Yeni Hamileler Sağlık Merkezinde Ne işlemler yapıldı size? ? ?

narin_b34

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
289
190
323
İstanbul
Ben bugün aile sağlık merkezine kayıt oldum. Doktorla görüştükten sonra, önce kan verdim. Kansızlık , Şeker gibi şeyler var mı diye.. Sonra idrar tahlili.. idrar temiz çıktı, kan sonucları yarın cıkıcak dendi.. sonra da hemşire gebelik takip çizelgesi verdi bana.. Hangi ayda ne için geleceğim yazıyor. Siz aramıyor musunuz dedim. hayır siz bu tarihlerde geleceksiniz dedi.. benim bildiğim hep hemşireler hatırlatır ya unutsam falan.. sizde hiç böyle oldu mu? bir de en erken nisanda tetanoz aşısı için gidicem. herkeste aynı sıralama oluyo sanırım. giden varsa yazarsa sevinirim.. Aşı dışında hangi durumlarda sağlık merkezine gidiyosunuz?

bana gebelik takip çizelgesi verilmedi. bir ay sonra şu işlem için gel diyor ebe hanım. zamanı geçirirsem unutursam telefon ediyor test için gelmen gerekiyor diye. zamanında gidemezsem mutlaka arıyor. 20 haftalık iken de ilk doz tetenoz aşısı yapılıyor. bana yapıldı bir ay sonra tekrar yapacağız dedi. kültür testi kan testi yapıyorlar bebeğin kalp atışını dinliyorlar, tansiyon ve kilo artışı takibini de yapıyorlar.

benim de bilgilerim alındı. zaman zaman arayacağız sizi . gebeliğinizi takip için dediler. 4.ayda tetanoz varmış . daha dört aylık da olmadım aramadılar.
ama ben ordayken başka birinin bebeğinin aşısını hatırlatmak için aramışlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…