yeni hamis oldugumu ögrendim Kasik agrilari ve acik kahverengi akintilar Normalmi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi Brake
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Brake

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
387
12
68
Selam arkadaslar 1 hafta önce hamis oldugumu ogrendim
fakat dun gece cko kotu kasik agrilarim vardi iki yerden agriyordu cok korktum bugun
Wc gittim ve hafiften acik kahverengi bi sivi vardi bu ayin 11 de randevum var bebegimin 2 mm oldgunu ögrendim yani henüz cok yeniym
böle bir hamislik yasayan ark varsa bana ltf yardimci olsunlar??? knama felan gelmedi Allahtan sadece hafiften kahverengi bi leke
birde kasik agrilarim vardi ok fena duin gece bana yardimci ollursanizzzzzzz cokkkkk coooooo sevinirimmmmm
SIMDIDEN TSK EDERIMMM

kimee yokmuuuuuuuu bana yardim edennnnnn (((((((((((

bana cvp yazan yokmuuuu ???????ARKADASLARRRR

kimseeeeee yokmuuuuuuuuuu ?????????????

Son düzenleyen: Moderatör:
Tebrik ederim canım sağlıklı sıhhatli alırsın inşallah bebeğini benimde kasıklarımda ağrı olmuştu duramıyordum yerimde ama öyle kahve bir akıntı olmadı yoktur bişey bence normaldir

Tebrik ederim canım sağlıklı sıhhatli alırsın inşallah bebeğini benimde kasıklarımda ağrı olmuştu duramıyordum yerimde ama öyle kahve bir akıntı olmadı yoktur bişey bence normaldir

INS CNM O KADAR SIDDETLI OLDKI anlatamam tabiki bel agrim devam ediorr dun gece cok siddetli olunc korktum bugun hafif acik renkte kahverengi bir akiinti olunca randevum
bu ayi 11 de dok. kanama olursa hmen ara dedi ALlaha SUKUR SIMDIYE KADAR BISI YOK ins.
cevabin icin tsk ettim cnM .

kanama olsa da korkma bıtanem,bızım bır tanıdık hamıleyken ılk 3 aya kadar kanamalı gectı hem de cok aşırı..her gıdışınde kesın düştü dıye uzulurken bıseycık olmadı cok şükür..meger rahım biçimi farklıymış oyuzden tehlıkelı gecırdı..ama sımdı saglıkla dunyaya geldı maşallah 4 aylık..pek de tatlı..ama hep dua ettık..
sızın de allah esirgesin ınşallah saglıkla alırsınız kucagınıza..! kafanı bulandırma ve dua et canım..hayırlı olsun,TEBRIKLER !!

saol cnm amin ins hepimize saglikli hamislikler olsunn benim korkum sadece dun aksam cok sidettli bir kask agrilarim oldu
sabahta baktim khverengi hafif renkte bib akinti bu yuzden panikledim ALLAHIMMM tum bebislerriii korusunnnn aminnnnnnnn
:cüvcüv:

benim gibi bir hamislik geciren warmi arkadaslar????
bilgi toplayyalimmm ltff
böyle konular beni cok ilgilendiyorr , ins kötü bisi degildir Allahimmmmmm korusunnnnnnnnn

canım telaşlandırmak istemem ama doktorunu bir aramalısın benimde hep kahverengi akıntım oldu düşük tehlikesi dedi doktorum 3 ay progestan kullandım kahve akıntı önemli dikkat et yorulma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…