Yeni hayatın ilk gecesi

guneykarimkure

Cevizin o kekremsi tadı ve keçilerin sempatik...
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
5.141
7.348
198
Hepiniz çok güzel kadınlarsınız. Ayrı ayrı teşekkür ederim destek olan, yazan herkese. Minnet duyuyorum sizlere :)

Eylülde annemi kaybettim. Psikolog, psikoterapist, psikiyatrist tedavi devam ediyor.
Öncesinde de parlak bir hikayem YÖK, ailevi durumlar yüZünden aşşalanarak büyüdüm, okulda.
Hiç akrabam yok,
Yakın arkadaşlarımla sadece telefonda görüşüyorum.

Maddi durumum iyi, er kişiye ilişki boyunca tek kuruş harcatmadım. Ama ben de battım, 6000 limiti olan kredi kart, 4000 bine yakın nakitim kül oldu,

Hayatımın en zor anında bana sokulan insan, bugün istemiyorum dedi.

Çünkü ona göre şımarıkmışım.
İlişkinin ilk gününde, tedavi olduğumu söyledim.

Durumu bilsin, yoksa gitsin istedim.
Israrla kaldı, söz verdi, hayal kurdu, inandırdı.

Ve ne komik :) bu sözü veren, tam tersini söyleyip ayrıldı, çok çirkin sözlerle.

Yeter gurununu yediğin, az bi sakinleş diyorum kendime

Gündüzler geçiyor da, akşam sizlere ihtiyacındaki var. Yalnız bırakmayın

Son düzenleme:
başın sagolsun...
aslında yalnızlık daha guzel hayatı daha kolaylastırıyor.
ve gercekden gereksız ınsanları hayatımızdan cıkarıp etrafdan arındırmak gerekıyor. gıttıler dıye de uzulmemek gerekıyor

kırlı camasır gıbı
tozlu ev gıbı
temızlık yaptıktan sonra uzuluyor musun gıttı cıktı bu pıslık hayatımdan dıye yok e yarı yolda kotu sekılde bırakan adama nıye uzuluyorsun buda manevı temızlık kahve yap kendıne otur ıc mıs gıbı vallahı :)

ıstedıgın zaman bız burdayız takma kafana hayat uzulmek ıcın cok kısa

başın sagolsun...
aslında yalnızlık daha guzel hayatı daha kolaylastırıyor.
ve gercekden gereksız ınsanları hayatımızdan cıkarıp etrafdan arındırmak gerekıyor. gıttıler dıye de uzulmemek gerekıyor

kırlı camasır gıbı
tozlu ev gıbı
temızlık yaptıktan sonra uzuluyor musun gıttı cıktı bu pıslık hayatımdan dıye yok e yarı yolda kotu sekılde bırakan adama nıye uzuluyorsun buda manevı temızlık kahve yap kendıne otur ıc mıs gıbı vallahı :)

ıstedıgın zaman bız burdayız takma kafana hayat uzulmek ıcın cok kısa
Teşekkür ederim Samimiyetin için.
Buruk halimle sadece böyle Şükran iletiyorum.

Başınız sağolsun guneykarimkure guneykarimkure .. Bu hayal kırıklığı zor olmuştur anlıyorum ama böyle korkak insanlar boşverin hiç olmasın hayatınızda. Daha da fazla zarar verip çok daha kötü bir zamanda da gidebilirdi ilerde. Tedavilerinize devam edin, sabırlı olmaya çalışın çünkü inanın geçecek ve çok iyi hissettiğiniz günler de gelecek. Sakin olun tabiki bunun için de onun gitmesini kişiselleştirmeyin, bu onun insanlığının göstergesidir, asla tedavi görmenizle vs bağdaştırmayın.

