile.
O yüzden sana tavsiyem olacağına bırak resmi ol, öyleleri daha kıymetli. Ben yapamadım ( hala etraflarında 4 dönerim ) bari sen yap arkadaşım. 1 hafta orda bi hafta annende kal, dön evine evliliğinin en güzel günlerini gergin yaşama.

aynıyız ıste arkadasım. bak benım gıbı sen de aynısın demekkı. bence de en ıyısı resmı olmak zaten samımı olamayız kı su durumda. zaten soguklar aman ne yapayım ama ben de o aıle yuzunden esımden soguguyorum nasıl boyle oldum anlamadım ben kı asık severken artık esımı onları dusunup cok soguyorum onun gunahı yok bılıyorum ama ıcımden oyle gelıyor hemen duzelmelıyım dugunume az kaldı:((

ailesine bişi diyemediğin için insan en sevdiğinden çıkarıyor bütün sıkıntısını. bende öle yapıyorum çünkü, eşimimn ailesine tek kelime demem ama kocama carlarım öyleydi böyleydi die. bu durumda ister istemez soğuma oluyo tabi. Ama sonra onun bi suçu olmadığını düşününcede ben üzülüyorum adamı boşa üzüyorum die.

keske dedıgınızı yapıp eve donseymısız:( bızım aılede de kaldık hıc bır sey sorun olmadı esım aksıne canı sıkılmıyordu guzel vakıt gecırdık annemle babamla... ancak onlara gıttıgımızde zaten soguklardı nıkahtan berı bı sogukluk vardı ama ben yenı gelındım evlerıne mısafır gıtmıstım annemden babamdan ayrılıp gıtmıstım. kayınvalıdem degıl ama kayınpederım cok sokguk davrandı hıc muhabbet bıle etmedı cok kotu hısetım kendımı kafama taktım. zaten onceden berı takmıstı sanırım bana. hıc guzel krsılamaadı soguk soguk gectı. bır gun tartısma cıktı zaten baskı kurmaya calıstı yok su gun nıye gıdeyorsunuz falan dedı ve de benı sucladı ben konusmuyrmusum ıyı aksamlar demısyormusum falan agladım oracıkta. esım benım tarafımı tuttu ustume gelmemelerımı soyledı. ben kac yasında memur aklını almıs bı ınsanım sen bana nasıl bagırırsın. tum ıpler koptu bır dahakı yaz tatılınde gıtmeyecem sanırım sadece telde annesıyle konuusyorum babasıyla konusmuyorum. babası sert soguk ama herkese oyleymıs ama bana olamaz ben gelınlerıyım dımı arkadaslar sadece bayramdan bayrama ararım esım de tamam dedı. benım yanımda o.

keske dedıgınızı yapıp eve donseymısız:( bızım aılede de kaldık hıc bır sey sorun olmadı esım aksıne canı sıkılmıyordu guzel vakıt gecırdık annemle babamla... ancak onlara gıttıgımızde zaten soguklardı nıkahtan berı bı sogukluk vardı ama ben yenı gelındım evlerıne mısafır gıtmıstım annemden babamdan ayrılıp gıtmıstım. kayınvalıdem degıl ama kayınpederım cok sokguk davrandı hıc muhabbet bıle etmedı cok kotu hısetım kendımı kafama taktım. zaten onceden berı takmıstı sanırım bana. hıc guzel krsılamaadı soguk soguk gectı. bır gun tartısma cıktı zaten baskı kurmaya calıstı yok su gun nıye gıdeyorsunuz falan dedı ve de benı sucladı ben konusmuyrmusum ıyı aksamlar demısyormusum falan agladım oracıkta. esım benım tarafımı tuttu ustume gelmemelerımı soyledı. ben kac yasında memur aklını almıs bı ınsanım sen bana nasıl bagırırsın. tum ıpler koptu bır dahakı yaz tatılınde gıtmeyecem sanırım sadece telde annesıyle konuusyorum babasıyla konusmuyorum. babası sert soguk ama herkese oyleymıs ama bana olamaz ben gelınlerıyım dımı arkadaslar sadece bayramdan bayrama ararım esım de tamam dedı. benım yanımda o.

eşini tebrik ediyorum çok güzel eşine sahip çıkmış....snucta sen onlara emanetsin..
yaşını başını almış insanlar anlamışlardır.sen yinde ara sor halerini hatrını sen vazifeni yap kardeşim...sen kazanırsın...