Yeni evliyim

Kaynana sorunu

• ?

OY: 2 100,0%
  • ?

OY: 2 100,0%

• Ankete Katılan
    2

Gamze1474

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
16
10
3
38
3 aylik evliyim eşimle 6 ay içinde taniştik ve avlenme karari aldik.evlilik sürecinde bir çok şeye kayinvalidemi kariştirmadi.dugün oncesi takilari ben alirim diye söylemis annem annemde bu cocuklarindir sen karişma dunür demesine ragmen dügün günümü mahvettti kayinvalidem en guzel günümde ağlamakta gözlerim şışti.ev serme dönemimiz de de kayin validem eşimin kıyafetlerini bile vermek istemedi dügün sonrasi zaten dedikodular ardi ardina evlendik 1. Gun eşim annesini köye görürdü 2 gün ona yemek yemeye gittik ve kendisi hep bu sekilde olsun istiyor .eşimle ben her gün.senin ailenle yemek yiyemem dememe rağmen annesinin sözünden çikmiyor. Kayinvalideme resti çektim uzak dur yeter dedim eşimin arada yıpranmasını istemiyorum.annesinin konusunu açmiyorum açinca dayanamiyorum annesini kötülemiyorum ama dedikodular hep geliyor kulagima ben pozitif ve enerji dolu bir insanken bu aptal insanlarla uğraşmaktan.bezdim nasil bir yol izlemem gerekli hiç bir fikrim yok aileme bişey anlatamiyorum.bir çikişyolu.ariyorum

3 aylik evliyim eşimle 6 ay içinde taniştik ve avlenme karari aldik.evlilik sürecinde bir çok şeye kayinvalidemi kariştirmadi.dugün oncesi takilari ben alirim diye söylemis annem annemde bu cocuklarindir sen karişma dunür demesine ragmen dügün günümü mahvettti kayinvalidem en guzel günümde ağlamakta gözlerim şışti.ev serme dönemimiz de de kayin validem eşimin kıyafetlerini bile vermek istemedi dügün sonrasi zaten dedikodular ardi ardina evlendik 1. Gun eşim annesini köye görürdü 2 gün ona yemek yemeye gittik ve kendisi hep bu sekilde olsun istiyor .eşimle ben her gün.senin ailenle yemek yiyemem dememe rağmen annesinin sözünden çikmiyor. Kayinvalideme resti çektim uzak dur yeter dedim eşimin arada yıpranmasını istemiyorum.annesinin konusunu açmiyorum açinca dayanamiyorum annesini kötülemiyorum ama dedikodular hep geliyor kulagima ben pozitif ve enerji dolu bir insanken bu aptal insanlarla uğraşmaktan.bezdim nasil bir yol izlemem gerekli hiç bir fikrim yok aileme bişey anlatamiyorum.bir çikişyolu.ariyorum
Düğünden bir ay önce kaynanam eşime demiş getiren kardeşine getirdi kimse getirip sana birşey takmaz diye nişanda kız tarafı takacak diye sevinenlere onlardı yalnız kendi tarafım hem nişanımda hem düğünümde taktı düğünde gelenleride kaynanam cebe atmış çünkü eşim birşey getiren olursa sizde kalsın demiş bana annemler taktı onların hakkı dedi düğünümden sonra çeşitli sebeplerle eşime o altınlardan vermiştim şimdi onları geri ödüyor bana bu sebepten bu meseleyi kapattım sonuçta benim abimde abim takmıştı bende düğününde eşine takacağım en güzelinden bir bileziği birinid anneme vereceğim o takacak bence takıları ailene ver yada bekar kardeşin varsa ona tak.Eşim düğünden sonra 3-5 gün damatlık pantolonu ve gömleğiyle gezdi sonunda gitti eşyalarını aldı ki hala tamamını getirmiş değil Neredeyse iki senelik evliyim takılma bunlara bırak onlar utansın...

Daha çok yeni evlisiniz.
Altın konusu şu bu olan olmuş kapatın gitsin.
Şİmdiki süreçte ise sabırlı olun derim daha çok yeni evlisiniz.
BU kadar kısa sürede yıpratmayın kendinizi.

Bence biraz ailelerden uzak durun mümkünse uzak bölgelerde oturun yoksa bu evlilik çok çalkantılı olur. Her dedikoduya da inanmayın millet bire bin katarak anlatıyor. Daha yeni evlisiniz kimseye fırsat vermeyin

Bu resmen cahillik . Her gün beraber olunur mu benim kaynanam düğün parasını almadi ama oda düğün için 5 kuruş destek olmadılar hakları yoktu . 2 yillik evliyim Eşim tek erkek 3 kız kardeşi var ailesi ne olursa olsun maddi manevi bizim başımızdalar.

