Çok çok iyi yapmışsın.Ne kadar erken başlarsan o kadar iyi yol alıyorsun.Ben kim yeni evlendiyse söylüyorum.Gerçekten çok önemli,şaka gibi geliyor ama sorunlar çıkabiliyor.Vakit varken müdahale edilmeli.Aşılama tedavin hayırlı olsun.Umarım isteğine ulaşırsın.Ben Evlendiğim geceden beri istiyorum uğraşıyoruz ama olmuyo iki yıl oldu yarın nasıpse aşılama tedavisine basliycaz evlenenlerin ilk yaptırması gerekenler hormon testleri spermiyogram testi fiziksel muayeneler kesinlikle geç olmadan yaptirilmali bir yılın sonunda eşimin spermleri nde sorun çıktı ertelenmesi düşünüyorsanız bile önce bütün tetkiklerinizi yaptırın hersey için geç olabilir iki tane spermle çocuk sahibi olabilmek için ugrasan tanidiklarim var o yüzden onleminizi alin
Beni de gelişmelerden haberdar et olur mu,merak ederim :)Sağol canım benim inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Tamam canımBeni de gelişmelerden haberdar et olur mu,merak ederim :)
Âmin canım,bu yolda çok acı çektim maddi manevi çok yıprandım.Erken öğrenmeniz ve yol almaya çalışmanız çok iyi.Eşinin ameliyat sonrası testleri nasıl çıktı canım?Senin tüm tetkiklerin yapıldı mı?Bu arada yaşlar kaç?Canım Allah tedavini hayırla sonuçlandırsın tez zamanda mujdeli haberi alırsın inşallah.ben ilk günden beri istiyorum tam 2 senemiz doldu kucagımız boş demekki bizim sınavımızda buymus. Sabredenlerden olursak ins Rabbim mükafatını verecektir.
Bizdeki sorun varikosel kaynaklıydı. Evlendikten 2 ay sonra durumu öğrendik ameliyat ise 7 ay once yapıldı.beklemedeyiz.yani biz erken ogrendik ama bazı seyler engel oldu tedavi için. Bizim yaptıgımız kurler ve ilaclar fayda etmedi.
Hamdolsun Rabbime 4 ay once degerler duzeldi. Dr normal olur dedi ama bekliyoruz hala.tabi benimde bakıldı cok sukur bi sorun yok 2 ay oncede hsg cekildim.Âmin canım,bu yolda çok acı çektim maddi manevi çok yıprandım.Erken öğrenmeniz ve yol almaya çalışmanız çok iyi.Eşinin ameliyat sonrası testleri nasıl çıktı canım?Senin tüm tetkiklerin yapıldı mı?Bu arada yaşlar kaç?
Maşallah,haberler çok iyi.Canım artık ikinizde de bir problem kalmamış,bakılacak herşeye bakılmış şükür.Artık iş psikolojide bitiyor.Çok klişe herkes söylüyor biliyorum ama doğruluk payı o kadar çok ki.Bu konuyu hayatının merkezine almayı bırakmak gerekiyor.Kiminle konuştuysam,hangi arkadaşıma sorduysam hep hiç beklemediğim anda oldu,ne zaman bıraktıysam ertesi ay hamile kaldım diye konuştular.Maalesef vücudumuzun üzerinde inanılmaz etkiliyiz :) Bu etkiyi birde olumlu yönde kullansak,sanırım yine başarılı oluruz.Beyni şartlandırmak lazım,vücuduma güveniyorum,hamile kalacağım gibi sürekli telkin etmek lazım aslında.Hamdolsun Rabbime 4 ay once degerler duzeldi. Dr normal olur dedi ama bekliyoruz hala.tabi benimde bakıldı cok sukur bi sorun yok 2 ay oncede hsg cekildim.
Yas benim 30 esim 31
Hayırlısı inşallah canım Rabbimin bi bildiği vardır inşallah kucagimizi boş koymayacak Rabbim bize de verecek hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar insallahCanım Allah tedavini hayırla sonuçlandırsın tez zamanda mujdeli haberi alırsın inşallah.ben ilk günden beri istiyorum tam 2 senemiz doldu kucagımız boş demekki bizim sınavımızda buymus. Sabredenlerden olursak ins Rabbim mükafatını verecektir.
Bizdeki sorun varikosel kaynaklıydı. Evlendikten 2 ay sonra durumu öğrendik ameliyat ise 7 ay once yapıldı.beklemedeyiz.yani biz erken ogrendik ama bazı seyler engel oldu tedavi için. Bizim yaptıgımız kurler ve ilaclar fayda etmedi.
Geçmiş olsun benim eşimde 2 ay önce oldu ameliyat canlılık %35den % 50 ye cıktı 2 ay sonra sayıda 1 milyona cıktı 3 ayda bir testlere bakabilirsiniz sizdeCanım Allah tedavini hayırla sonuçlandırsın tez zamanda mujdeli haberi alırsın inşallah.ben ilk günden beri istiyorum tam 2 senemiz doldu kucagımız boş demekki bizim sınavımızda buymus. Sabredenlerden olursak ins Rabbim mükafatını verecektir.
Geçmiş olsun benim eşimde 2 ay önce oldu ameliyat canlılık %35den % 50 ye cıktı 2 ay sonra sayıda 1 milyona cıktı 3 ayda bir testlere bakabilirsiniz sizde
Çünkü zamanı var herşeyin ne kadar uğraşırsan uğraş gelcegi zamanı biliyor :) Allah kısa zamanda nasip etsin size de bizede tüm isteyenlereBizde hemen bebeğimiz olsun istedik ve evliliğimizin 9. Ayında ilk tüp bebek tedavimizi yaptırmıştık.. yok yok hala yok 3 sene oldu.
Bende katılıyorum kesinlikle ertelemeyin enazindan kontrollerinizi yaptırın.
Çünkü zamanı var herşeyin ne kadar uğraşırsan uğraş gelcegi zamanı biliyor :) Allah kısa zamanda nasip etsin size de bizede tüm isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?