Yeni gebelik HCG

Ysmckmkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
98
39
3
27
Arkadaşlar tam günümde hamile olduğumu öğrendim. İdrar testin de resimdeki gibi çıktı kanda da 32,7 çıktı sizce normal mi benim gibi olan var mı? Günümde öğrendiğim için mi böyle çıktı sizcede

Eklentiler

• B4052AA6-1FBD-4EE5-93B4-115C30CAF315.webp
    B4052AA6-1FBD-4EE5-93B4-115C30CAF315.webp
    10 KB · Görüntüleme: 28
Arkadaşlar tam günümde hamile olduğumu öğrendim. İdrar testin de resimdeki gibi çıktı kanda da 32,7 çıktı sizce normal mi benim gibi olan var mı? Günümde öğrendiğim için mi böyle çıktı sizcede
Canım gayet normal bende ilk öğrendiğim de testim böyleydi ve kan değerim 50 idi korkulacak bişey yok 😊

Çok teşekkür ederim TSH hormonum 10,50 çıktı doktor yüksek dedi bu düşüge sebep oluyormuş

Hayır maalesef sağlık ocağında baktırmıştım ben bana hastaneyle görüş dedi. Çocukken guatr hastalığım vardı ama 8 9 yaşlarındaydım o zaman geçti diye biliyordum

Hayır maalesef sağlık ocağında baktırmıştım ben bana hastaneyle görüş dedi. Çocukken guatr hastalığım vardı ama 8 9 yaşlarındaydım o zaman geçti diye biliyordum
Benim hamile olmadan önce tsh yüksek çıkmıştı 5in üstündeydi ilaç kullandım dusurduk ama hamile olunca 3un üstüne cıktı kadın doğumcu 2in altına düşmeli dedi dahiliye gittik ilacımı ayarlardı şuan düştü şükür. Yüksekliği gebeliğe engel oluyomuş ilk gittiğimde dr bana hep anlatmıştı vakit kaybetmeyin bugün yada yarın gidin derim

Carsambaya veriyo en erken randevuyu da hangi ilacı kullandınız levatırıon mu

Carsambaya veriyo en erken randevuyu da hangi ilacı kullandınız levatırıon mu
Randevu işi öyle uzun oluyo gidip sıra alsanız olmuyo.
Evet onu kullandım ilk başta her gün tek aliyodum şimdi de 3 gün 2 tane içiyorum diğer günler 1 tane içiyorum öylece dusurduk şükür. P.tesi bebek için kontrolüm var bakalım orda nler olcak

Randevusuz bakmıyorlar malerse sırf buyüzden şuan düşük yapsam tekrar geçmiş olsun dicekler anca. Bu kadar da saçma yani hastaneler. Şuan 4+3 günlük hamile gözüküyorum ve TSH 10,5 cıkıyo randevu için arıyorum baya gün arıyo araya napcam şaşırdım. Bende o ilacı çocukken kullanmıştım 100 mg nı şuan çok korkuyorum yine düşük yapıp kaybedicrm diye dua etmekten başka birşey gelmiyo elimden acaba ve bugün burnum kanadı ilk defa normalde asla kanamaz hamilelikte oluyormus diye biliyorum ama aklım karman çorman yani

Randevusuz bakmıyorlar malerse sırf buyüzden şuan düşük yapsam tekrar geçmiş olsun dicekler anca. Bu kadar da saçma yani hastaneler. Şuan 4+3 günlük hamile gözüküyorum ve TSH 10,5 cıkıyo randevu için arıyorum baya gün arıyo araya napcam şaşırdım. Bende o ilacı çocukken kullanmıştım 100 mg nı şuan çok korkuyorum yine düşük yapıp kaybedicrm diye dua etmekten başka birşey gelmiyo elimden acaba ve bugün burnum kanadı ilk defa normalde asla kanamaz hamilelikte oluyormus diye biliyorum ama aklım karman çorman yani
Ne biçim öyle ya çok saçma valla sağlık sektöründe böyle bişeyin olması yazık valla. Burun kanamasını bilmiyorim ben yaşamadım da cnim. Ama çarşambaya çok var aklım orda hala benim. Acilden gitsen sevk ederler hemen dahiliye

Benimde yüksek çıktı sağlık ocakları ilaç veriyo guatir için benim verdiler sağlık ocağına gitmiştim bende . Guatir geçen bişey değil ömür boyu ilaç kullananlar var .hamileyken de yukseliyo . Hiç bişey yapamazsan acile gitsen belki sevk ettirir iç hastalıklarına yada endekronoloji bölümüne

Back
X