yeni hayata nasıl başlanır..

esramm85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
187
1
0
42
Bayburt
benim eski konumu bilenler biliyordur..tüm bir arkadaş grubumu çevremde olan herkesi kaybetmiştim..yapayanlız kalmıştım..şimdi yepyeni bir yerdeyim..ama ben geçmişi unutamıyorum..rezil oluşlarımı,yaptığım tüm fedakarlıklara rağmen bir kalem de silinişimi unutamıyorum..çok kötü bir insanmışım ben ...ne olur yardım edin ne yapıcam benn...

belki hata yapmış olabilirsiniz ama tek hatalı siz değilsiniz..hatalar zincirinde ,çıkarlar doğrultusunda oluşunda zayıf halkayı ilk fırsatta eleme ihtiyacı duymuşlar..bence arkadaş bulmak için acele etmeyin..illaki bir arkadaşınız,dostunuz olmak zorunda değil..kendinizi suçlamayı bırakıp,yeni hayatınıza oohhhhh be şükür rabbime diyerek başlayın..bakın buradada size destek olabilecek birçok insan var.. Allah yardımcınız olsun...

sizBiz emin ol burda ki arkadaşlar sayesinde ayaktayım..yoksa insan bana intihar edecektim..evet eşimi aldatmadım namussuzluk yapmadım ama herkes beni dedikoducu biri olarak tanıdı..yalancı biri olarak bildi..demediğim laflar demişim gibi anlatıldı..herkes ama herkez benden kaçtı..yapayanlızdım..allahıma şükür ki bu forum varmış..inan ban beni burası aykta tuttu..ben bir öğretmenim ama kendimi eğitememişim..en değerli varlığın ailem olduğunu anlayamamışım..eşimin çocuğumun rızkını başkasına yedirirken hiç vicdan hesabı yapmamışım..şimdi yepyeni bir yerde yeni hayata başlamak istiyorum ama geçmiş benim peşimi bırakmıyor..sürekli rüyalarıma giriyorlar..allahım nasıl geçer bu günler..

Yeni bir hayata başlamışsın bile.Hayırlı uğurlu olsun.
Kötü hissettiği ortamdan,çevreden uzaklaşmak isteyen çok insan vardır.
Uzaklaşma fırsatın olduğu için çok şanslısın öncelikle.

Yepyeni bir çevre,yepyeni komşular,yepyeni bir iş ve arkadaşlar.
Şu an hamur senin elinde,nasıl yoğurursan o şekli alacak.
Kötü bir insan değilsin,bir kriz yaşamış ve idare edememişsin,hepsi bu.
Her kötü tecrübe bir deneyimdir,böyle bakmak lazım.
Bundan sonra daha dikkatli adımlar atarsın.

Ben olsam,iş arkadaşlarımla özel konular asla konuşmam.
Kişileri iyice tanıyana kadar,bir miktar mesafe bırakırım.

Bir de insanların sadece bize değil,başkalarına davranışları da önemli.
Bir arkadaşın,başkası hakkında dedikodu yapıyor veya arkasından konuşuyorsa,aynısını senin hakkında da yapar.
İnsanları tartarken,bunu da gözönünde bulundurmanı öneririm.

size acı çektirenler için acı çekmeniz değer mi? hayırrrrrrrrrrrrrrrrrr....eşiniz,evladınız yanınızda kimin ne dediği değil,sizin kendiniz için ne hissettiğiniz önemli...3-5 kendini bilmezin sizi kendinizden etmesine izin vermeyin..zamanla herşey düzelecektir,düşünmenizi engelleyecek meşgale bulun yoksa evliliğinizde yıpranır...

meleknaz,beni öyle rahatlaattı ki yazdıkların..ne iş yaptığını merak ettim..psikolog olabilirsin..aynı hataları asla yapmak istemiyorum..allahım sen yardımcım ol..
sizBiz çok teşekkr ederim..inan eşimle aramı düzeltemiyorum bir türlü..evin içinde tam bir felaket oluyorum..eşimin de benden soğuduğunu hissediyorum...

Son düzenleme:
Back
X