nişanlandğımda herşey çok güzeldi ama annemle annesi yalnız kaldklarnda annemn hiç hoşuna gtmeyen bir kültürle karşılşmış
annesi sanki ben dünden razıymşım gibi zaten aldık kzı modunda tavırlar sergileynce annem çok sinirlenmş
çok saçma bir kadın biz 3 yıldr birlkteyiz de ben gökten düşmedm bi ailem var annem babam la iyi geçineceksin kız evi naz evi bundan haberi yok
ne haddine böyle rahat davranmak özensiz ve seviyesizlkten dolayı annem huzursz oldu çok da haklı çnkü beş para etmez ama kendini bişey sanan bir kayınvalidem var nasıl idare edebilrm hiç sıcak davranasım yok yapmam da yapmıcam bayramda eşim gdecek 2 gün kalacak bana sen gelmicenmi dedi yok dedm gelmicem sen git dedm
aileler arasındaki kültürel farklılıkların ne kadr önemli olduğu
eşini idare etme
aileler arasında kalma
kendi ailen ve eş ailesi arasndaki anlaşmazlıklar
kaynananın üzernde otorite kurmaya çalşması ego tutkusu
kaynananın yanına gelme çabası duygu sömürüsü
evlenirken maddi katkısı olmayan aile ve beklentileri
annesi sanki ben dünden razıymşım gibi zaten aldık kzı modunda tavırlar sergileynce annem çok sinirlenmş
çok saçma bir kadın biz 3 yıldr birlkteyiz de ben gökten düşmedm bi ailem var annem babam la iyi geçineceksin kız evi naz evi bundan haberi yok
ne haddine böyle rahat davranmak özensiz ve seviyesizlkten dolayı annem huzursz oldu çok da haklı çnkü beş para etmez ama kendini bişey sanan bir kayınvalidem var nasıl idare edebilrm hiç sıcak davranasım yok yapmam da yapmıcam bayramda eşim gdecek 2 gün kalacak bana sen gelmicenmi dedi yok dedm gelmicem sen git dedm
aileler arasındaki kültürel farklılıkların ne kadr önemli olduğu
eşini idare etme
aileler arasında kalma
kendi ailen ve eş ailesi arasndaki anlaşmazlıklar
kaynananın üzernde otorite kurmaya çalşması ego tutkusu
kaynananın yanına gelme çabası duygu sömürüsü
evlenirken maddi katkısı olmayan aile ve beklentileri