Yeni gelin :(

Son düzenleme:
Ben miyim terbiyesiz.Hanimefendi ne dedimki ben. Usturuplu bi sekilde derdimi anlatmak istedim sadece.
Size dememiş eşinize demiş.eşiniz terbıyesız.onla konuş kırıldıogını bılsın bu ne daha yenı evlısın senı alıştıracagına nasıl davranmıs

daha cok yenı evlısınız . sıze tek tavsıyem kı kesınlkle bunu uyguladıgımı sıze soyleyebılırım. ipleri en bastan elıne vermeyın. mesela aglamıssınız gecenın bı yarısı o sıze dötünü dönüp uyumusken .. lutfen kendınıze saygınız olsun.
özguvenınızı kaybetmeyn hıc bı zaman. -yerınızde olsam bende dotumu doner uyurdum. sabah kalktıgımda da guzelce konusurdum . he bır kere daha tekrarı olursa yaygararyı basardım . Canınızı sıkmayın esınızle konusun en bastan en azından.

Konular ve üyelikler hakkında şüpheniz olduğunda lütfen kibleyin.
Kiblemeyip fake olma ihtimali kadar gerçek olma ihtimali olan konulara, fake yazmaya, konu dışına çıkmaya gerek yok hanımlar, gerçekse insanların inanmasına ve konuya odaklanmasına mani oluyorsunuz.
KİB butonu süs değil değil mi?
Kib neyin kısaltılmışı hep kendine iyi bak olarak görüyorum:)

3 gunluk evlisiniz yazik. Suan sizin ustunuze titremesi lazim iliski sirasinda caniniz yanmasin rahat alisin diye. Bu ettigini yanina birakmayin. 20 sene dahi gecse siz birisi balayi deyince bu ani hatirlayacaksiniz. Al karsina konus boyle bir saygisizligi kabul edemeycegini tekrari olursa bu isin bitecegini soyle. Cinsel iliskide iki kisi de keyof almali boyle zorla olmaz.

Basta nasilsa oyle gider Neden sustun ki Altda kalma Sana Boyle davranma cesaretini nerden buluyor tepkini koy

Nur topu gibi bir öküzle evlenmişsiniz hayırlı olsun. Şimdi yapacağın şey ezik ezik ağlamayı bırakıp o koca müsveddesini uyandırıp ağzının payını vermek. Asla size böyle muamele etmesine izin vermeyin asla! Cinsellik konusunda kimse ama kimse sizi hiçbir şey için zorlayamaz hakaret edemez bu şekilde. Şimdi o adamı uyandırın ve "ben burada balayımın 3. Günü hüngür hüngür ağlarken sen nasıl kıçını dönüp yatıyorsun hiç mi sevmiyorsun beni? Daha 3. Günden beni anlatıyorsan vay halime! Sen bana istemediğim canımı acıtan hiçbir şey yapamazsın tamam mı! İstemiyorsam istemiyorumdur kendini benim sahibim sanma! Bana saygı duymak zorundasın, dengesiz diye hakaret edemezsin. Kendine çeki düzen ver yoksa bu evlilik başlamadan biter!" Diyeceksin. Aslında bunları olayın hemen akabinde söylemeliydin de neyse geçmiş. Kendinizi asla ezdirmeyin. Çünkü nasıl başlarsa öyle gider. Sesinizi çıkarın, kendinizi her zaman savunun sakın boyun eğmeyin kimseye. Hele kocanıza asla!
+1

Back
X