bizim de evleneli 2 haftayı geçti, ailelerden yana bir sıkıntımız yok, karışanımız edenemimiz de yok çok şükür. ama ev işleri beni 3 günde bitirdi bende bıraktım yapmıyorum

dün eşim mesaideyken annem geldi eve o bile şaşırdı "bu evin hali ne diye"

zaten evimize geleli 1 hafta oldu ve şimdi eşim iş gereği şehir dışına çıktı, içten içe sevindim annem de kalıcam rahat edeceğim diye, çok ilginç evlenmeden önce eşimin dibinden ayrılmıyordum şimdi de annnemleri özlüyorum.
durumun eşim de farkında, 2 gün önce dedi ki " aşkım sen evlendin diye pişman oldun bence, bir uzaklaştın, uyuz uyuz davranıyorsun" bende evliliğe alışamadım seninle ilgisi yok, ama ev işlerinde yardıma ihtiyacım var, ben ev hanımı değilim, çalışıyorum, senin de bir şeyler yapman lazım dedim, bakalım oda alışma sürecindeymiş zamanla yardım edecekmiş inşallah

Sanırım ilk zzamanlar ailedne uzaklaşmak, ev işleri ve yeni düzen yoruyor insanı, ama hayal ettiğiniz gibi olmadı diye üzülmeyin, bunlar bence normal süreçler, bende yorgun ve moralsizim ama evliliğin normal seyrine yoruyorum bunu kendimi dolduruşa getirip üzmüyorum. eminim zamanla düzene girip oturacak her şey