• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim ama :(((

CaRPeDieM02

Guru
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
81
2
286
Ankara
Selam kızlar,

Eşimle 9 aydır evliyiz. ve biz 1 yıl içinde evlendik. Evlenirken herşeyi, her harcamayı kendimiz yaptık, ailelerden hiç bir destek gelmedi. yüklü bir miktarda kredi çektik ve onu ödüyoruz. Üstüne birde eşimin bedelli askerliği çıktı. Eşim memur o yüzden gelir belli gider belli. Ben özeldeyim güzel paralar kazanıyordum ancak ödemelerim çiktı, işlerimde bazı sorunlar çıktı ve toparladığım paraları kaybettim.

Eşim de ailesi 8ki bu duruma sinirleniyorum) de bu bedelliyi benim ödemem gerekiyormuş gibi davranıyor. Tek benim sorumluluğumdaymış gibi bir beklenti var. Ve bu sıralarda işlerden çok da gelen birşey yok. Eşimle sürekli tartışıyoruz bu yüzden dolayı. Bu konu dışında hiç bir sorunumuz yok çok şükür. Eşimde çok iyi birisi. Ama para konusu bizi çok yıpratıyor:(

Yani evlendim ve durup dururken dünyanın borcuna girdim :( Bunu söylediğim zaman da evde kıyamet kopuyor.

Ne yapmalıyım:((((

Selam kızlar,

Eşimle 9 aydır evliyiz. ve biz 1 yıl içinde evlendik. Evlenirken herşeyi, her harcamayı kendimiz yaptık, ailelerden hiç bir destek gelmedi. yüklü bir miktarda kredi çektik ve onu ödüyoruz. Üstüne birde eşimin bedelli askerliği çıktı. Eşim memur o yüzden gelir belli gider belli. Ben özeldeyim güzel paralar kazanıyordum ancak ödemelerim çiktı, işlerimde bazı sorunlar çıktı ve toparladığım paraları kaybettim.

Eşim de ailesi 8ki bu duruma sinirleniyorum) de bu bedelliyi benim ödemem gerekiyormuş gibi davranıyor. Tek benim sorumluluğumdaymış gibi bir beklenti var. Ve bu sıralarda işlerden çok da gelen birşey yok. Eşimle sürekli tartışıyoruz bu yüzden dolayı. Bu konu dışında hiç bir sorunumuz yok çok şükür. Eşimde çok iyi birisi. Ama para konusu bizi çok yıpratıyor:(

Yani evlendim ve durup dururken dünyanın borcuna girdim :( Bunu söylediğim zaman da evde kıyamet kopuyor.

Ne yapmalıyım:((((

Esinin iyi biri oldugunu soyluyorsun, henuz yeni evliymisiniz. Bence para icin asla tartisma yaratmayin, simdi anlamazsiniz belki ama ileride iliskinizi zedeleyebilir. Onun ailesinden beklentiye girmen sadece seni uzer yardim edecek olsalar zaten ederlerdi. Siz artik kendi basiniza bir aile olmussunuz iyi ve kotu gunlerinizde birbirinize destek olmalisiniz, aranizda ayri gayri olmamali.

Eşin iyi biriyse beraber çalışıp borcunuzu ödersiniz gereksiz yere tartışıp huzurunu bozuyorsun hayat müşterektir şimdiden eşin az alıyor ben çok alıyorum dersen bu evlilik yürümez

Eşinin ailesi yardım edecek olsalar siz evlenirken böyle borca girmenize göz yummazlardı. Eğer eşini seviyorsan ve onun senin iin herşeyi yapabileceğini biliyorsan bedelliyi ödeyebilirsin ama bence direkt askere gidip vatan borcunu ödese size daha az zarar verecek gibi geldi bana. Sen dünyanın her türlü ihtimalini düşünerek kenara kendin için para atmaya çalış:34: Ben zamanında senin gibi eşim için tüm borçları ödedim, deliler gibi çalıştım. O benim bu çalışma zamanlarıda nankörlük yapıp başka kadınlarla gününü gün etti. Bu nedenle erkeğin en iyisi için bile bu kadar şımartmamak lazım. Erkekse erkek gibi çalışıp ödesin borçları.

Back
X