Yeni hamile olduğunu öğrenenlere nacizane tavsiyem!!

bsrsrcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
169
48
73
35
Moral bozmak istemem Rabbim bebeklerimize ve bize sağlık sıhhat versin.Şuan 7.Haftamın içindeyim ben de az bi umutta olsa bebeği görmeyi umut ediyorum.Boş gebelik şüphesi var.Sonra bebek görünse bile kalp atcak mı vs diye düşünüyorsun.
Diyeceğim şu ki doktorlar hemen hamilesiniz demiyorlar.Ben de anlam veremiyordum kan değerleri ortadayken.Ama her ihtimali değerlendiriyorlar.Siz de hamile olduğunuzu öğrendiğinizde çevrenize en azından 7-8 haftalık olana kadar söylemeyin benceözellikle ilk gebelikse.ben de söylemem diyordum ama maalesef söyledim geçen hafta.Ve şuan boş gebelik olmasından şüpheleniyorum iki tarafında ilk torunu olacak.Bir de olmazsa nasıl söylerim diye düşünüyorum.O kadar sevinmişlerken.Çok zormuş.Siz zorluğunu stresini çekerken insanlar doğduktan sonra sadece sevecek.Allah hepimize sağlık versin.Hayırlı çocuklar yetiştirmeyi nasip etsin.Stres yapmamaya bakın.İnsan ne kadar çok bilse o kadar kafası karışıyor.Eşinizle keyfini çıkarın sadece.Sonra duyurmak istediğinize duyurursunuz.duygularımı paylaşmak istedimDua edin bana.İyi geceler herkese...

size kesnlikle katılıyorum kalp atısı duyulmadan herhangi bir sorun olmadığına emin olmadan söylenmemeli.

-bende kesinlikle katılıyorum kalp atışları duyulmadan haber vermemek en iyisi...benim daha önce 2 düşüğüm olduğundan bu hamileliğimde 3. ayıma kadar kimseye söylemedim... insanda bir tedirginlik hali oluyor ne de olsa...Allah evlattan yana hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

AMİN canım...

Şimdi nasıl bebeğin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…