Başınız sağolsun guneykarimkure guneykarimkure .. Bu hayal kırıklığı zor olmuştur anlıyorum ama böyle korkak insanlar boşverin hiç olmasın hayatınızda. Daha da fazla zarar verip çok daha kötü bir zamanda da gidebilirdi ilerde. Tedavilerinize devam edin, sabırlı olmaya çalışın çünkü inanın geçecek ve çok iyi hissettiğiniz günler de gelecek. Sakin olun tabiki bunun için de onun gitmesini kişiselleştirmeyin, bu onun insanlığının göstergesidir, asla tedavi görmenizle vs bağdaştırmayın.
Çok teşekkür ederim

Bana söylediği ve söz verdiği bambaşka.

Alışırım elbet, ama

Çok yaktı canımı

İnşallah en kısa sürede atlatırsın bu durumu. İleride bi gün bi bakmışsın hepsi olmuş bitmiş, geçmişe bakınca gülüp geçersin belki?
En kötü günlerinde yanında olmayan hiç olmasın daha iyi.
Başın sağolsun.

öncelikle başınız sağolsun. sizinle bir polemik yaşayıp ilk banımı yemiştim ve ne değişik bir kadın demiştim meğer iç dünyanızda nelerle savaşıyormuşsunuz. kusura bakmayın ama sanırım erkek arkadaşınız pek 'er kişi' değilmiş.

Zor bir süreç atlatıyorsun sabır dilerim
Şu dönemde hayatına yeni insanlar alman doğru değil bana kalırsa çünkü senin önceni bilmiyorlar seninle şuan bulunduğun durumla tanırlar buda pek verimli bir ilişki olmaz sanırım
Kendine izin ver zaman tanı
Üç tip insan vardır
Birincisi ekmek gibidir; her gün onu ararsın. İkincisi ilaç gibidir; lazım olduğunda ararsın. Üçüncüsü mikrop gibidir; o seni arayıp bulur.
Hayatına giren şu üçüncü tipi ele gitsin

İnşallah en kısa sürede atlatırsın bu durumu. İleride bi gün bi bakmışsın hepsi olmuş bitmiş, geçmişe bakınca gülüp geçersin belki?
En kötü günlerinde yanında olmayan hiç olmasın daha iyi.
Başın sağolsun.
Elbet yüzüm gülecek.

Hiç tanımayan birinin, iyi dileklerini nasıl mutlu etti

Başınız sağolsun, Allah sabırlar versin.

İnsan nelere alışmıyorki, bir vefasızın gidişine de alışırsınız diyorum.
Öyleki adını unutursunuz.

Şu aşamada değil belki ama bir gün doğru insanla karşılaşmanızı ve hep mutlu olmanızı dilerim.

Zıkkımın kökünü yesin

Kendine yakışanı yapmış dingil.
Allah tedavi sürecinde yardımcın olsun.
Umarım gerçekten seni senden daha çok sevecek,bir olacağın,ben değil biz olacağın bir ilişkin olur ve mutlu olursun.
Yere batsın ilişki
Aşka küsmedim de
İnsanlığa güvenim kalmadı

Ayrıca evet beter olsun

Çok teşekkür ederim

Bana söylediği ve söz verdiği bambaşka.

Alışırım elbet, ama

Çok yaktı canımı

Evet anlıyorum, birine inanmak ve hayal kırıklığına uğratmak gerçekten incitici. Olaya şöyle bakmaya çalışın; en niyahetinde o da bir insan işte. Demekki verdiği sözü tutabilecek yeterlilikte değilmiş. Bilirsiniz biz de bazen sözler veririz ama tutamadığımız da olmuştur. Ben böyle büyük sözler vermeyi hep yanlış bulurum zaten. Çünkü koşullar, hayat ve insanlar değişir, değişebilir. Bu tabiki hiç kimseye güvenemeyecek miyiz demek değil. Elbette güvenilecek insanlar var ama insanın zayıflıkları olduğunu da hiç bir zaman unutmamalıyız. Büyük ya da küçük bir yanılma payı hepimiz için vardır.

Back
X