Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozecii seninle fallaşmayı özledim sor bana sorunu bakayım falına bea![]()
burcları unutma ask konusunda bakıyım
![]()
Yavrum aşk konusunda ekşınlı olan sensin sen gönderbnm aşk olayı mevcut değil :)
hahahahhahha kopuşlardayım suan gerçekten oyle amaa gerekli bilgiler neydi göndereyim hemen :)
senin ve partnerin burçları göz-ten-saç rengi....
ben yengeç burcuyum kahve gözlüyümm kumralım ama şuan bronzum sorun olurmuusaçlarım sarııı
sevgilim akrep kahve gözlü saçları koyu kumral beyaz tenlii <3
ben yengeç burcuyum kahve gözlüyümm kumralım ama şuan bronzum sorun olurmuusaçlarım sarııı
sevgilim akrep kahve gözlü saçları koyu kumral beyaz tenlii <3
Bir açılım daha yaptım onda da:
Bu kişiden bir telefon alacak bu konuşmada da senden ne kadar hoşlandığı ve ciddi bir adım atmak istediğine dair bir konuşma olacak. Sen ise yola gidiyorsun aile - annenin istegi ya da etkisi var uzak b,r yere gidiyorsun ama bu kişiye olan aşkın devam edecek. Aranızda çok büyük bir arzu var.
mükemmelsinnn :) eski sevgilim bu barıstık <3 dediklerinde doğru![]()
O zaman gözün aydın olsun bebek :))))
canıım kahve eklesen baksam banada tarot açar mısın yada kahveme bakar mısın :26:
Tarot açmayı tercih ederim ama yatıcam birzdan partnerin ve bilgilerini yazarsan yarın açarım.
canım ben beyaz tenli ela gözlüyüm akrep burcuyum,oda esmer koyu saçlı ve koyu kahverengi gözlü,koç burcu.hemen hemen aynı boydayız.eski sevgilim kendileri tabi:)