- 14 Mart 2018
- 16
- 10
- 3
- 38
3 aylik evliyim eşimle 6 ay içinde taniştik ve avlenme karari aldik.evlilik sürecinde bir çok şeye kayinvalidemi kariştirmadi.dugün oncesi takilari ben alirim diye söylemis annem annemde bu cocuklarindir sen karişma dunür demesine ragmen dügün günümü mahvettti kayinvalidem en guzel günümde ağlamakta gözlerim şışti.ev serme dönemimiz de de kayin validem eşimin kıyafetlerini bile vermek istemedi dügün sonrasi zaten dedikodular ardi ardina evlendik 1. Gun eşim annesini köye görürdü 2 gün ona yemek yemeye gittik ve kendisi hep bu sekilde olsun istiyor .eşimle ben her gün.senin ailenle yemek yiyemem dememe rağmen annesinin sözünden çikmiyor. Kayinvalideme resti çektim uzak dur yeter dedim eşimin arada yıpranmasını istemiyorum.annesinin konusunu açmiyorum açinca dayanamiyorum annesini kötülemiyorum ama dedikodular hep geliyor kulagima ben pozitif ve enerji dolu bir insanken bu aptal insanlarla uğraşmaktan.bezdim nasil bir yol izlemem gerekli hiç bir fikrim yok aileme bişey anlatamiyorum.bir çikişyolu.ariyorum