yeni fal

Ozeci

But I fear tomorrow I’ll be crying
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
1.840
237
163
$2013-08-22 21.48.33.webp $2013-08-22 21.49.27.webp $2013-08-22 21.51.36.webp $2013-08-22 21.52.18.webp $2013-08-22 21.52.27.webp $2013-08-22 21.52.49.webp

canım sıkıntılısın.birinin nazarı var sende.tek sen değil aile ortamında sıkıntılı.kötü bişey mi yaşadınız hayrolsun.çok fazla 2li 3lü konuşman var bu aralar ve önemli konuşmalar bunlar.bi erkekle yakınlaşman var senin yakın zamanda.sen çok bıkmışsın herşeyden düşünmek istemiyosun ama olmuyo diyosun.çabalaman gereken bi konu var ama sen çabalamıyosun canım.kısa boylu iri biri var ailede bu seni çok etkilicek ama iyi biri gibi hissetmedim onu

abonelıklerıme alıyorum hemen musaıt bı zmnda bende eklıycem bana da bakarmısınız fala:26:

Teşekkürler baktığın için.

S harfli biri iki sıkıntılı duruma yol açacak arka arkaya gelecek bunlar.
Bu S harfli kişiye baş kaldırıyorsun ona klarşı dik duruyorsun.
O kişiyle bağlarını kopartıp bir yola gdeceksin. Bu gittiğin yerde ayagına iki kısmet düşecek.
Birini kaçıracaksın ama diğerine meyledeceksin. Senin için hayırlı olan da bu zaten.
Yaşlı insanlarla dolu bir çevreye giriyorsun bunlar kötü niyetli değil ama yaşlılığın verdiği cvahillikle konusan insanlar bir tanesi senin bir kusurunu etrafa yayacak.
İki yerden bir den seni sıkıştıran bir şey var bir arada kalma durumu yaşıyor olabilirsin. Yavaşça açılacak bu sıkıntın ama daha zamanı var. Dua ettiğin ne ise o gerçekleşecek ancak biraz daha yük çekmek zorunda kalacaksın.
Hane değişikliği olabilir. Ya da hanen ikiye ayrılabilir. Bu kadar gördüm canım.

ozecii seninle fallaşmayı özledim sor bana sorunu bakayım falına bea :D :16: burcları unutma ask konusunda bakıyım :D

ozecii seninle fallaşmayı özledim sor bana sorunu bakayım falına bea :D :16: burcları unutma ask konusunda bakıyım :D

Yavrum aşk konusunda ekşınlı olan sensin sen gönder :D bnm aşk olayı mevcut değil :)

Yavrum aşk konusunda ekşınlı olan sensin sen gönder :D bnm aşk olayı mevcut değil :)

hahahahhahha kopuşlardayım suan gerçekten oyle amaa gerekli bilgiler neydi göndereyim hemen :)

senin ve partnerin burçları göz-ten-saç rengi....

ben yengeç burcuyum kahve gözlüyümm kumralım ama şuan bronzum sorun olurmuu :D saçlarım sarııı
sevgilim akrep kahve gözlü saçları koyu kumral beyaz tenlii <3

ben yengeç burcuyum kahve gözlüyümm kumralım ama şuan bronzum sorun olurmuu :D saçlarım sarııı

İkinizde üzerinize düşeni yspmslıdını birbirinze verdiğiniz sözleri tutmsnın zamanı gelmiş. Bu kişinin akıllı kararlı yorulmak bilmze ve cevresinde sevilen sayılan biri olduğu fikrindesin. Partnerin ile sosyal bir çevrede bir araya gelebilirsin bu ikinizinde bazı seyleri yeniden gözden geçirmenize neden olabiir. Bu kişiden bir evlenme teklifi çıkma teklifi gibi ilişkiyi daha ciddi boyuta taşıyacak bir atak bekliyorsun. Daha önce bu kişiyle ilgili bir konuda umarsız davranmış bunun pişmanlığı var içinde daha dikkatli ve ilgili olmak senin yararına. Bu kişi ise sana aşık olacak eğer aşıksa aşkı yeniden kuvvetlenerek canlanacak. Partnerin etrafındakilere duygularını anlatan biri değil. Çoğu şeyi içine atıyor bu yüzden her zaman sana söylediği şeylerin asıl manalarına bakmaya çalış. Seninle ciddi bir ilişki düşünüyor. Güvenilir biri olduğunu ve onun aradığı insan olduğun konusundaki fikirleri sana meyletmesine sebep oluyor.

Bir açılım daha yaptım onda da:

Bu kişiden bir telefon alacak bu konuşmada da senden ne kadar hoşlandığı ve ciddi bir adım atmak istediğine dair bir konuşma olacak. Sen ise yola gidiyorsun aile - annenin istegi ya da etkisi var uzak b,r yere gidiyorsun ama bu kişiye olan aşkın devam edecek. Aranızda çok büyük bir arzu var.

Bir açılım daha yaptım onda da:

Bu kişiden bir telefon alacak bu konuşmada da senden ne kadar hoşlandığı ve ciddi bir adım atmak istediğine dair bir konuşma olacak. Sen ise yola gidiyorsun aile - annenin istegi ya da etkisi var uzak b,r yere gidiyorsun ama bu kişiye olan aşkın devam edecek. Aranızda çok büyük bir arzu var.

mükemmelsinnn :) eski sevgilim bu barıstık <3 dediklerinde doğru :16:

Tarot açmayı tercih ederim ama yatıcam birzdan partnerin ve bilgilerini yazarsan yarın açarım.

canım ben beyaz tenli ela gözlüyüm akrep burcuyum,oda esmer koyu saçlı ve koyu kahverengi gözlü,koç burcu.hemen hemen aynı boydayız.eski sevgilim kendileri tabi:)

canım ben beyaz tenli ela gözlüyüm akrep burcuyum,oda esmer koyu saçlı ve koyu kahverengi gözlü,koç burcu.hemen hemen aynı boydayız.eski sevgilim kendileri tabi:)

tamam canım yarın bakıcam.

Back
X