• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Evlilere ve Yeni Evleneceklere Tavsiye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gobe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gobe

Serçe kadar yüreğimin gökyüzü kadar sancısı var...
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
825
1.583
113
45
Merhaba Arkadaşlar...
Özellikle yeni evli ve evlenecek arkadaşlarıma bir tavsiyede bulunmak istiyorum naçizane...Ben 36 yaşındayım ve 11 senelik evliyim.15 yıılık bir çalışma hayatım var.Şükür ki,çalışma hayatım güzel ve iyi gitti.Zordu çok hırpaladı beni ama devam ettim.Ama bu arada birşeyi çok önemli birşeyi ıskaladığımı hiç mi hiç anlamadım.Eşimin görevi gereği çalışma hayatım boyunca 5 kere tayin olduk.Bu tabii çok zordu,her gittiğim yerde kendimi kanıtlamam gerekiyordu,tam işler yoluna girdi derken hop yine tayinimiz çıkıyordu,herşey sil baştan yani...E ayrıca aileden de kimse yok yanımızda yakınımızda,bebeğe ben çalışırken kim yardımcı olacak gibi binbir türlü şeyden ertele ertele ertele.Sonunda bu sene evlat sahibi olmaya karar verdik.
Bana göre 1-2 ay deneriz hemen olurdu,ne olacaktı ki.Bende görünürde birşey yoktu,eşimde yoktu.1 ay geçti,2 ay 5 ay...Yok sonuç sıfır...İlk olarak eşimin testi ile yıkıldık,durum kötüydü.Direk tüp bebek demişlerdi.Bu yaz yeni bir tayinle artık memleketimize geldik ve ilk tüp bebek denememizi yaptık.Tamam dedim ya oldu bu iş.Yok yine olmadı...Bu sefer de bende problemler çıkmıştı...
Harcanan emek ve maddi kayıplarda cabası...Çalışırken yaptığımız tüm birikimler elimizden kayıp gidiyordu.
Şu an hala tedavi görüyorum...
Canım arkadaşlarım size tavsiyem ne olur hiçbir şey yüzünden bu isteğinizi ertelemeyin.Lütfen ama lütfen bu dediklerim bir kulağınızdan girip diğer kulağınızdan çıkmasın.Bazı şeylerin dönüşü yok maalesef.Ha hemen düşünmüyorsanız da lütfen doktor kontrollerinizi yaptırın.Hormon testlerinizi,eşinizin testlerini.Lütfen ihmal etmeyin.Bebek düşünmeseniz de,çok gençte olsanız lütfen vücudunuzun durumunu bilin ve buna göre önlem alın.
Keşke beni de zamanında uyaran birileri olsaydı...Lütfen arkadaşlar.İş güç tamam iyi hoş ama,giden hiçbirşeyi geri getirmiyor.Şu an ünvanım veya yaptığım işler benim kucağıma evlat veremiyor.
Sizleri ufakta olsa etkileyebildiysem ne mutlu bana.Allah hepinize mutlu bir yuva,hayırlı evlatlar nasip etsin...

Ben Evlendiğim geceden beri istiyorum uğraşıyoruz ama olmuyo iki yıl oldu yarın nasıpse aşılama tedavisine basliycaz evlenenlerin ilk yaptırması gerekenler hormon testleri spermiyogram testi fiziksel muayeneler kesinlikle geç olmadan yaptirilmali bir yılın sonunda eşimin spermleri nde sorun çıktı ertelenmesi düşünüyorsanız bile önce bütün tetkiklerinizi yaptırın hersey için geç olabilir iki tane spermle çocuk sahibi olabilmek için ugrasan tanidiklarim var o yüzden onleminizi alin

Ben Evlendiğim geceden beri istiyorum uğraşıyoruz ama olmuyo iki yıl oldu yarın nasıpse aşılama tedavisine basliycaz evlenenlerin ilk yaptırması gerekenler hormon testleri spermiyogram testi fiziksel muayeneler kesinlikle geç olmadan yaptirilmali bir yılın sonunda eşimin spermleri nde sorun çıktı ertelenmesi düşünüyorsanız bile önce bütün tetkiklerinizi yaptırın hersey için geç olabilir iki tane spermle çocuk sahibi olabilmek için ugrasan tanidiklarim var o yüzden onleminizi alin
Çok çok iyi yapmışsın.Ne kadar erken başlarsan o kadar iyi yol alıyorsun.Ben kim yeni evlendiyse söylüyorum.Gerçekten çok önemli,şaka gibi geliyor ama sorunlar çıkabiliyor.Vakit varken müdahale edilmeli.Aşılama tedavin hayırlı olsun.Umarım isteğine ulaşırsın.

