Merhaba arkadaşlar 6+6 hamileyim. 3 gün önce siyah ve kahverengi akintilarim oldu. İlk hamileliğim düşük olma ihtimali olur diye korktum. Acile gittik kan tahlili yaptırdı onda bir sıkıntı yok değeriniz normal dedi. Sonra alttan muayene etmesi gerekiyormuş kanama varmi yok mu bakmak için, ailemde bana bu konuda kesinlikle yaptırma düşük olur alttan muayene olmaz diye baskı yaptılar. Ama mecbur yaptırdım doktora da dedim tehlikeli değil mi bu diye doktor ben seni tehlikeye atacak bir şey yapar mıyım dedi.
İşin özü yaptırdım bir sıkıntı olmadığını söyledi doktor. Daha kesem bile oluşmamış iç mi dış gebelik mi belli değilmiş zaten. Ama bugün 3. Günüm ve kırmızıya benzer ufak kan akintilari da eşlik etmeye başladı koyu akıntıya
Çok kötü hissediyorum kendimi üye olmadan önce bazı konuları okudum çoğu normal yazmış daha fazlası bile oluyormuş ama bazıları düşük de yapmış. Allah aşkına kafam çok karışık doktor bir şey olmaz diyor ailem alttan muayene yaptırdım diye düşük olabilir diyor

İşin özü yaptırdım bir sıkıntı olmadığını söyledi doktor. Daha kesem bile oluşmamış iç mi dış gebelik mi belli değilmiş zaten. Ama bugün 3. Günüm ve kırmızıya benzer ufak kan akintilari da eşlik etmeye başladı koyu akıntıya

Çok kötü hissediyorum kendimi üye olmadan önce bazı konuları okudum çoğu normal yazmış daha fazlası bile oluyormuş ama bazıları düşük de yapmış. Allah aşkına kafam çok karışık doktor bir şey olmaz diyor ailem alttan muayene yaptırdım diye düşük olabilir diyor