• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni Evliyim ve mutsuzum ne yapabilirim

Nazmrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
245
147
53
34
4 ay önce evlendim eşim çok ilgisiz ve yanina yaklastirmiyor. Ben buna cok üzülüyorum:-(

Evliliğin ilk zamanlarında tartışmalar, yanlış anlamalar/anlaşılmalar çok olur. Biraz zaman tanıyın. İsterseniz 10 yıl sevgililikten sonra evlenmiş olun, evlilik çok başka bir şey.
Ancak ilgisiz ve yanına yaklaştırmıyor demişsiniz. Bir sıkıntısı olabilir, konuşmaya çalışın. Ama lütfen çoğu kadının yaptığı gibi yok giderim, yok terk ederim, boşanırım gibi laflarla tehdit etmeyin.

Yok tehdit etmiyorum. Sadece icin icin keşke evlenmeseydim diyorum :-( sonrada uzuluyorum

Ya görücü usulü olsa nolur. Bikere kanıtlanmış bişey görücü usulü evlilikler daha uzun ömürlü. 5 yıldır tanıyorum diyo demekki flört yada görücü usulü ayrımı yanlış.

Ya görücü usulü olsa nolur. Bikere kanıtlanmış bişey görücü usulü evlilikler daha uzun ömürlü. 5 yıldır tanıyorum diyo demekki flört yada görücü usulü ayrımı yanlış.
Aslinda haklisin. Bence kocasinin bi derdi var o yüzden böyle davraniyor. Onunla konusmali üstüne fazla gitmeden

Back
X