yeni hamileyim....

siring

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2011
2
0
36
Diyarbakır
ben beş haftalık hamileyim ve düşük tehlikem var doktor pruloton iğne verdi ve bir hafta sonra bebeğin kalp atışlarını dinleyeceğiz ama ben şimdiden çok korkuyorum bu durumu yaşayan varmı???

ben beş haftalık hamileyim ve düşük tehlikem var doktor pruloton iğne verdi ve bir hafta sonra bebeğin kalp atışlarını dinleyeceğiz ama ben şimdiden çok korkuyorum bu durumu yaşayan varmı???

benimde var canım banada progestan ilaç verdi cumartesi kalp atışlarını dinleyeceğiz
çok yormamaya çalışırsan kendini birşey olmaz inşallah

benimde beşinci haftamda kanamam oldu hastenede yattım bir gün pruloton iğne oldum 10 gün yattım hep sonra kalp atışlarını dinledik ama hala riskim devam ediyor iğneden 2. kez oldum zaten o iğne haftalık oluyor.şimdi yatmaya devam ediyorum 10 gün sonra yine kontrolüm var.sen yat dinlen çaresi bu sanıımmm.

Arkadaşım benim doktorum iğneyi gün aşırı kullanmamı söyleedi ve yarın kalp atışlarını dinleyeceğim progestan hapı hala kullanıyorum ve günde iki adet bulantılarım çok fazlalaştı ne yapacağımı bilmiyorummm biri beni kurtarsın :((((

Arkadaşım benim doktorum iğneyi gün aşırı kullanmamı söyleedi ve yarın kalp atışlarını dinleyeceğim progestan hapı hala kullanıyorum ve günde iki adet bulantılarım çok fazlalaştı ne yapacağımı bilmiyorummm biri beni kurtarsın :((((

Bulantıların normal ama ilaçtan kaynaklanıyorda olabilir doktoruna söyle
Tuzlu kraker ye

Back
X