- 14 Ocak 2018
- 7
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi Prensesmrv92
Kizlar ben 5+3 hamileyim. Ama hc bir belirtim yok. Goguslerimde sizlama hassasiyet büyüme hc bsey yok. Boyle durum yasayanlar oldu muu??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah. Kusma daha yeni başladı çok zor geçicek sanırım. Yarın keseyi görmeyi gidicem. Henüz ne kadarlık tam bilmiyorum.Hayırlı olsun bebeğiniz Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah ..
Henüz erken canim, insallah kolay atlatırsın ilk ayları ..
Canim ben onu konu sahibine yazmıştım ..Amin inşallah. Kusma daha yeni başladı çok zor geçicek sanırım. Yarın keseyi görmeyi gidicem. Henüz ne kadarlık tam bilmiyorum.
Merhaba bende oyleydim sadece canim sulu yemek istiyordu hamile oldugumu bilmiyordum:) sonradan baslamisti benim belirtilerim normal yani endiselenme.Kizlar ben 5+3 hamileyim. Ama hc bir belirtim yok. Goguslerimde sizlama hassasiyet büyüme hc bsey yok. Boyle durum yasayanlar oldu muu??
Kusura bakma denk gelince bende ustume alındım :) amin inşallah hepimizin. Doğrudur bişey yiyebildigim yok zaten hicCanim ben onu konu sahibine yazmıştım ..
Seninde bebeğin hayırlı olsun canim sağlıkla doğsun insallah ..
İlk aylarda maydonoz gibi yeşillik türü yemeyin derler, zararlıymış çünkü ..
Bir anda geliyor zaten, geldi mi de tam geliyor.Kizlar ben 5+3 hamileyim. Ama hc bir belirtim yok. Goguslerimde sizlama hassasiyet büyüme hc bsey yok. Boyle durum yasayanlar oldu muu??
Benim de öyleydi hatta ben çok rahatım diye seviniyordum bulantımda yoktu ama ne olduysa altıncı haftadan sonra oldu şuan çok kötü bulantım var göğüs hassasiyeti azaldı tabi benimki 11 hafta olduKizlar ben 5+3 hamileyim. Ama hc bir belirtim yok. Goguslerimde sizlama hassasiyet büyüme hc bsey yok. Boyle durum yasayanlar oldu muu??
Selam canim gogus agrin gectimi?bende de acayip agri var koltuk altindan asaguya dogru normalmi bu?Merhaba. Bende sanırım 5.haftamın içindeyim. Bel kasık ağrısı göğüs ağrısı kusma her bişey var. İnşallah bu dönemi çabuk atlatrz![]()
İlk zamanlar kadar yoğun ağrım yok ama ağrısı devam ediyor. Benim her yeri ağrıyodu canım uçlarına falan dokunamıyodumSel
Selam canim gogus agrin gectimi?bende de acayip agri var koltuk altindan asaguya dogru normalmi bu?
Bendede oyle endiseleniyorum.koltuk altindan gogusume dogru agri var.kac haftalik simdi?İlk zamanlar kadar yoğun ağrım yok ama ağrısı devam ediyor. Benim her yeri ağrıyodu canım uçlarına falan dokunamıyodum![]()
Endişelenicek bişey yok bebek büyüdükçe belirtiler değişiyor bende degismeyen tek şey bulantı malesef hala çok zorlanıyorumBendede oyle endiseleniyorum.koltuk altindan gogusume dogru agri var.kac haftalik simdi?
6 haftalik canim.Endişelenicek bişey yok bebek büyüdükçe belirtiler değişiyor bende degismeyen tek şey bulantı malesef hala çok zorlanıyorum14+4 bugün senin ne kadar
Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahS
6 haftalik canim.