Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hhhmmm aslinda benm korkum alttan muayenenn bebege bi zarari olurmu diye cunku boyle muayenyle dusuk yapanlr oluyoms bunu duyunca cok korktum.. ne gibi ilaclar veriyolrBen evde idrar testini yaptigim ertesi gunu doktora gittik, 6 haftalikti. Doktor cok kucuk oldugu icin vajinal muayeneyle bakicaz dedi, kalp atisini duyabilmek icin. normal ultrasonda goremeyiz dedi.
Eger alttan muayene cekinceniz varsa biraz bekleyin diicem ama bu sefer de baslanmasi gereken ilaclar gecikecek. Vakit kaybetmeden kontrol surecine girmesi iyi olur.
Alttan muayenenin herhangi bi zarari var mi bilmiyorum, doktorum o zaman korkulacak bisey yok demisti bana. Yine de bilen varsa soylesin.Hhhmmm aslinda benm korkum alttan muayenenn bebege bi zarari olurmu diye cunku boyle muayenyle dusuk yapanlr oluyoms bunu duyunca cok korktum.. ne gibi ilaclar veriyolr(
Anladim korksamda bebegim icin katlanacm artik bu ilaclar onun icin gerekliyse bian once gidiyim cok tesekkr ederm..Alttan muayenenin herhangi bi zarari var mi bilmiyorum, doktorum o zaman korkulacak bisey yok demisti bana. Yine de bilen varsa soylesin.
Oncelikle folik asit verdi kullanmam icin. Hatta folik asit hamile kalmadan bir kac ay once baslanirsa daha iyi oluyormus, ben bilmiyordum,6. haftada basladik. Sonraki haftalarda kan ilaciyla vitaminimi verdi.
Yine dr.a sorarsin ama alttan da olsa bi an once bebeginizin dr kontrolune girmesi icin geciktirme derim ben.
alttan muayenenın hiç bi sakıncası yokmus bizde ilk basta keseyı goremedik allatn bakmıştı dr. İçşn rahat olsun hatta kimi insanda ilk 3 ay bile ordan takip yapılıyormuşA
Anladim korksamda bebegim icin katlanacm artik bu ilaclar onun icin gerekliyse bian once gidiyim cok tesekkr ederm..
Cok tesekkur ederim yaa icimi rahatlattnz :) peki kese kacinci haftada gorulebiliyo acaba..S
alttan muayenenın hiç bi sakıncası yokmus bizde ilk basta keseyı goremedik allatn bakmıştı dr. İçşn rahat olsun hatta kimi insanda ilk 3 ay bile ordan takip yapılıyormuş
Öncelikle hayırlı olsun, bana da doktor alttan muayene zararsız dedi ve bir çok kişi de gerekli oldukça bu şekilde muayene oluyor gördüğüm kadarıyla. Benim kesem 6. haftada görünmüştü, tabi ufacık. Belki kişiden kişiye biraz değişebilir. Ama ilaçlar ve kontroller önemli gerçekten. Sağlıklı doğumlar...Cok tesekkur ederim yaa icimi rahatlattnz :) peki kese kacinci haftada gorulebiliyo acaba..
5.haftada alttan muayenede gördük canım biz 7.haftada da ultrasonda gördük .6 7.haftadan önce ultrasonda pek görünmüyormusCok tesekkur ederim yaa icimi rahatlattnz :) peki kese kacinci haftada gorulebiliyo acaba..
öncelikli tebrik ederim seni. alttan muayenenin hiçbir zararı yok bebeğin kesesi ve içinde olduğunun net görülmesi gerekiyo.alttan bakılmasının nedeni bazı durumlarda boş gebelik dış gebelik gibi durumlar olabiliyo bunun önceden fark edilmesi için mecburen alttan oluyo. ve arkadaşlarında belirttiği gibi bazı ilaçlar verilecek vitamin omega3 folik asit vs. hepsi gelişimini tamamlayıp bebeğin sağlıklı ve rahat tutunabilmesi için... hayırlısı olsun canımHhhmmm aslinda benm korkum alttan muayenenn bebege bi zarari olurmu diye cunku boyle muayenyle dusuk yapanlr oluyoms bunu duyunca cok korktum.. ne gibi ilaclar veriyolr(
Beta hcg değerin kaçtı canımTesekkurler.. adetim henuz gecikmedi bi iki gun sonra olmam gerekiyodu ama cumaetsi kan testiyle 4 haftalik hmile oldgmu ogrendm annemlere gore ustune gormsm yani gecen ay.. ama benim korkum muayeneye gittgmde alttan muayene edecklr diye cunku daha hic muayene olmadm bebege zarar verr diyolr bilemedm ne yapsamnormal karindan ultrasnla bakmazlarmi ??
Öncelikle hayırlı olsun, bana da doktor alttan muayene zararsız dedi ve bir çok kişi de gerekli oldukça bu şekilde muayene oluyor gördüğüm kadarıyla. Benim kesem 6. haftada görünmüştü, tabi ufacık. Belki kişiden kişiye biraz değişebilir. Ama ilaçlar ve kontroller önemli gerçekten. Sağlıklı doğumlar...[/Q
Tesekkur ederim sizinkide hayirli saglikli sihhatli olsn insallah.. :) herkes oyle diyo ama bi turlu cesart edemyrm yaa sanki bi zarar geleckms gibi hissesyrm ayaklrm hastaneye gitmiyo nednse..
Cook tesekkur ederm cnm sizinkide hayirli saglikli sihhatli olsun insaalh.. ama bos gebelik gibo bi durum olsa yinede kan testinde cikarmydi kiöncelikli tebrik ederim seni. alttan muayenenin hiçbir zararı yok bebeğin kesesi ve içinde olduğunun net görülmesi gerekiyo.alttan bakılmasının nedeni bazı durumlarda boş gebelik dış gebelik gibi durumlar olabiliyo bunun önceden fark edilmesi için mecburen alttan oluyo. ve arkadaşlarında belirttiği gibi bazı ilaçlar verilecek vitamin omega3 folik asit vs. hepsi gelişimini tamamlayıp bebeğin sağlıklı ve rahat tutunabilmesi için... hayırlısı olsun canım
Gectigimz cumartesi yaptrmstm beta hcg 135.55ti canm??Beta hcg değerin kaçtı canım