Yeni hamileler lütfen burayaa!!!

Kizlar ben 5+3 hamileyim. Ama hc bir belirtim yok. Goguslerimde sizlama hassasiyet büyüme hc bsey yok. Boyle durum yasayanlar oldu muu??
Bende de belirti yoktu taaki 6. Haftaya kadar ama göğüs değil akıntı ve kusma hepsi olacak diyr bir koşul yok rahat ol. Benim 8 hafta oldu hala göğüslerim ağrıma şişmedi de

Merhaba konuyla alakalı olurmu bilmiyorum ama sitede yeni sayilirim konu açamadım ondan buraya yaziyirum benimde adetime iki gün varken test yaptim ikinci çizgi hafif silik çıktı sonra bu sabah yani iki gün oldu normalde bugun adet günlerim yine test yaptım ikinci çizgi biraz daha belirgin çıktı ama baya belim ağrıyor dünden beri birde bundan 5 ay once 3 aylık düşük yaptım ondan biraz korkuyorum ustunede bugün denize gidiyoruz acaba girsem sakınca olurmu kusura bakmayın biraz uzun oldu

Merhaba konuyla alakalı olurmu bilmiyorum ama sitede yeni sayilirim konu açamadım ondan buraya yaziyirum benimde adetime iki gün varken test yaptim ikinci çizgi hafif silik çıktı sonra bu sabah yani iki gün oldu normalde bugun adet günlerim yine test yaptım ikinci çizgi biraz daha belirgin çıktı ama baya belim ağrıyor dünden beri birde bundan 5 ay once 3 aylık düşük yaptım ondan biraz korkuyorum ustunede bugün denize gidiyoruz acaba girsem sakınca olurmu kusura bakmayın biraz uzun oldu
Selam canim.cift cizgi cikiyorsa bekle derim gitme denize ne olur ne olmaz.sonra pisman olma

Bende en son adetimi 25 mayisda gordum daha sonra 15 gun adetin gecikti ama hic belirtimde yoktu hamile oldugumu hic dusunmemistim ama test yapinca hemen cikti smdi 10 haftalik hamileyim hala daha mide bulanti kusma hic bir seyim yok surekli acikiyorum yemek yiyorum aralarda karnim hafif agryor bunun disinda ic bir sey olmadi ins mide bulantilarim bundan snrada baslamaz

Slm kızlar bisey sorcam nolur beni rahatlatin:KK61: hamile oldgmu yeni öğrendim çok iki tüp bebek bir amelyt sonrası kendiliğinden oldu çok şükür doktra gittim dün 5 haftalık dedi karından ultrasonda kese gözüktü kana gerek yok dedi bakmadı bende bugün sabh sağlık ocağına gittim 5 haftalık karından kese gözükmezmiş kan tahlili sonucuna göre kayıt accakmis morelimi bozdu ztn bi tane kaybib var bundan önce 8+5 günlük bebegimin kalbi durmuştu şuanda hala korkyrm inşallah mucizem beni birakmaz:dua:

Back
X