Yeni hamile olanlar, sizin de altin sarisi bir akintiniz var mi?

aslm93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2021
337
230
53
32
Merhaba hanimlar, 5 haftalik hamileyim ve altin sarisi renginde bir akintim geldi birden.

Diger hamileligimde de aynisi olmustu ve dusuk yapmistim. Sizde de varmi bu renkte gelen ve normal olan?

Merhaba hanimlar, 5 haftalik hamileyim ve altin sarisi renginde bir akintim geldi birden.

Diger hamileligimde de aynisi olmustu ve dusuk yapmistim. Sizde de varmi bu renkte gelen ve normal olan?
Enfeksiyon olabilir bence enfeksiyon var doktora gittinizmi

Doktora git cnm enfeksiyon olabilir bnde hiç olmafo tanıdığım bütün hamileler de hiç olmamış

Ne enfeksiyonu olabilir ki acaba en Son da kontrol olmustum bisey yoktu halbuki.

Bide diger hamileliklerimde saridan kahverengine donusmustu, sonra da dusuk. Acaba yine mi oyle olacak

Ne enfeksiyonu olabilir ki acaba en Son da kontrol olmustum bisey yoktu halbuki.

Bide diger hamileliklerimde saridan kahverengine donusmustu, sonra da dusuk. Acaba yine mi oyle olacak
Canim eger digerinde oyle olmussa git progestan al kullan fitil yoluyla sabah aksam onum bisiye zarari yok dusuk onleyici agir is yaoma kalkma yerinden bile

Takip ettiğin doktorunla bu durumu görüş muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu olabilir

beyaz renkli kokusuz akıntı normal diye kabul ediliyor diye biliyorum ben benim hala ara ara devam ediyor. sarı enfeksiyon olabilir dedikleri gibi doktora sorun mutlaka

5 haftalıkken bende bir kez oldu sonra kahverengiye döndü ve durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…