Mesafe koyun araya ve uzak durun bir sure girmeyin Kv ye . Ne gerek var ki çok içli dışlı olmaya

benim eşimde seninkinin değişik versiyonnu 4 senedir evliyim seninkine göre bir tık annesine ezdirmez ama bize verdikleri evleri kocam üstünde hakimiyet sağlamak için. ben bi de çocuk doğurmaya uğraşıyorum tüp bebekle bu adama aslında biraz kısır kalma korkusuna yaşımın geçmesine anne olma isteğime yaptım. yoksa doydum evliliğe.sakın çocuk yapma takıları kaptırmadım ama ailesi kapmaya yer arıyor. hep afedersin gtümü kollama durumundayım arkamda tek annem var. sende boşan bence köy ve ana baba aşığı adamla gün geçtikçe dayanılmaz oluyor.imam nikahında ne kadar mehir talep ettin?.ben bişey demediğim için taktıkları 3-5(sanki aşıret altını takmış muamelesi yapıyorlar zaten yarısını da kendi tarafım taktı)e sahip çıkabiliyorum.davada tüm altınlar kadına verilir.

Daha çok yeni evlisiniz.
Altın konusu şu bu olan olmuş kapatın gitsin.
Şİmdiki süreçte ise sabırlı olun derim daha çok yeni evlisiniz.
BU kadar kısa sürede yıpratmayın kendinizi.
Çok yiparatiyorum kendimi yüzüm hep asik psikolojim bozuldu sanirim çok teşekkürler ederim tavsiyeleriniz için

Allaha havale etmekten başka bişey gelmiyor elimden

Bence biraz ailelerden uzak durun mümkünse uzak bölgelerde oturun yoksa bu evlilik çok çalkantılı olur. Her dedikoduya da inanmayın millet bire bin katarak anlatıyor. Daha yeni evlisiniz kimseye fırsat vermeyin

Sen bu durumda halabeşin için üzülüyorsun gerçekten değer verilesi bir eşsin ama kıymetini bilen yok. Eşinin müdahele etmesi gereken bir durum. Hem dedikodu ne ya yani neyin dedikodusunı yapıyorlar giç anlamadım

9 ay oldu bizimde. altın mevzusuna gelince kv kb hiç dokunmadılar ama eşyaları biz kendimiz aldık ödüyoruz altınlarıda bozdurduk bileziklerime kadar topladk üstüne kredi çektim bende çalışıyrm ev aldık 4 ay sonra taşındık evimizdeyiz. kv biraz uzağım annem bi sokak altımda oturuyor. ama altınları almamasına ragmen halada elleri üstümüzde herşeyimizde yardımcı olurlar geçim nerdeyse bir gibi sağolsunlar yinede. bizim başka sorunlarımız var eşim bigün çalışıyor bigün evde bende haftada 5 gün çalışıyorm evde olduğu hergün annesinde her gün. çok bunun tartışmasını yaptık evlendik evleneli. he diceksiniz ki siz evde değilsiniz gitsin nolcak. evde baba yok çalışıyor bi anneyle akşama kadar oturuyor buda benim sinirlerimi bozuyor. bi müddet sonra gitmese surat asıyor arıyor gelmedin etmedin alıştırdığı için. çalışan bi insanım haftasonu illa gelelim istiyor hafta içi gelelim istiyor. baktım önünü alamıcam eşime hepsini söyledim artık kaldıramadım. sürkli sürekli olmaz ki. annem bi sokak aşağımda haftada 1 gidiyorum ben. ama eşime anlatamadım yoruldum.. sonunda dahada kötü oldu binada herkes duydu bağrışlarımızı çağrışlarımızı. artık sonra kimden akıl aldıysa eşim sık sık gitmemeye başladı izinli olduğunda babasının yanına gidior eve geliyor falan vakit geçiyor bi şekilde. haftasnu evdeym mesela izinliyse eşim beklio değilsede beni beklio. ben gidemem diorm bunalıorm sıkılıyrm. çok iyi hoş kayınvalidem nişanlıykende çok iyi anlaşırdık ama işte bazı şeyler dobralığı falan insanı kendinden soğutuyor bazen. helede eşm izinliyse arıyor eee naptın sesin çıkmadı gelmio msn. arama nie arıosun yani. sürekli böyle oldukça haftasonları başladı oraya gidelim buraya gidelim.. evdeyiz bi huzur vermedi hep tartıştık şu 9 ayda neler yaşadım. ama artık yok işim varsa işimiz var diyip geçiyorum bozulursa bozulsun hiç umrumda değil. bide huyu vardır oğlunu kızını arar sorar lafa gelince beni çok sever ama bi kere aramaz napıosun die. gezmeye gideriz oğlum yoruldu gidinde yatın der her yerde. sanki ben çalışmıyorum eşşek başıyım.. bigünde şuraya gidelim oğlum diyor benim yanımda kv. eşimde orda bana soruyor mesela. dönüpte çocuklar müsaitmsnz demek yok direk oğlum bigünde şuraya gidelm işiniz olmazsa dior bana demiyor bile ah ah. eşime dedim geçen gün çok üzülüyorum gerçekten bu kadar mı yani dedim bi kerede yorgunsunuz eve gidin demedi hep sen hep sen yazık dedim. tartışmalarımız hep böyle ufak tefek şeylerden ama kalp işte kırılıyor tartışınca aramız soğuyor. saygısızlık asla etmek istemiyorum ama bazen dayanacak halim kalmıyor. yani takmayın neler var neler daha yeni evlisiniz ama dikkat edin altın önemli değil huzur önemlii rest çekemiyosunda işte eşine diosun moralin bozulduğuyla kalıyor.

