- Konu Sahibi hasret5961
Tecrübeli anneler daha iyi bilir ama bana kalırsa bu cuma ve diğer cuma ölçtürüp son ölüçtürdüğün cuma dr git neredeyse 6 haftalık oluyor o zmn zatenkaç kere yaptırıcam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tecrübeli anneler daha iyi bilir ama bana kalırsa bu cuma ve diğer cuma ölçtürüp son ölüçtürdüğün cuma dr git neredeyse 6 haftalık oluyor o zmn zatenkaç kere yaptırıcam
üzülmek yok 10 gün kala varsa bile çıkmazdı zaten tatlımSonuç negatif kızlar(
![]()
![]()
Canım cuma günü yaptır 1200 lerde olması lazım 1000 i geçer kesin keseyi görünce bir daha yaptırmana gerek yokvar ama oda 3. kan testini istıyor benden
Önümüzdeki hafta keseyi gorursun canım artışın çok güzel kan vermeye gerek yok artık ama sakın ol ki bebiste sakin olsun 2-3 hafta sonra da Allah in izni ile kalbini duyarsin dikkat et kendine ağır kaldırma bol bol dinlenperşembe günü kan verdim. 76.310.43 çıktı ve bugun pazartesi kan verdım oda 310.51 cıktı degerler nasıl sizce azmı_
olurmu hıc ... amiin inşallahgozun aydın olsun sağlıkla dogsun bebişin ,
darısı bize olsun inşallah , erken çıkan teste okadar çok ihtiyacım var ki
rabbim sana nasıl dua edecegımı şaşırdım ne olur dualarımız kabul et , mucizenle sevindir bizi allahım ,
duygusala bağladım gene kusura bakma senın sayfana denk geldi ,
Kese pat diye görülmüyo ki öyle Son adet tarihin ne ? Benim 25 eylül adet olmam gerekiyodu olmadım bugün kan verdim 602.8 çıktı ama 1500 2000 olunca görünüyo kese ama senin ikizde olabilir değerin çok yüksek maşallahKızlar mrb bişey sormak istiyorum benim adet 24 -25eylül du.olmayınca 26 sinda test yaptirdim 724.9 çıktı hcg sonra 27 sinde de yaptırdım 1129.3 gibi bir değer çıktı doktor kese yok dedi .yarın tekrar gidip test yaptıracam. Sizce durum nasil degerlere göre ?
Canm son adetim 27 Ağustostu. 24-25eylülde olmam gerekiodu.Kese pat diye görülmüyo ki öyle Son adet tarihin ne ? Benim 25 eylül adet olmam gerekiyodu olmadım bugün kan verdim 602.8 çıktı ama 1500 2000 olunca görünüyo kese ama senin ikizde olabilir değerin çok yüksek maşallah
Hmmm anladım hayırlısı canım yaCanm son adetim 27 Ağustostu. 24-25eylülde olmam gerekiodu.
Merhaba merak ettimacaba Dr. Gittin mi bugün benimde 2456 hcg çıktı adet olmam gereken günde Dr. Göremedi üstten baktı ama degerim biraz yüksek gibi benimKızlar mrb bişey sormak istiyorum benim adet 24 -25eylül du.olmayınca 26 sinda test yaptirdim 724.9 çıktı hcg sonra 27 sinde de yaptırdım 1129.3 gibi bir değer çıktı doktor kese yok dedi .yarın tekrar gidip test yaptıracam. Sizce durum nasil degerlere göre ?
Evet canm gittim doktora.çok şükür minicik bi kese gördük . 10 gün sonra tekrar gel dedi doktor. Hiç canını sıkma Allah büyük .inş sen de en kısa zamanda gorursunMerhaba merak ettimacaba Dr. Gittin mi bugün benimde 2456 hcg çıktı adet olmam gereken günde Dr. Göremedi üstten baktı ama degerim biraz yüksek gibi benim
Ha bu arada kese ultrasonda 3000-5000 civarında görünüyormuş.Evet canm gittim doktora.çok şükür minicik bi kese gördük . 10 gün sonra tekrar gel dedi doktor. Hiç canını sıkma Allah büyük .inş sen de en kısa zamanda gorursun
Allah tamamına erdirsin canım inşallah...ben de yarın kan verecem 2.kez sonra cuma gibi bi gidip Dr. Gozukuyum diyorumEvet canm gittim doktora.çok şükür minicik bi kese gördük . 10 gün sonra tekrar gel dedi doktor. Hiç canını sıkma Allah büyük .inş sen de en kısa zamanda gorursun