Yeni evliyim ev başıma dert oldu yardım edin fikirlerinize gerçekten çok ihtiyacım var..

Pembepatilikedi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
630
262
103
Merhaba kızlar,
01.06.2016 da evimizi kiraladık. 1 senelik sözleşmemiz var. Fakat ev tam bir sorun. Daha ev yerleşirken ebeveyn banyosunun tesisatında patlak çıktı,yaptırdık. Ev sahibiyle görüştük binada kapıcı aynı zamanda ustaları tanıyor bağlantısı var yani. Biz ev sahibiyle görüştük kapıcı ustayı getirdi yapıldı. Ne para isine karışırız ne ustaya aralarında hallederler ev sahibiyle . Ev sahibimizin sitemiz 11 bloklu 4 blok kendisinin sayılır ve yaşı biraz ileri. Bu sebepten vekaleti ogluna devretmis. Kira sozlesmemiz ogluyla.Buraya kadar normal ama eve girdikten sonra kabusumuz başladı. Ilk gun dus basligi patladi sonra diger dus basligi. Yetmedi kombi altindaki dirsek boru patladi sonra misafir banyosunda boru patladi sonrada ana vanada 1 ay arayla oluyor ve 5 aylik evliyim. Simdi de kombi akitiyor. Biz ev sahibiyle gorustuk usta gelsin diye usta yollarim hatta sigortasi var evin dedi ve expertiz yolladi expertiz olayina cok sonuç hüsran. Bina kooparatif baskan yardimcisi ile tanidik ev sahibimiz. Bina koop. Baskan yardimcisi tesisati dosetmis ve muhendis yasli bir bey. Her geldiginde salladi aylardir 150 ustu fatura oduyorum suya kiradan kesmedik teklif de etmedik. Sebebi de ev alip cikma asamasindayiz. Sorun olmasin hatirla cikalim diye. Sozlesme suremiz dolmadan ciktigimiz zaman dolana kadsr ki kiralari vermemk adina bi nebze de. Fakat tahammulum kalmadi simdi kombiden su akiyor. Benim bi yaptirimim olabilir mi bu durumda ne yapmaliyim? Ne olur fikir verin artik yorulduk bıktık. Aklım almaz haldeyim...dusunemiyorum hiçbirşeyi. Simdiden sagolun iyi ki varsiniz.

Ben suan calismiyorum evdeyim cok şükür o yuzden hemen fark edebiliyoruz. Ama ben bir yaptırımım olsun istiyorum. Birde ev almadik sozlesme yapıldı suan daha tapuyu üstümüze geçiremedik malesef. Kredi isiyle uğraşıyoruz. Protesto cekilebilir gibi birseyden bahsettiler fakat detayı hakkinda bilgim yok. Inanin bıktım. . :(

Back
X