yeni hamileler bana bi bakın!!!(HCG)

Bence düzenli olarak 2 günde bir ölçtür çünkü Allah korusun dış gebelikte alçalıp yükseliyor ara verirsen yakalayamazsın bunu normal sanıp geç kalırsın dediğim gibi sonucun 1500 2000 civarı olunca doktora gidebilirsin kesen görünür inşaAllah canım

gozun aydın olsun sağlıkla dogsun bebişin ,

darısı bize olsun inşallah , erken çıkan teste okadar çok ihtiyacım var ki

rabbim sana nasıl dua edecegımı şaşırdım ne olur dualarımız kabul et , mucizenle sevindir bizi allahım ,

duygusala bağladım gene kusura bakma senın sayfana denk geldi ,

perşembe günü kan verdim. 76.310.43 çıktı ve bugun pazartesi kan verdım oda 310.51 cıktı degerler nasıl sizce azmı_
Önümüzdeki hafta keseyi gorursun canım artışın çok güzel kan vermeye gerek yok artık ama sakın ol ki bebiste sakin olsun 2-3 hafta sonra da Allah in izni ile kalbini duyarsin dikkat et kendine ağır kaldırma bol bol dinlen

gozun aydın olsun sağlıkla dogsun bebişin ,

darısı bize olsun inşallah , erken çıkan teste okadar çok ihtiyacım var ki

rabbim sana nasıl dua edecegımı şaşırdım ne olur dualarımız kabul et , mucizenle sevindir bizi allahım ,

duygusala bağladım gene kusura bakma senın sayfana denk geldi ,
olurmu hıc ... amiin inşallah

Bence hersey iyi olacak diye dusunup bekle.. Cok yogunlasma ve cok kontrole gitme. 6. Hafta hersey ortaya cikiyor zaten.

Kızlar mrb bişey sormak istiyorum benim adet 24 -25eylül du.olmayınca 26 sinda test yaptirdim 724.9 çıktı hcg sonra 27 sinde de yaptırdım 1129.3 gibi bir değer çıktı doktor kese yok dedi .yarın tekrar gidip test yaptıracam. Sizce durum nasil degerlere göre ?

Kızlar mrb bişey sormak istiyorum benim adet 24 -25eylül du.olmayınca 26 sinda test yaptirdim 724.9 çıktı hcg sonra 27 sinde de yaptırdım 1129.3 gibi bir değer çıktı doktor kese yok dedi .yarın tekrar gidip test yaptıracam. Sizce durum nasil degerlere göre ?
Kese pat diye görülmüyo ki öyle Son adet tarihin ne ? Benim 25 eylül adet olmam gerekiyodu olmadım bugün kan verdim 602.8 çıktı ama 1500 2000 olunca görünüyo kese ama senin ikizde olabilir değerin çok yüksek maşallah

Kese pat diye görülmüyo ki öyle Son adet tarihin ne ? Benim 25 eylül adet olmam gerekiyodu olmadım bugün kan verdim 602.8 çıktı ama 1500 2000 olunca görünüyo kese ama senin ikizde olabilir değerin çok yüksek maşallah
Canm son adetim 27 Ağustostu. 24-25eylülde olmam gerekiodu.

Merhaba merak ettimacaba Dr. Gittin mi bugün benimde 2456 hcg çıktı adet olmam gereken günde Dr. Göremedi üstten baktı ama degerim biraz yüksek gibi benim

Merhaba merak ettimacaba Dr. Gittin mi bugün benimde 2456 hcg çıktı adet olmam gereken günde Dr. Göremedi üstten baktı ama degerim biraz yüksek gibi benim
Evet canm gittim doktora.çok şükür minicik bi kese gördük . 10 gün sonra tekrar gel dedi doktor. Hiç canını sıkma Allah büyük .inş sen de en kısa zamanda gorursun

Evet canm gittim doktora.çok şükür minicik bi kese gördük . 10 gün sonra tekrar gel dedi doktor. Hiç canını sıkma Allah büyük .inş sen de en kısa zamanda gorursun
Allah tamamına erdirsin canım inşallah...ben de yarın kan verecem 2.kez sonra cuma gibi bi gidip Dr. Gozukuyum diyorum

Back
X