yeni evliyim destek istiyorum...

dark3234

Hoşgeldin meleğim kalbime :)
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
824
416
133
merhaba kızlar evleneli 1 ay oldu gurbet ellere gelin geldim buralarda kimsem yok komşuculuk denen kavramda çoktan bitmiş kendimi çok yanlız ve mutsuz hissediyorum sürekli eşimle bu konu yüzünden atışmalarımız oluyor bir iş bulayım diyorum ama eşimde bebek istiyor kararsız kaldım sizce ne yapmalıyımm? kafayı sıyırcak gibi oluyorum sıkıntıdan sizde ilk aylar böle oldunuz mu gurbete gelin gidenlerr cevaplarınızı bekliyorummmm :43::43::43:

Cnm ben aileme yakin oldugum halde evliligimin ilk günleri zor geldi.. Hic alisamicam saniyordum.. Sabirli ol cnm. Allaha sigin.. Esinle aranin bozulmasin izin verme kendne bir ugras bulmaya calissan? Hangi ülkedesin cnm?

ben istanbula gelin geldim ailem ıspartada istanbuldayım ama çokk sessiz sakin bi semti çok bunaltıcı off hiç sevmedim burayı hiç:2:

ben istanbula gelin geldim ailem ıspartada istanbuldayım ama çokk sessiz sakin bi semti çok bunaltıcı off hiç sevmedim burayı hiç:2:

Bende İstanbulda'yım.Evlenmeden önce Eskişehir'de yaşıyordum. 3 senedir gram sevmedim.Hatta oturduğum yerden nefret ediyorum.Olmayınca olmuyor işte.İşe girdim,çıktım,kursa gittim şimdi yeni bir kursa daha yazıldım cıks sevmiyorum arkadaş! Biraz karamsar oldu ama kusura bakma.Belki sen sevebilirsin.Hobiler edin kendine,işe girmeye çalış,çevren artar böylece bi nebze olsun seversin.Nerede oturuyorsun?

Bende İstanbulda'yım.Evlenmeden önce Eskişehir'de yaşıyordum. 3 senedir gram sevmedim.Hatta oturduğum yerden nefret ediyorum.Olmayınca olmuyor işte.İşe girdim,çıktım,kursa gittim şimdi yeni bir kursa daha yazıldım cıks sevmiyorum arkadaş! Biraz karamsar oldu ama kusura bakma.Belki sen sevebilirsin.Hobiler edin kendine,işe girmeye çalış,çevren artar böylece bi nebze olsun seversin.Nerede oturuyorsun?

gerçektenmii açıkcası burayı sevmiyorum sevmekde istemiyorum o yüzden ben hiç alışamıcak gibiyim avcılardayım ben sen nerdesin

almanyaya gelin geldim 3 sene olucak 3 dakika alismamisimdir
iyi yanindan bakin en azindan dillerini anliyorsunuz benim bide o sorunum var

gerçektenmii açıkcası burayı sevmiyorum sevmekde istemiyorum o yüzden ben hiç alışamıcak gibiyim avcılardayım ben sen nerdesin

Ümraniye :( Aynen hiç komşuluk ilişkim yok burada.İnanılmaz sıkılıyorum.Bir gün gideceğiz buralardan.Umutla o günün gelmesini bekliyorum.

gurbette ki tek kişi sen degilsin canım, komsumu hiç hiç tanımam. Ailem sırf alışayım diye yanıma bile gelmediler bi müddet. cocugum oldu bayagı bi alıştım buraya.. eşinin arkadaşlarının eşi varsa onlarla buluş görüş.yada bi kursa falan git derim.yoksa cekilmezz:43: ama mutlaka alşır ve çok seversin.

almanyaya gelin geldim 3 sene olucak 3 dakika alismamisimdir
iyi yanindan bakin en azindan dillerini anliyorsunuz benim bide o sorunum var

ewet senin açından çok daha zor öyle bir an geliyor ki içim daralıyor tanıdık bir yüz görmek istiyorum deli gibi ölcek gibi oluyorum o an çekip gitmek gelio ailemin yanına evlenmesem daha iyiymiş sanki

Bence bu gurbet olayi cok buyutuluyor.Benim 3 sene oldu Amerika'ya geleli 21 yasindayim.Tamam insan ozluyor ailesini fakat bu kadar buyutulcek birsey yok.Allah can sagligi versin...

Bence bu gurbet olayi cok buyutuluyor.Benim 3 sene oldu Amerika'ya geleli 21 yasindayim.Tamam insan ozluyor ailesini fakat bu kadar buyutulcek birsey yok.Allah can sagligi versin...

etrafında kimsen yoksa zaten o koyuyor insana sevdiğin anlaştığın kafa uydurduğun kişiler olsa yada bi meşkale dediğin gibi o kadar büyütülecek bir dert değil evet rabbim taşıyamacağımız yükler vermesin bizee

canım imtihan dünyasındayız,inanırmısın insan nerede olursa olsun sıkılacaktır çünkü gerçek mekanı burası(dünya) değil, yeni evimiz, eşimiz, eşyamız elbette alışma evresindeyiz,insan evini istediği kadar güzel eşyalarla doldursun kapısı çalınmadığı zaman kötü oluyor.. Burada da komşuluk bağlantısı çok zayıf.. Bu duyguyu yaşaman çok normal,mesela senelerdir eşimizle kavuşmayı bekleriz şimdi eşlerimiz uyuyor biz internetteyiz (: insanoğlu işte,doymuyor hiçbirşeye.. hep yenilik bekliyor.. sana önereceğim birkaç husus var ama özel görüşmemiz daha doğru olacak diye düşünüyorum canım..

Bende gurbet gelınıyım hemde 1 senede 2 şehir ailemden 15 saat uzaga gelın gıtmıstım.ılk zamanlar evlılıge alısmak aynı sehırde bıle zordur emınım ama gurbette budahada katlanıyor alısmıcam dıye dırenıyorsun nıye evlendımkı derdıme neydı dıye soylenıyorsun severek evlensen bıle ama zamanla gercekten zamanla alısıyorsun özlemler azalıyor gecenın 3unde kalkıp aglardım ben nerdeyım ne ısım var burda dıye ama sımdı aılemın yanına gıttgmdede evımı özlüyorum.komsularımı tanımam etmem arkadasımda yok ama kursa baslamıstım bende o bayaa yardımcı oldu.şimdide aılemın yanına tayın durumumuz var ve ben cok isteklı bıle degılım.gurbete ılk evlılıkle cıkmıstım bırde. acıkcası zamanla hersey yoluna girecektir.sadece bıraz sabır ve dırenmeyın alısmıcam dıye nasılsa gıdıcem gozuyle bakarsanız alısamıyosunuz bı turlu.

Bende Burdur'dan gelin geldim canım İstanbul'a :) Bide kaçtım durumum daha vahimdi, eşimle de aramız çok kötüydü.. Ama zaman her şeyin ilacı.. Ailemle barıştım sonra ablam da evlenip İstanbul'a geldi arada ona gidiyorum iyi geliyor. Ama alıştım buraya sadece çalışmıyorum evde canım sıkılıyo :) Özlem falan zamanla diniyor ama evliliğin ilk zamanları her türlü zor.. Sabır sadece :)

Back
X