- 21 Haziran 2013
- 259
- 77
- 123
- Konu Sahibi POLYANNACIK
-
Merhaba arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.Eşimle evleneli 1 buçuk ay oldu.Konu şuki eşimin ailesi özellikle görümcem bize çok düşkün.sürekli görüşmek istiyorlar.sıkıntım görümcem aslında aynı dili konuşmuyoruz ben 26 o 38 yaşında mahalle karısı gibi kimseyi beyenmez dedikodu hep bi yönlendirme sanki herşeyi o biliyor hep kendileri konuşur hendileri anlatır ve sık gelmeye başladılar ben çalşıyorum çok sıkı fıkı olmayı sevmiyorum.mesafeli olmak gerekiyor evlerimz 15 dk.ama şartmı herhafta görüşmek.biz onlara gidemedik fırsat vermiyolar.bizden çıkıyorlar uğurluyoz yarın akşam gelin istersiniz ben bağımsız biriyim böyle emirvaki sevmiyorum eşim genelde sessiz kalıyor.ama çok bunalıyorum kalpelerinide kırmak istemiyorum cumartesi işten çıkıyorum 1 de görümcemde çalşan bir bayan arıyor evdeyse kahve içmeye gel müsaitsen diyor ya bıraksın ben geleyim öle deyince gidesim gelmiyor.dünakşam yemek yedik bana diyorki amcasının kızı var evlendiler onlarda bizden önce havalar ısınınca yemeğe çağırın diyo.sanane yaa ben bilmiyommu çağırmayı.evimin anahtarı yedek kayınvalidemde .sonradan örendim kimse bana sormadı.oda verdi bana kendi evin anahtarını brşey diyemedim.şımarıklıkmı yapıyorum kızlar
merhaba arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.eşimle evleneli 1 buçuk ay oldu.konu şuki eşimin ailesi özellikle görümcem bize çok düşkün.sürekli görüşmek istiyorlar.sıkıntım görümcem aslında aynı dili konuşmuyoruz ben 26 o 38 yaşında mahalle karısı gibi kimseyi beyenmez dedikodu hep bi yönlendirme sanki herşeyi o biliyor hep kendileri konuşur hendileri anlatır ve sık gelmeye başladılar ben çalşıyorum çok sıkı fıkı olmayı sevmiyorum.mesafeli olmak gerekiyor evlerimz 15 dk.ama şartmı herhafta görüşmek.biz onlara gidemedik fırsat vermiyolar.bizden çıkıyorlar uğurluyoz yarın akşam gelin istersiniz ben bağımsız biriyim böyle emirvaki sevmiyorum eşim genelde sessiz kalıyor.ama çok bunalıyorum kalpelerinide kırmak istemiyorum cumartesi işten çıkıyorum 1 de görümcemde çalşan bir bayan arıyor evdeyse kahve içmeye gel müsaitsen diyor ya bıraksın ben geleyim öle deyince gidesim gelmiyor.dünakşam yemek yedik bana diyorki amcasının kızı var evlendiler onlarda bizden önce havalar ısınınca yemeğe çağırın diyo.sanane yaa ben bilmiyommu çağırmayı.evimin anahtarı yedek kayınvalidemde .sonradan örendim kimse bana sormadı.oda verdi bana kendi evin anahtarını brşey diyemedim.şımarıklıkmı yapıyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?