yeni evliym yardim

yaqmurr001

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
1.466
146
363
Mrb bayanlar 2aylik evliyim bursadan tokata gelin geldim memleketm tokat aslinda bursada yasiyoduk ailem orda kaldi we ben cok zorlaniyorm alismakta cok ozluyorum esimede bu yuzden kotu dawraniyrm tartisiyoruz surekli esimle kotu olmak istemiyorum. Fikirlerinizi bekliyorm ewlenmdn once bu kadar zor olcagni tahmin etmiyodum:-( tlfndan yaziyorum yanlislik warsa k.bakmayn

Zamanla alışırsın canım hiç eşine de kötü davranıp ağzınızın tadını kaçırma. Bana da ilk günler çok zordu ama şimdi evime çok bağlandım eşime çok bağlandım çok şükür artık insan yeni bi aile kuruyor evlenince canım o yüzden eşine sımsıkı bağlan ki o da sana kıymetini bilsin. Unutma sana o lazım ona da sen:48:..

Cvbn icin cok teskkr ederim sendemi sehir disina gelin gittin esimi cok seviyorum
kendimi kotu hissdyrm en guzel gunlerimzi tartismayla geciriyoruz boyle olsun istemiyorum
Cok abartip surekli agliyip esimide sikmak istemiyorum

Alışman için şuan yeterli bi zaman değil canm .2 ay gibi kısa bi sürede bunları hissetmen doğal.Ama emin ol zamanla alışırsın , en azından bu şimdi ki kadar ileri düzeyde olmaz Canını sıkma. Sonuçta eşin yanında. Mutlu olmaya bak

eşin seni zorla götürmedi ya adamın kabahati ne :)
çevre edinmeye çalış kurslara filan git arkadaş edin
zamanla alışıtsın
en güzel günlerinizi zehir ettiğin içinde kendine kızarsın sonra

Saolun icim rahatladi cok abarttiqimi esimide uzdugumu dusunup
dahada uzuluyodm tam alistim artk derken kendimi bi boslukta hissediyorm yeni ewliym bu gunlermz guzel gecsn istiyrm tartismak istemyrm

merhaba canım bende tokatlıyım hoşgeldin öncelikle :)
kesinlikle çok haklısın çünkü insan bi yere misafrliğe gidince bile hemen evini özlüyo sende haliyle haklısın zamanla çözülecek birşey bu. Eşinin de bu konuda tutumu önemli sıkma canını zamanla alışırsın böyle gidecek değil ya eşinle tartışarak durumu kötüleştirme daha yeni evlisin mutlu olmana bak elbette kolay olmayacaktır
sevgilerimle

Biliyorum yurt disina gidenler war ben yine iyiyim
regl donemimdeym bide sikintilym duygusalm
tabikide alişcam ama brz daha zaman war sanirim

Aslında bunu düşünmek gerekiyor en başında..
Benim de iki kısmetim çıkmıştı şehir dışından..
İstemedim, sırf aileme uzak kalmamak için istemedim.
Çünkü ne olur ne olmaz insanın bir ihtiyacı olur her şeyden önce bazen daha çok ararsın...

Ama madem oldu artık eşinle tartışmayı falan bırak. Sen isteyerek onunla evlendin bile bil gittin.
Burada adamın bir suçu yok.
Sen de yeni hayatına alışmaya bak.
Zaten insan her şeye alışıyor, buna da alışacağına eminim.

eşin seni zorla götürmedi ya adamın kabahati ne :)
çevre edinmeye çalış kurslara filan git arkadaş edin
zamanla alışıtsın
en güzel günlerinizi zehir ettiğin içinde kendine kızarsın sonra

Tbiki zorla gotrmedi eşime asiqim:22:j farkındaym en guzel
gunlerimizi zehir ediyorum kayinwalidmle otruyrm onlarda
iyiler saolsunlar komsunun kizlari fln war zaman gecirmeye calisyrm
esim ewdyken film fln izliyorz disari cikiyoruz :51:

Kayınvaliden ile mi oturuyorsun. Bu şekilde bi evlilik olmaz.. Eşini ikna et ayrı eve çıkın. Sen bu şekilde hiç alışamazsın....

