Yeni evliyim bosaniyorum

Esta1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2021
19
-24
1
Arkadaşlar merhaba.Durum karışık bende.Ikinci evliliğimi yaptim.14.gün evi terkettimAnlaşmalı boşanamıyoruz mecbur çekişmeli boşanacağız eylülü bekliyorum duruşma günü için
Birini seviyordum ailem ve cevren onu kabul etmiyordu.Esim de bile bile evlendi benimle.Ama adam dediği gibi cikmadi hastalıkları cikti ve özel sorunu yüzünden bana baskı yaptı.Bu da bi şiddet kendimi kobay gibi hissettim.Ayni dönem eski sözlümü aradim senin yüzünden böyle bi evlilik yaptim diye.Bunu evlendiğin adam telime şifre koyup görüştüğümu öğrenmiş.Beni ihanetle suçladı seni asla bosancam defi.Deliye dondum o gün kötü bi şekilde o evi terkettim.O da beni aileme asılsız şeyler anlatıp rezil etti.Neyse ik a ettim davayı ona actirdim
Ben de cevap dilekçemi mahkemeye sundum
Korkum ya ilk duruşmada boşanamazsam.Basina gelen böyle bişey var mi?

Okuduklarımdan ben de pek bişey anlamadım ama sadece şunu söylemeye geldim.
Tanık bildirin dosyada, geçimsizliğinize tanıklık eden bir arkadaş veya derdinizi olayları anlattığınız bir aile ferdi olabilir. Evet geçinemiyorlar desinler, tazminat talep ediyor musunuz bilmiyorum ama bence istemeyin çünkü çıksa çıksa kaç kuruş çıkacak… avukat ücreti kadar ya çıkar ya çıkmaz, o da 3 sene sonra falan.
iki taraf da boşanmak istiyorsa, ikisinin de tanıkları varsa ve “evet geçinemiyorlar huzursuzlar vs.” Derse tanıklar, tazminat nafaka taleplerimiz karşılıklı olarak yoktur derseniz 1-2 celsede biter illa 1 seneyi beklemek gerekmez.

Tanık bildirin dosyada, geçimsizliğinize tanıklık eden bir arkadaş veya derdinizi olayları anlattığınız bir aile ferdi olabilir. Evet geçinemiyorlar desinler, tazminat talep ediyor musunuz bilmiyorum ama bence istemeyin çünkü çıksa çıksa kaç kuruş çıkacak… avukat ücreti kadar ya çıkar ya çıkmaz, o da 3 sene sonra falan.
iki taraf da boşanmak istiyorsa, ikisinin de tanıkları varsa ve “evet geçinemiyorlar huzursuzlar vs.” Derse tanıklar, tazminat nafaka taleplerimiz karşılıklı olarak yoktur derseniz 1-2 celsede biter illa 1 seneyi beklemek gerekmez.
Yok talepde bulunmadık ikimizde....Ben takılan ne varsa teslim edip ciktim
Hiçbirşeyde gözüm yok bitsin gitsin yeter

iki taraf da boşanmak istiyorsa, ikisinin de tanıkları varsa ve “evet geçinemiyorlar huzursuzlar vs.” Derse tanıklar, tazminat nafaka taleplerimiz karşılıklı olarak yoktur derseniz 1-2 celsede biter illa 1 seneyi beklemek gerekmez

Sen madem yazmayı beceremiyorsun neden konu açıyorsun? Hayret ya.
Sorun çıkaran tiplerin olduğunu bilmiyor olabilir miyim:)

Ayni dönem eski sözlümü aradim senin yüzünden böyle bi evlilik yaptim
Şunu yapmamış olsaniz her şey çok daha kolay olacaktı sizin için.
Kendi elinizle işleri çıkmaza sokmuşsunuz

Bence çekişmeli boşanma sizin aleyhinize sonuçlanabilir. Bekleyip anlaşmalı boşanmayı düşünün.

Şunu yapmamış olsaniz her şey çok daha kolay olacaktı sizin için?
Kendi elinizle işleri çıkmaza sokmuşsunuz

Bence çekişmeli boşanma sizin aleyhinize sonuçlanabilir. Bekleyip anlaşmalı boşanmayı düşünün.
Bilerek evlendi hatta kendisi ayırdı bizi.Ben sadece bunu hakime nasıl anlatıcam bilmiyorum

Arkadaşlar merhaba.Durum karışık bende.Ikinci evliliğimi yaptim.14.gün evi terkettimAnlaşmalı boşanamıyoruz mecbur çekişmeli boşanacağız eylülü bekliyorum duruşma günü için
Birini seviyordum ailem ve cevren onu kabul etmiyordu.Esim de bile bile evlendi benimle.Ama adam dediği gibi cikmadi hastalıkları cikti ve özel sorunu yüzünden bana baskı yaptı.Bu da bi şiddet kendimi kobay gibi hissettim.Ayni dönem eski sözlümü aradim senin yüzünden böyle bi evlilik yaptim diye.Bunu evlendiğin adam telime şifre koyup görüştüğümu öğrenmiş.Beni ihanetle suçladı seni asla bosancam defi.Deliye dondum o gün kötü bi şekilde o evi terkettim.O da beni aileme asılsız şeyler anlatıp rezil etti.Neyse ik a ettim davayı ona actirdim
Ben de cevap dilekçemi mahkemeye sundum
Korkum ya ilk duruşmada boşanamazsam.Basina gelen böyle bişey var mi?
Eğer adami aldatmadiysaniz neyden korkuyorsunuz

Bilerek evlendi hatta kendisi ayırdı bizi.Ben sadece bunu hakime nasıl anlatıcam bilmiyorum
Bakın bir sorunu var bana baskı yaptı demişsiniz. Adam zaten sizinle belli bir amaç için evlenmiş.
Yani kendisi bizi ayırdı diyorsunuz ya. Onu sizi çok sevdiği icin yapmadı.

Bekleyip anlaşmalı boşanın. Siz hakime hiçbir şey ispat edemezsiniz ama eşinizin elinde mesaj var.

Çekişmeli boşanmada kusurlu çıkarsınız.

Ayrıca bana sorunlu demişsiniz ama bence sorunlu olan sizsiniz.

Hem derdinizi yeterince ifade edemiyorsunuz hem de anlamayan insanlara cemkiriyorsunuz. Sizce bu sağlıklı bir davranış mı?

Back
X