Arkadaslar merhaba..benim derdim kendime göre baya ağır.ben 7 yıllık evliliğimi bitirdim.esimle cok büyük kavga ettik.ve ben baba evine geri döndüm

6 yasinda kizim var.kavga sebebimiz incir kabugunu doldurmayacak bir konu.esim sinirli hemde cok tedavi olmasi gerekiyor ama gitmiyor.dünkü kavgada o kadar ağir konustuki..zaten her kavgamızda söylüyordu ama sineye çektim hep manyak gibi..benim sorum şimdi baba evine geri döndüm ama evimi cok òzlüyorum kızımda ayni..şu an çalışmıyorum kızım problemli büyüdü biraz..işe girmem lazim..ben bu yeni düzene nasıl alısacağım..ne yapmam lazım..nasıl evime olan özlemimi yok ederim..bana akıl verin kızlar..babam artık yollamam seni dedi bunu aklına sok dedi..gerci bende dönmek istemiyorum şu 7 yılda az şey yaşamadim..bana yol gösterin kızlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam.Ben de az da olsa benzer yollardan geçtim.
Öncelikle şunu söyleyeyim,evini özlemen büyük ihtimalle önündeki belirsiz gelecek endişesinden kaynaklanıyor.Bir söz var "bildiğim kötü bilmediğim iyiden iyidir diye."Ayrılığın ilk günleri insan geçmiş yaşamını düşünür,belki kendini suçlar,şöyle yapsaydım daha iyi oludu,bitmezdi diye.Ama çok kere uzatmak ilişkiyi daha yaralıyor.Ben de bir süre ayrı yaşamıştım,sonra ailemin itirazlarına rağmen geri döndüm.İkinci bir çocuk da oldu.(İşin bu kısmından şikayetçi değilim.)Ama zaman ilerledikçe aramızda uçurumlar oluştu.Ben bitirmeye karar verdim.
Ailem yanımdaydı.Zamanla babam kendi evimi kiralayıp çocuklarımla yaşamam için teşvikk etti.Aynı kasabada yaşadılar,bize detek oldula.
Ben çalışıyordum,şanslıydım.Sen de kendine güven bence,ailenin desteğiyle bir iş bul,onlar çocuğa baksınlar.Zamanla kendine güvenin gelir.Benim çocuklarım şimdi mutlu,kavga gürültüde büyümediler.
Kızına da eskiyi sık sık hatırlatma,sen yeni bi hayata hazır olmazsan o da olmaz.Çocuktur,bir süre sonra bir düzen tutturur.
belki diyeceksin beni boşanmaya teşvik ediyor diye ama,bence sizin evliliğinizde biraz korku oluşmuş.Asabi biriyle yaşamak kolay değildir.En azından bir süre ayrı yaşa,yeni bir hayat nasıl olurdu,tecrübe et.Babanın sözlerini de çok yabana atma,bak sana sahp çıkmışş,kimisi bunu bile yapmıyor.Benim babam haklı çıktı,onu da söyleyeyim.
Sevgiler.