Yeni hamis olan arkadaslr ilk muayeneyi nasil yapiyolar aciillll yardim lutfen :(

aslında fitili hamile iken vermemeliydi. bana önce test yapıp hamile olmadığıma emin olunca vermişti çünkü...
doğum her hamilenin korkusu tek sende değil için rahat olsun allah hepimize yardım edecek. sağlıkla kavuşacağız yaramazlara inşallah...
Ilacin prospektusndede ilk uc ay hamilelikte kullanilmamali diyodu ama tanidik hemsireye sordm doktr verdiyse vardr bi bildgi dedi bende kullandm bise olmz insallah :( hayirlisyla kavusurz insallah meleklerimze sabirszlanyrm..

Ilacin prospektusndede ilk uc ay hamilelikte kullanilmamali diyodu ama tanidik hemsireye sordm doktr verdiyse vardr bi bildgi dedi bende kullandm bise olmz insallah :KK43: hayirlisyla kavusurz insallah meleklerimze sabirszlanyrm..
arkadaşım da hamile iken kullandı mecbur kalıp ama bebiş de bişi yok. dikkat et yine de bol bol su..
dikkat et suyu az içince ağrı oluyor özellikle idrar yaparken.

arkadaşım hamile iken kullandı mecbur kalıp ama bebiş de bişi yok. dikkat et yine de bol bol su..
dikkat et suyu az içince ağrı oluyor özellikle idrar yaparken.
Dedigini farkettm bugun annemdeydim lafa daldik feln fazla su icemedm unuttm idrarmi zor yaptm fitilide kullandm ama acaba gecmedimi hala :((

Dedigini farkettm bugun annemdeydim lafa daldik feln fazla su icemedm unuttm idrarmi zor yaptm fitilide kullandm ama acaba gecmedimi hala :KK43:(
ilaçlar etkili oluyor. faydasını görürsün . benim krem fitil ve hap kullandım ondan sonra kesildi.
suyu az içersen o zaman nüksediyor biraz biraz .

ilaçlar etkili oluyor. faydasını görürsün . benim krem fitil ve hap kullandım ondan sonra kesildi.
suyu az içersen o zaman nüksediyor biraz biraz .
Anladim canm bisey soracam catlak onleyici krem yag felan kullaniymsn? Bende saf kakao yagli vazalin var ama emin olamadm alkol paraben fln yaziyo icindekilrde ama en cok onerilnde kakao yagi

bana arkadaşım vazelini önerdi. bitkisel olduğunu düşündüğüm pembe gül falan yazan bişi aldım. dün duştan sonra sürdüm... ama düzenli kullanmak gerekir
bana genelde zeytinyağını öneriyorlarda. yağ sürmek pekte hoşuma gitmiyor .. vazelin tercih ettim annem yıllardır ayakları çatlayınca kullanır. hemende geçirir. daha güven veriyor bana yağlara göre.

Anladim canm bisey soracam catlak onleyici krem yag felan kullaniymsn? Bende saf kakao yagli vazalin var ama emin olamadm alkol paraben fln yaziyo icindekilrde ama en cok onerilnde kakao yagi
meme ucu kremi kullanacak mısın fikrin var mı
benim bi göğsümün ucu yok da .

meme ucu kremi kullanacak mısın fikrin var mı
benim bi göğsümün ucu yok da .
Valla meme ucu kremi hakkinda hicbi bilgim yok hatta ilk sendn duyuyrm bazen kendimi cok saf hissediyrm hamilelik sureciyle ilgili nerdyse hicbise bilmiyrm :( memenin ucu hicmi yok yoksa daha buyumedimi? Benim sag meme ucum sola gore daha buyuk siyahligida daha fazla

[QUOTEsağ ekermucun yok
possol var3887027normal deber: 638686"]Valla meme ucu kremi hakkinda hicbi bilgim yok hatta ilk sendn duyuyrm bazen kendimi cok saf hissediyrm hamilelik sureciyle ilgili nerdyse hicbise bilmiyrm :KK43: memenin ucu hicmi yok yoksa daha buyumedimi? Benim sag meme ucum sola gore daha buyuk
Benim sag meme ucum yok gibi sol taraf var
normal biraz da ....doğumdan sonra anne bebek ilişkisinde emzirme önemli.. Arkadasim çok çekti bir ay emziremedi meme ucu olmadigi için. Plastik bisi takip zor zor emzirdi ... Bende önlem alayim diyorum da.

