yeni hamileler bana bi bakın!!!(HCG)

hasret5961

لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
114
40
18
28
perşembe günü kan verdim. 76.310.43 çıktı ve bugun pazartesi kan verdım oda 310.51 cıktı degerler nasıl sizce azmı_

Gayet iyi canım hayırlısyla gelsin bebişin

perşembe 76 küsür bugün 310 küsür doğru anladımsa gayet iyi bencede :)

Çok normal canım çok sağlıklı ilerlemiş sen çok panik yapıyorsun lütfen bebeğin için biraz rahat ol tatlım ;)

doktora git o zaten ne gerekiyorsa söyler ultrason için erken daha

tekrar ölçüme geek varmı yoksa ultrasyona mı gıdeyım
Yok canım ultrason için çok erken gitsen de bişi görülmez değerin 1500 ve üstü olunca git ultrasona folik asit ini düzenli iç yeterli doktorlar keseyi ve bebeği görmeden ilaç vermiyor ama kanaman olursa gitmelisin hrmen doktorun var değil mi

gecıkmemıstı 3gün vardı
MaşAllah:) şimdi hemen dr a gitseniz kese göremeyecek boşa alttan baktıracaksınız Aralık'larla kan değeri takibi yaptırıp onları gösterin gidecekseniz de..burada her erken giden hanıma aynı şeyleri söylemişler kese yok şu an flan milleti korkutuyorlar 6 haftalıkken görünüyor sonra şahsen bana da nasip olursa kendimi 6 haftadan önce elletmeyeceğim ya :oops:

MaşAllah:) şimdi hemen dr a gitseniz kese göremeyecek boşa alttan baktıracaksınız Aralık'larla kan değeri takibi yaptırıp onları gösterin gidecekseniz de..burada her erken giden hanıma aynı şeyleri söylemişler kese yok şu an flan milleti korkutuyorlar 6 haftalıkken görünüyor sonra şahsen bana da nasip olursa kendimi 6 haftadan önce elletmeyeceğim ya :oops:
kaç kere yaptırıcam

Back
X