Sağol canım benim inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Canım Allah tedavini hayırla sonuçlandırsın tez zamanda mujdeli haberi alırsın inşallah.ben ilk günden beri istiyorum tam 2 senemiz doldu kucagımız boş demekki bizim sınavımızda buymus. Sabredenlerden olursak ins Rabbim mükafatını verecektir.
Bizdeki sorun varikosel kaynaklıydı. Evlendikten 2 ay sonra durumu öğrendik ameliyat ise 7 ay once yapıldı.beklemedeyiz.yani biz erken ogrendik ama bazı seyler engel oldu tedavi için. Bizim yaptıgımız kurler ve ilaclar fayda etmedi.

Canım Allah tedavini hayırla sonuçlandırsın tez zamanda mujdeli haberi alırsın inşallah.ben ilk günden beri istiyorum tam 2 senemiz doldu kucagımız boş demekki bizim sınavımızda buymus. Sabredenlerden olursak ins Rabbim mükafatını verecektir.
Bizdeki sorun varikosel kaynaklıydı. Evlendikten 2 ay sonra durumu öğrendik ameliyat ise 7 ay once yapıldı.beklemedeyiz.yani biz erken ogrendik ama bazı seyler engel oldu tedavi için. Bizim yaptıgımız kurler ve ilaclar fayda etmedi.
Âmin canım,bu yolda çok acı çektim maddi manevi çok yıprandım.Erken öğrenmeniz ve yol almaya çalışmanız çok iyi.Eşinin ameliyat sonrası testleri nasıl çıktı canım?Senin tüm tetkiklerin yapıldı mı?Bu arada yaşlar kaç?

Âmin canım,bu yolda çok acı çektim maddi manevi çok yıprandım.Erken öğrenmeniz ve yol almaya çalışmanız çok iyi.Eşinin ameliyat sonrası testleri nasıl çıktı canım?Senin tüm tetkiklerin yapıldı mı?Bu arada yaşlar kaç?
Hamdolsun Rabbime 4 ay once degerler duzeldi. Dr normal olur dedi ama bekliyoruz hala.tabi benimde bakıldı cok sukur bi sorun yok 2 ay oncede hsg cekildim.
Yas benim 30 esim 31

Hamdolsun Rabbime 4 ay once degerler duzeldi. Dr normal olur dedi ama bekliyoruz hala.tabi benimde bakıldı cok sukur bi sorun yok 2 ay oncede hsg cekildim.
Yas benim 30 esim 31
Maşallah,haberler çok iyi.Canım artık ikinizde de bir problem kalmamış,bakılacak herşeye bakılmış şükür.Artık iş psikolojide bitiyor.Çok klişe herkes söylüyor biliyorum ama doğruluk payı o kadar çok ki.Bu konuyu hayatının merkezine almayı bırakmak gerekiyor.Kiminle konuştuysam,hangi arkadaşıma sorduysam hep hiç beklemediğim anda oldu,ne zaman bıraktıysam ertesi ay hamile kaldım diye konuştular.Maalesef vücudumuzun üzerinde inanılmaz etkiliyiz :) Bu etkiyi birde olumlu yönde kullansak,sanırım yine başarılı oluruz.Beyni şartlandırmak lazım,vücuduma güveniyorum,hamile kalacağım gibi sürekli telkin etmek lazım aslında.

Hayırlısı inşallah canım Rabbimin bi bildiği vardır inşallah kucagimizi boş koymayacak Rabbim bize de verecek hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar insallah

Geçmiş olsun benim eşimde 2 ay önce oldu ameliyat canlılık %35den % 50 ye cıktı 2 ay sonra sayıda 1 milyona cıktı 3 ayda bir testlere bakabilirsiniz sizde

Geçmiş olsun benim eşimde 2 ay önce oldu ameliyat canlılık %35den % 50 ye cıktı 2 ay sonra sayıda 1 milyona cıktı 3 ayda bir testlere bakabilirsiniz sizde
ZehreNur ZehreNur bu konuyu sen daha iyi bilirsin sanırım bizde varikosel ameliyatı olmadığı için.

Bizde hemen bebeğimiz olsun istedik ve evliliğimizin 9. Ayında ilk tüp bebek tedavimizi yaptırmıştık.. yok yok hala yok 3 sene oldu.

Bende katılıyorum kesinlikle ertelemeyin enazindan kontrollerinizi yaptırın.

Bizde hemen bebeğimiz olsun istedik ve evliliğimizin 9. Ayında ilk tüp bebek tedavimizi yaptırmıştık.. yok yok hala yok 3 sene oldu.

Bende katılıyorum kesinlikle ertelemeyin enazindan kontrollerinizi yaptırın.
Çünkü zamanı var herşeyin ne kadar uğraşırsan uğraş gelcegi zamanı biliyor :) Allah kısa zamanda nasip etsin size de bizede tüm isteyenlere

Back
X