Kamuran85. Bu konuyu baskasi açmiş olsa bende okusam aynen senin gbi dusunurdm
baştan dusundm tbki bu kadar zor gelcegni bilmiyodm
Artik alismam lazim kimi bayan cabuk alisirmiş kimiside alisamazmis
cabk alisanlardan olucm:3:

Ewt ama kwle bi sikintim yok sukur cok iyiler hatta uzuluyorm dye
uzerime titrer koskoca kadin agladi ben aglyrm dye
Karişmazlarda hc iyiler yani:nazar:

Selam canım,
konunu okuyunca yuzumde bır tebessum olustu. Bende yaklasık 6 ay ıcınde evlenıcem. Ustelık esım tokatlı olcak ama bız baska bır sehırde yasıcaz sevgılımın ısı dolayısıyla. Daha sımdıden ıcımı bı uzuntu kaplıyo. Bazen aglıyorum kendı kendıme. Sonra cevremde nısanlı evlı cıftlere bakıyorum hep dıpdıbe annesı babasıyla sankı kıskanclık gıbı bır hıs kaplıyo ıcımı :( bu halıme ben bıle sasırıyorum. Hatta uzak sehre evlenen arkadasları dusunup mutlu oluyorum yanlız degılım dıye :( ruh halım cok degısık anlıcagın. Haa dıger taraftan ılk askım, bıtanem, sevdıgım adam aklıma gelıyo. Acaba dogup buyudugum yermı kalbımın attıgı yer mı dıye dusunuyorum. Sonra bıranda sılınıp gıdıyo hersey sevdıgımın fotosuna bakıyorum sevdıgım adamdan vazgecemıyorum aılemdende oyle arada sıkısıp kalıyorum ıste. Sonra sevdıgım arıyo hersey bıanda sılınıp gıdıyo. :)
yanıma gelıp gıttıgınde onun otobusunun arkasından bakmak okadar zor kı anlatamam. Garajla evım arası 1 bucuk saat ben o bır bucuk saat aralıksız aglıyorum. Kaderım buysa onsuz mutsuz olcaksam evlılıgımde uzulmemeye calıscam

Selam canım,
konunu okuyunca yuzumde bır tebessum olustu. Bende yaklasık 6 ay ıcınde evlenıcem. Ustelık esım tokatlı olcak ama bız baska bır sehırde yasıcaz sevgılımın ısı dolayısıyla. Daha sımdıden ıcımı bı uzuntu kaplıyo. Bazen aglıyorum kendı kendıme. Sonra cevremde nısanlı evlı cıftlere bakıyorum hep dıpdıbe annesı babasıyla sankı kıskanclık gıbı bır hıs kaplıyo ıcımı :( bu halıme ben bıle sasırıyorum. Hatta uzak sehre evlenen arkadasları dusunup mutlu oluyorum yanlız degılım dıye :( ruh halım cok degısık anlıcagın. Haa dıger taraftan ılk askım, bıtanem, sevdıgım adam aklıma gelıyo. Acaba dogup buyudugum yermı kalbımın attıgı yer mı dıye dusunuyorum. Sonra bıranda sılınıp gıdıyo hersey sevdıgımın fotosuna bakıyorum sevdıgım adamdan vazgecemıyorum aılemdende oyle arada sıkısıp kalıyorum ıste. Sonra sevdıgım arıyo hersey bıanda sılınıp gıdıyo. :)
yanıma gelıp gıttıgınde onun otobusunun arkasından bakmak okadar zor kı anlatamam. Garajla evım arası 1 bucuk saat ben o bır bucuk saat aralıksız aglıyorum. Kaderım buysa onsuz mutsuz olcaksam evlılıgımde uzulmemeye calıscam

bizim yaşadığımız yerde ne eşimin ne benim ailemden 1 kişi var. yapayalnızız. arkadaşımız da yok.
napalım bir şekilde alıştık. ama başımız sıkıştığında kimseden yardım isteyemiyoruz. malesef gurbet zor.
yine de bursaya olan özleminle yaşayamazsın. bütün gün evde oturma, çarşılara çık kendi başına gez biraz. halk eğitim kurslarına gidersen arkadaş da çevre de edinebilirsin. pilates gibi sporlar yapabilirsin kadınlara özel spor salonları var. şehir merkezindeyseniz vardır.

Back
X