Yeni hamileler lütfen burayaa!!!

Canım daha çok erken bu belirtiler için. Olabilir de, ama olmaması da normal yani. Ben 6 ayı bitirdim daha göğüslerimde bir hassasiyet vs hiç hissetmedim :) Endişelenme tadını çıkar, hayırlı olsun.

İnsallah :( yarı doktora gdecem. İlk kontrolum. Bundan once iki kaybim oldu. Biri kimyasal digeride bes ay once 8haftalikken kalbinin durmasi sonucu kaybettm. Digerlerinde belirtilerim 4.haftada baslardi. Smdi 5+3 ama hc bisey yok gibi.test yapmasam hamile oldgumu dusunmem bile. Dua edin :((

Amin inşallah. Kusma daha yeni başladı çok zor geçicek sanırım. Yarın keseyi görmeyi gidicem. Henüz ne kadarlık tam bilmiyorum.
Canim ben onu konu sahibine yazmıştım ..

Seninde bebeğin hayırlı olsun canim sağlıkla doğsun insallah ..
İlk aylarda maydonoz gibi yeşillik türü yemeyin derler, zararlıymış çünkü ..

Kizlar ben 5+3 hamileyim. Ama hc bir belirtim yok. Goguslerimde sizlama hassasiyet büyüme hc bsey yok. Boyle durum yasayanlar oldu muu??
Merhaba bende oyleydim sadece canim sulu yemek istiyordu hamile oldugumu bilmiyordum:) sonradan baslamisti benim belirtilerim normal yani endiselenme.

Canim ben onu konu sahibine yazmıştım ..

Seninde bebeğin hayırlı olsun canim sağlıkla doğsun insallah ..
İlk aylarda maydonoz gibi yeşillik türü yemeyin derler, zararlıymış çünkü ..
Kusura bakma denk gelince bende ustume alındım :) amin inşallah hepimizin. Doğrudur bişey yiyebildigim yok zaten hic :110:

Kizlar ben 5+3 hamileyim. Ama hc bir belirtim yok. Goguslerimde sizlama hassasiyet büyüme hc bsey yok. Boyle durum yasayanlar oldu muu??
Benim de öyleydi hatta ben çok rahatım diye seviniyordum bulantımda yoktu ama ne olduysa altıncı haftadan sonra oldu şuan çok kötü bulantım var göğüs hassasiyeti azaldı tabi benimki 11 hafta oldu

Valla benim göğüs hassasiyetim oldukça fazla ama mide bulantım şuan yok ilk gebeliliğimde de hiç olmamıştı bakalım bu nasıl geçecek

Back
X