Ayni durumlar yaşiyoruz aşşagi yukari.bu erkeklerin anneye bagliligi.nedir anlamadim. Anneyi de görsen haciya gidip gelmiş ama agzini bi açiyor agza alinmiycak laflar başkalari hakkinda ben yokkende benim.hakkimda böyle insanlarin müslümanligi beni.korkutuyor.eşime ve cocuklarina yillarca ben size baktim ben sizin için evlenmedim diye.beyinlerini yikamiş benim annemde bizi babasiz büyüttu ama uçurumlar var annemerimiz arasinda.ben.yinede eşime olan saygimdan elimden geleni yapiyorum evine gitttim mi temizligini yemegeni yaparim ama zoruma giden çok sey var.hayirlisi olsun bakalim düşunmeyi birakicam yoksa kafyi yicem kendi sagligim daha önemli hoşcakal sevgiile :)

Yazınızdan hic bisey anlamadım sadece "aptal" diye hakaret ettiğiniz kişi eşinizin ailesi. Bence biraz kendinize gelin

Okuma yazmaniz yok galiba yaziyi anlamaysaniz yorum yapmak zorunda degilsiniz kimsin hey allahim ne komiksin yaa işine bak

Ayni durumlar yaşiyoruz aşşagi yukari.bu erkeklerin anneye bagliligi.nedir anlamadim. Anneyi de görsen haciya gidip gelmiş ama agzini bi açiyor agza alinmiycak laflar başkalari hakkinda ben yokkende benim.hakkimda böyle insanlarin müslümanligi beni.korkutuyor.eşime ve cocuklarina yillarca ben size baktim ben sizin için evlenmedim diye.beyinlerini yikamiş benim annemde bizi babasiz büyüttu ama uçurumlar var annemerimiz arasinda.ben.yinede eşime olan saygimdan elimden geleni yapiyorum evine gitttim mi temizligini yemegeni yaparim ama zoruma giden çok sey var.hayirlisi olsun bakalim düşunmeyi birakicam yoksa kafyi yicem kendi sagligim daha önemli hoşcakal sevgiile :)

valla naparsan yap adın gelin oluyor :) başkasının yanında öper koklarda normalde yok tuhaf şeyler yani :D bende bu yaşadıklarım oldukça baktım abartılıcak hiç oralı olmuyorum duymuyorum bazen kafama çok takıyorum ama taktıkça eşimle kavga edioruz o yüzden napcam bende bilemiyorum oluruna bıraktm umarım düzelir. eskisi gibi muhabbet bile etmiyorum çok iyidir hoştur muhabbeti güzeldir ama işte bunlar olunca içten gelmiyor ..

Olan olmuş artık eskide kalmayın . Kimsenin size dedikodu anlatmasına izin vermeyin kulak tıkayın .

Evinizde bh konuları sürekli gündemde tutmayın kapatın . Öncelikle evliliginizi oturtmaya bibirinizi tanımaya odaklanın . En kritik dönemler eğer fevri davranıp sürekli gündem yaparsanız eşinizin ters tepkiler vermesine sebep olur . Karşı tarafı kötülemek gibi bir hataya düşmeyin sadece yeni durumlar oluşursa bunların sizi ne kadar üzdüğünü sizin böyle hayal etmediğinizı filan söyleyin eşinize .

Tabi eşinizin karakteri de önemli size değer vermesi lazım yoksa ağzınla kuş tutsan fayda etmez . Eşini iyi gözlemle canım . Önce bi iyiliği dene bakalım duruma göre bakarsın .

Canım bence de eşinle annesini konuşma. Sen kötüledikçe o savunma moduna geçer. Kv konuşman iyi olmuş. Bi durum olunca eşinle konuşup aranızı bozacağına bizzat kv ile konuş

Back
X