Yeni gelen mudur

Bitanem baksana yazım tarzı ve olay anlatışına :KK70:
Hala yaşıyor ama 1000₺ verdiği gün ben ölür sanmıştım.

Bu şey mi ya evsahibinin oğlu çamaşır makinasında donunu yıkamış diye konu açan arkadaş mı?
[/QUOTE]
O mu :KK70:

Yemin ederim üyenin kim olduğunu bulan kişileri ayakta şak şak lıyorum.
Ajan olsanız sizinle çalışmak için ülkeler birbirine girer.
Kadınlar kulübü bana çok şey kattı.

Kızlar üye kim olursa olsun lütfen dalga geçmeyin.
Sanal ortam diye kimse kimseden etkilenmez zannediyorsunuz ama çok etkileniyor insan yorumlardan.
Ben kaç konu actiysam sag olsun arkadaşlar çok yardımcı oldu bana. Ama benimle dalga geçserlerdi o zaman iyi olmak yerine daha da beter olurdum.
Belki haklısınız bu üye o üye olabilir ama değilse şu an hiç alakası olmayan biriyle dalga geçiyorsunuz.

Kızlar üye kim olursa olsun lütfen dalga geçmeyin.
Sanal ortam diye kimse kimseden etkilenmez zannediyorsunuz ama çok etkileniyor insan yorumlardan.
Ben kaç konu actiysam sag olsun arkadaşlar çok yardımcı oldu bana. Ama benimle dalga geçserlerdi o zaman iyi olmak yerine daha da beter olurdum.
Belki haklısınız bu üye o üye olabilir ama değilse şu an hiç alakası olmayan biriyle dalga geçiyorsunuz.
Valla bu sarı manolya mıdır hangi nicki tercih ediyorsa ben yüzüne karşı da dalga geçeceğim için çekinmeden yazdım. Gerçek hayatta da böyle biri çıksa karşıma aynı tepkiyi verirdim.
Bir sürü akıl verildi öyle dinlemiyor. Belki böyle dalga geçildiğini görürse kafasına bir şeyler dank eder.

Memur olabilmek için KPSS'den iyi bir Türkçe neti yapmak gerekir. Ayrıca resmi yazışmalarda da bu dili kullanıyorsa, vah ki ne vah!
canim orasi ayrı konu...
memur burada derdini anlatmiş içini dökmüş neden anlatim bozukluğuna kafaya taktınız.?
resmi kuruluşlarda ayri bi konu. anlatim bozukluğuna dikkat edebiliyoruz.

canim orasi ayrı konu...
memur burada derdini anlatmiş içini dökmüş neden anlatim bozukluğuna kafaya taktınız.?
resmi kuruluşlarda ayri bi konu. anlatim bozukluğuna dikkat edebiliyoruz.
Açıkçası bu kadar yazım hatası ve anlatım bozukluğu olunca konuya da odaklanamıyorum. Karşımda böyle konuşan birini de dinleyemezdim herhalde.

Back
X