- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi davetsizkullanici
-
İsimli havlu yapabiliyor musunuz ben ankara da bir kaç yere sordum Çeyiz satan dükkanlara olmadigini söyledi. rağbet görür gibi. Böyle birsey soruyorsaniz yanlış anlamadıysam
Ismin başharflerinden şu US Polo markası tarzında kişiye özel nevresimler. Yine baş harf işli havlu bornoz takımları. Ben mesela bunları yaptırmak istemiştim internetten ama almadım fiyattan dolayı uyguna sunarsanız alınır sanki
Fikir coooook
Madem çeyiz işi yapıyorsunuz
Nakışlı yastık, havlu yapın yani isim nakışı ben bu aralar kızımın isminde yaptıracağım mesela arıyorum
Madem çeyiz işiniz nikah şekeri keseleri yapın, yeni doğan bebek keseleri yapın
gittigidiyor gibi sayfalarda pazarlayın satışını yapın.
Lohusa annelere gecelik pijama takımlarına isim işleyin
anne kız takım, lohusa taçları ve bebek bantları yapın
Hastane odaları süsleyin süs derken bebeğin yattı yataklara tülden giydirin, hastanede masaları tülden örtüler yapın üzerinde ikramalrını sunsunlar.
çok fikir var yaaa siz yeter ki pazarlamayı yapın internet siteleri üzerinden satış yapın
Hatta benimle de irtibata geçin lütfen abimin eşi hamile benimde küçük bebeğim var.
Bizim burada çeyizci bir kız vardı dünyanın işini yaptırdım ama maalesef avrupa yakasına taşındı gitti.
Sepet yatak giydirdi terikoton kumaştan. Taburelerime minderler dikti. bir sürü iş var ya
Sektörünüz çok güzel bence
şimdi nişanlarda cam kavanozlarla kolonyalar,değişik nişan davetiyeleri falan yapılıyor onun dışında düğün ve nişanlar için konuşma balonları da çok moda..
keçeden süsler yapabilirsiniz yeni doğan bebeklere yaptırıyorlarya hani mıknatıslı fln...
kapı süsü yine keçeden ya tülden....
kınarda artık böyle küçük hediyelikler yapılıyor oje fln süslüyolar onlardan yapabilirsiniz...
hem çok zevkli olur hemde artık herkes yaptırıyo baya satar yani...
Herkes arayıp bulamadığı şeyleri yazarsa bir sürü fikir çıkar burdan size.
Ben de runner arıyorum mesela ama istediğim gibi bulamıyorum. Kişiye özel şeylerden çok kişinin istekleri doğrultusunda sipariş usülü çalışsanız daha mantıklı olur bence.
Benim aklıma öyle fazla dikiş nakış işi gelmedi, ama dijital baskı işi artık baya revaçta, düşünebilirsiniz.Gerçekten bayaaa fikir varmış yahu :) Nikah, nişan keseleri yapılabilir aslında. Hem ikinci öğretim okuyorum hem de kolaylıkla yapabilirim saat ve zaman açısından. Fikirlerini tek tek değerlendireceğiz çok çok teşekkürrr ederizzzzz. Bu arada biz de Avrupa yakasındayız ama instagram, facebook hesabımız var iletişim bilgilerimiz bulunmaktadır. Reklam yapıyor durumu ortaya çıkmaz umarım
Benim aklıma öyle fazla dikiş nakış işi gelmedi, ama dijital baskı işi artık baya revaçta, düşünebilirsiniz.
Bi de, bi internet sitesi yaptırabilirsiniz atıyorum çeyizonline filan gibi bi adla, dukkana müşteri gelmese bile ordan satış yaparsınız.
Seo hizmeti veren birine yaptırırsanız çeker tabii ki, zamanla dükkan kadar satış yapar. :)dijital baskı bizi aşar mı bilmem ama fikirlerinizi paylaşacağım :) sitede aklımızda var çok dikkat çeker mi bilemedim.
Seo hizmeti veren birine yaptırırsanız çeker tabii ki, zamanla dükkan kadar satış yapar. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?