Yeni gebelik

bbcck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
533
Puanlar
53
Beta 721 çıktı daha çok yeni gebeyim. Benim gibi yeni gebe olanlar var mı? Herhangi biri belirtiniz var mı?

merhaba hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.ben daha beta vermedim adet günüm yarın büyük ihtimalle olmayacağım gebelik var. bu teste Göre Beta değerim kaçtır bilemiyorum. Aşırı uyku hali ( öyle uykum var ki sabahları işe gitme alarmini bile duymuyorum )göğüslerrde şişkinlik ve alt karın bölgemde ara ara gelen adet sancım var.bir de cildimde inanilmaz bir kuruluk var ellerimin üstü, yüzüm aşırı kuru. Sizin ne gibi belirtileriniz var?

çok teşekkür ederim size de hayırlı olsun Göğüslerimde şişkinlik, kahverengi leke, hafif mide bulantısı ve baş dönmesi var biraz da ara ara gelen çarpıntı

Merhaba
Bende bu testle ve böyle bi koyulukla öğrenmiştim ama benim regli olacağım günden 1 gün sonraydı . 1120 gibi bi şey cıkmıstı
Size de hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah

Bende adetime 6 gün varken yaptım silik çizgi çıktı pazartesi günü tekrar yapicam sat 4 Şubat belirti olarak yeni oluşan belirtiler aslında bugüne kadar belirti diye yormadim çünkü ara ara gelen adet sancısı.var ve çok uykum var ve göğüsler şişmiş dolgun ve uçları çok sızlıyor ve kasıkta batma ve dolgunluk var pazartesi günü testi tekrarlicam emin olamıyorum çıplak gözle çok net pembe cizgi

Benimde adetim 4 şubat değerlerim az ilerlese de şuan bende hamileyim bakalım yarın yine kan vericem bu da bugün akşamüstü yaptığım testim

Eklentiler

• 20260131_194449.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 18
Göğüslerde dolgunluk uçlarında sızı karında şişkinlik kasıkta batma dolgunluk bende de var ve gebeyim. İnşallah siz de gebesinizidir

Benimde adetim 4 şubat değerlerim az ilerlese de şuan bende hamileyim bakalım yarın yine kan vericem bu da bugün akşamüstü yaptığım testim
Maşallah Değerleriniz nasıl çıktı?

`