Valla meme ucu kremi hakkinda hicbi bilgim yok hatta ilk sendn duyuyrm bazen kendimi cok saf hissediyrm hamilelik sureciyle ilgili nerdyse hicbise bilmiyrm :KK43: memenin ucu hicmi yok yoksa daha buyumedimi? Benim sag meme ucum sola gore daha buyuk
normal biraz da ....doğumdan sonra anne bebek ilişkisinde emzirme önemli.. Arkadasim çok çekti bir ay emziremedi meme ucu olmadigi için. Plastik bisi takip zor zor emzirdi ... Bende önlem alayim diyorum da.
Hmm benim var gibi cok sukur gittikcede buyurmu bilmiyrm ama zaten her bebek ilk basta almakta zorlaniyoms birz emdikce buyuyoms uc ama hic olmamasida sikinti tabi.. buyutmek icin kremi varmiyms

Seksağlamak post: 38876331 .!.:
Hmm benim var gibi cok sukur gittikcede buyurmu bilmiyrm ama zaten her bebek ilk basta almakta zorlaniyoms birz emdikce buyuyoms uc ama hic olmamasida sikinti tabi.. buyutmek icin kremi varmiyms
Olusnasini saglamak için var mis krem de nedir ne değildir bilgim ve fikrim yok.

Olusnasini saglamak için var mis krem de nedir ne değildir bilgim ve fikrim yok.

Belki de masaj yapmak yeterli olur aşağıda yazılanı bir dene derim :)

"Düz göğüs ucunu dışarı çıkarmak için uygun olabilecek bir yöntem her iki baş parmağını göğüs ucunun dibine yerleştirerek (areola’ya değil) göğüsün içine doğru bastırma hareketi yaparak başparmakları birbirinden uzaklaştırarak germek. Bu hareketi farklı noktalardan 5 kere yapıp günde 3-4 kere tekrarlayın."

Belki de masaj yapmak yeterli olur aşağıda yazılanı bir dene derim :)

"Düz göğüs ucunu dışarı çıkarmak için uygun olabilecek bir yöntem her iki baş parmağını göğüs ucunun dibine yerleştirerek (areola’ya değil) göğüsün içine doğru bastırma hareketi yaparak başparmakları birbirinden uzaklaştırarak germek. Bu hareketi farklı noktalardan 5 kere yapıp günde 3-4 kere tekrarlayın."
olabilir denemeye değer .
sonuçta doğal bir yöntem.

Valla meme ucu kremi hakkinda hicbi bilgim yok hatta ilk sendn duyuyrm bazen kendimi cok saf hissediyrm hamilelik sureciyle ilgili nerdyse hicbise bilmiyrm :KK43: memenin ucu hicmi yok yoksa daha buyumedimi? Benim sag meme ucum sola gore daha buyuk
Hmm benim var gibi cok sukur gittikcede buyurmu bilmiyrm ama zaten her bebek ilk basta almakta zorlaniyoms birz emdikce buyuyoms uc ama hic olmamasida sikinti tabi.. buyutmek icin kremi var
Iyi arastr bari bunu canm ama masajda mantikliyms denemekte fayda var

Sekermmasaost: 38899117 .!.:
Hmm benim var gibi cok sukur gittikcede buyurmu bilmiyrm ama zaten her bebek ilk basta almakta zorlaniyoms birz emdikce buyuyoms uc ama hic olmamasida sikinti tabi.. buyutmek icin kremi var

Iyi arastr bari bunu canm ama masajda mantikliyms denemekte fayda var
Hee yapiom ay masaji faydasi olacak sanki . oynadikca uç cikiyo biraz biraz.

Back
X