Yeni hamilelikte leke ?

Navyblue3434

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2022
80
-16
3
24
Merhaba ben yaklaşık 2.5 haftalık hamileyim beta değerime 2 kez bakıldı 233 - 647 , herneyse kadın doğuma gidiceğim tarih beklediğim için buraya sorma gereksinimde bulundum tecrübeli olanlardan yorum bekliyorum lütfen yeni evliyim ilk gebeliğim bu sorun şu ki eşimle geçen gün birlikte olduk dikkat ederek ister istemez sonrası iç çamaşırım normalde de ıslanır benim akıntım oluyor ama hafif leke gibi bişey gördüm sanki bugün ee aynı sekinde sanki böyle ıslak su bı ıslaklık ama kenar çizgi olan kısım kahvemsi gibi bunun nedeni ne olabilir ? Basına böyle bişey gelen var mı ?

Kırmızı kan şeklinde değilse yerleşme kanamasıdır diyeceğim ama ilişki sonrası da yaşamışsınız. Kontrole kadar ilişkiye ara verip doktorunuzu mutlaka bilgilendirin

Kırmızı kan şeklinde değilse yerleşme kanamasıdır diyeceğim ama ilişki sonrası da yaşamışsınız. Kontrole kadar ilişkiye ara verip doktorunuzu mutlaka bilgilendirin
Yerleşme kanaması dediğiniz olayı ben Ağustos’un 21 inde sabah peçetede pembe kan görmeme bağlıyorum , kırmızı kan şekilde değil normalde akıntım hep var su gibi daire ama kenar çizgisi kahveremgimsi bir kaç leke gördüm bakalım olabilir diyorlar ilk iş o zaten canım

İlk dönemde lekelenme yaşanabiliyor tabi ki ama Allah korusun düşük riski de kendini bu şekilde belli ediyor. Siz takibini yapın ve dikkatli olun. İnşallah güzel haberler alırsınız ve süreci sağlıkla tamamlarsınız

İnşallah biraz tedirginim bu yüzden anladığım kadarı ile tecrübelisiniz düşük belirsitisinde başka ne gibi şey oluyor

Doktor kontrolüne kadar cinsel ilişkiye ara verin. Doktorunuza sorarsınız durumu da anlatıp.

İnşallah biraz tedirginim bu yüzden anladığım kadarı ile tecrübelisiniz düşük belirsitisinde başka ne gibi şey oluyor

Kesilmeyen lekelenme, kanama, şiddetli ağrı yaşarsanız acile gidin mutlaka. Onun dışında kese ve bebeğin kalp atışını görene kadar cinsel ilişkiye ara verin. Doktorunuz mutlaka yönlendirecektir

Benin doktorum cinsel iliskide veya sonrasinda—kanama, kahverengimsi akintin olursa devam etmiyosun kontrole geliyosun demisti. Cok yeni hamilesiniz dusuk olma riski var bence doktora bi gorunun. Gorunene kadar iliski yasamayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…