yeni hamileler lütfen yardım edinnnnn

elifay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
804
305
123
kızlar hamileliğinin ilk 2 ayında yasadıklarınızı bizimle paylaşırmısınız,benim gibi acaba hamilemiyim diye düsünenlere fikir olası adına şimdiden teşekkürlerrrrr

elim sürekli karnımda aynada kendimi incelerdim :D bide köpek gibi etrafta ne var ne yok kokusundan bilirdim :D

kabızlık,göğüste şişkinlik vs gibi belirtiler olan var mı???

bende olmadı ama ilk 2 ayda falan kabızlık yaşanıyormuş. bende adet olacakmış gibi bel ağrısı vardı. uzanınca geçiyordu, ayağa kalkınca başlıyordu. çok yoruluyordum.

Ben yeni hamile kaldim, adet gununden once goguslerim surekli agrili ve siskindi. Bundan baska hicbisey olmadi hatta rahmim asagiya indi mi diye kontrol etmistim, inmisti bile. Diger aylardan tek farki gecmeyen gogus agrisiydi benim :)

cok tesekkürlerrr kızlarr regle 7 gün var ve hiçbişey anlamıyorum hersey aynı gibi

merhaba, bana da yardım edebilir misiniz ? adet gecikmesinin 4. gününde kan testi yaptırdım negatif çıktı ve sadece adetimin olması gereken gün ile ertesi gün sanki adetmişim gibi çok şiddetli ağrım oldu o günden sonra ne adet olacağıma dair bir belirti ne de hamileliğe dair bir belirti yaşamıyorum. şu anda 10 gün gecikmiş durumda sizce kan testi negatif çıkıp sonra pozitif olabilir mi ?

Back
X