5. haftanın içindeyim...sol tarafımda oturup kalkarken,ara ara bi szı batma oluyo...tutunduğu yer sanırım orası ve ben korkuyorum..kesenin büyümesinden midir acaba?
Ben de 5 haftanin icindeyim ayni durum bende de var ama benim sag tarafimda batma var ara ara oluyor igne batar gibi.Bazen de bel agrisi nedenini ben de bilmiyorum fikri olan varsa paylassin lutfen..
bu çok doğal, endişelenecek bir şey yok. bıçak gibi girer, birkaç sn sürer, geçer.benim nefesimin kesildiği bile olmuştu. gebelik bu ağrılarla geçecek hep, çünkü rahim büyüyor sürekli. korkuları bırakın, stres yapmayın her şeyi, bebeklerinizin mutluluk hormonuyla daha sağlıklı büyüdüğünü unutmayın!
cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar..bu sabah dr.uma da sordum..rahim büyüyor ve onu tutan bağlar da bu sebeple geriliyor..korkma dedi...içim rahatladı..hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin Allah inşallah..