yeni hamileler sizde kasıkta batma oluyo mu...

biopelin

Hayat akan bir sudur..
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2008
1.387
16
358
Nevşehir
5. haftanın içindeyim...sol tarafımda oturup kalkarken,ara ara bi szı batma oluyo...tutunduğu yer sanırım orası ve ben korkuyorum..kesenin büyümesinden midir acaba?

Ben de 5 haftanin icindeyim ayni durum bende de var ama benim sag tarafimda batma var ara ara oluyor igne batar gibi.Bazen de bel agrisi nedenini ben de bilmiyorum fikri olan varsa paylassin lutfen..

bu çok doğal, endişelenecek bir şey yok. bıçak gibi girer, birkaç sn sürer, geçer.benim nefesimin kesildiği bile olmuştu. gebelik bu ağrılarla geçecek hep, çünkü rahim büyüyor sürekli. korkuları bırakın, stres yapmayın her şeyi, bebeklerinizin mutluluk hormonuyla daha sağlıklı büyüdüğünü unutmayın!

merak etmeyin 6-7. haftaya kadar ağrı sancı normal sonra ne sancı ne bişe kalıyor

bendede vardı o oturup kalkarken yavaş haraket et pat pat hareket etme tehlikeye girmesin zaten zamanla geçip gidiyor bende hafifledi

cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar..bu sabah dr.uma da sordum..rahim büyüyor ve onu tutan bağlar da bu sebeple geriliyor..korkma dedi...içim rahatladı..hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin Allah inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…