yeni hamile kalanlar

civciv-61

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
6
1
6
37
Arkadaşlar adetime 1hafta kala kan testinde hamile oldugumu ogrendim. suan 2 gun var adet olmama ayni adet belirtileri var kasık agrılarım cok fazla bi fark yok yani sizce neden boyle cok tedirgin oldum.

Arkadaşlar adetime 1hafta kala kan testinde hamile oldugumu ogrendim. suan 2 gun var adet olmama ayni adet belirtileri var kasık agrılarım cok fazla bi fark yok yani sizce neden boyle cok tedirgin oldum.
Gebelik belirtileri ile adet belirtileri karışır bu gayet normal bir durum. Kahverengi hafif lekelenmeleriniz olabilir. Panik yapmayın. Allah devamını nasip etsin

tsk ederim arkadaslar bhcg 375 oldu cok sukur ama agrim olunca düsük olur mu doye cok tedirgin oldum.Sizlerden gelen cevaplarla rahatliyorum biraz.

Rahatlattigi kadar burdaki şeyler korkutuyoda herseyi bilmek her zmn iyi olmuyo :) bu sefer başka şeyler düşünmeye basliyosn acaba dış gebelik mi kalbi aticak mi ikili test sonucu nasıl cikicak vs.vs. hiç dusuncen bitmiyo ama içini ferah tut herseyi düşünmek çok iyi değil stres daha zararlı

Benim de bat yarın inşallah vardır bebis ama umudum yok belirtilerin mi vardı testi erken yapmışsın baya

Ben de reglime 5 gun kala ogrendim. Yarin tekrar beta hcg baktiracagim umarim yukselmistir. Yarin 2 gunum kalmis olacak. Kasiklarimda igne batmasi gibi agrilar var.

Back
X