Yeni iliskinizi cevrenizdekilere anlatiyor musunuz

romeom

Mutlu günler yakın
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
794
224
333
Merhaba 😊
Benim yasadigim sey ya aksilik ya teseduf yada tam da dusundugum sey.
Gelelim konuma
Ben yeni bir iliskiye baslayacak olsam aninda etrafimda yakin olduklarimla paylasmak istiyorum, tutamiyorum kendimi. Ama her seferinde de cok kisa suruyo ve bir sekilde ayriliyoruz. Mesela benim bi iliskim vardi. Her sey mukemmel gidiyordu, tam hayallerimdeki gibiydi. Arkadaslarla toplanmistik ve ben masada soyledim. Tum ince ayrintilariyla anlattim. Cogu kisi ayyy ne guzel falan dediler. Cunku gercekten cok guzeldi. Arkadaslarima anlattiktan 2 gun sonra ayrildik biz😔
Boyle cok olay yasadim
Sizce ben kuruntu mu yapiyorum? Yoksa gercekten mutlulugumu paylasmamam kendi icimde yasamam mi gerekir? Siz ne yapiyorsunuz anlatiyor musunuz? Yoksa gercekten nazar oluyo olabilir mi? Ben bunlari merak ediyorum.

Her seyin farkindayim aslinda, insanlara soylemedigimde her sey yolunda gidiyor. Ama sanki beni ele geciren bir sey var gibi, guzel bir sey yasadim ya hemen baskasina anlatma ihtiyaci duyup karsimdakinin de ayy ne guzel demesini bekliyor gibiyim. Ben neden boyleyim ya 😔 kendimi nasil frenleyebilirim.
Simdiden tesekkur ederiim 😊

Son düzenleme:
Merhaba 😊
Gelelim konuma
Ben yeni bir iliskiye baslayacak olsam aninda etrafimda yakin olduklarimla paylasmak istiyorum, tutamiyorum kendimi. Ama her seferinde de cok kisa suruyo ve bir sekilde ayriliyoruz. Mesela benim bi iliskim vardi. Her sey mukemmel gidiyordu, tam hayallerimdeki gibiydi. Arkadaslarla toplanmistik ve ben masada soyledim. Tum ince ayrintilariyla anlattim. Cogu kisi ayyy ne guzel falan dediler. Cunku gercekten cok guzeldi. Arkadaslarima anlattiktan 2 gun sonra ayrildik biz😔
Boyle cok olay yasadim
Sizce ben kuruntu mu yapiyorum? Yoksa gercekten mutlulugumu paylasmamam kendi icimde yasamam mi gerekir? Siz ne yapiyorsunuz anlatiyor musunuz? Yoksa gercekten nazar oluyo olabilir mi? Ben bunlari merak ediyorum. Simdiden tesekkur ederiim 😊

ben nazara inanırım:nazar: birseylerin netleşmeni bekle tatlım anlatmak icin:31:

Çok çok yakın dostum var ona hemen anlatırım.
Onun dışındakilere asla.
En az bir ayı geçmesi gerekiyor.
Birşeyler oturmadan söylemem.

Nazara ben de inanırım hatta takıntı boyutunda :nazar::27: çok güzel bir olay yaşadıysam bunu yaşadığım kişi ve kendime saklarım mesela çünkü ben de güzel olayları paylaşınca bozuldu büyü hep:30: kendine saklaman en iyisi, zira bu devirde güvenilir dost bulmak zor:31:

Son düzenleme:
ben her konuda saklarım insanların nazarına çok inanıyorum hem ne demişler nazar insanı mezara malı kazana sokar!!! ders çalışırken bile yok ya hiç çalışmadım derim sınavım kötü geçti derim işlerimde hep rast gider. kimseye güvenmiycek en yakın dostuna bile. sevgilimi de kimseye anlatmam bahsetmem bile hiç ondan..:24:

aynı durum bendede mevcut bende fazlasıyla inanırım nazara ne zaman paylaşsam karman çorman olur herşeyim yıldızımın mı düşüklüğünden bilemiyorum ama uzun süre kimseyle paylaşmadığımda güzel gider o işim

Nazarı bilemem de ben özel hayatımdan bahsetmeyi hiç sevmem.
Köşe bucak saklanmıyoruz elbet.
Zaten bir yerlerde arkadaşlarımızla karşılaştığımızda öğrenmiş oluyorlar.
İnsanlara duyuru yapmanın mantığı yok bana göre.

Yani anlatmayayim mi diyorsunuz
Ah bir de cenemi bi tutabilsem
Karsimdaki de sanki benim kadar sevinicek diye dusunuyorum 😔

Sen bilirsin ister anlat ister anlatma.
Sonuçta herkes kendi yaşadığını bilir.
Benim için sevinseler ne olur ki ben kendi hayatıma bakarım sadece...
Onları ilgilendirmez ki benim aşk hayatım...

herkes sandığımız kadar iyi niyetli olmuyor canım ben o konuda çok hassasım mesela anlatmam kolay kolay ama kuzenim var herkese döker herşeyini uyarırım o kadar ama nafile o sebeplede 2 söz 1 nişandan döndü.

Merhaba 😊
Gelelim konuma
Boyle cok olay yasadim
Sizce ben kuruntu mu yapiyorum? Yoksa gercekten mutlulugumu paylasmamam kendi icimde yasamam mi gerekir? Siz ne yapiyorsunuz anlatiyor musunuz? Yoksa gercekten nazar oluyo olabilir mi? Ben bunlari merak ediyorum. Simdiden tesekkur ederiim 😊

Yazdıklarını bende yaşıyorum ve aynı şeyleri düşünüyorum. Ben herkese anlatmıyorum öyle, en yakın arkadaşıma, kızkardeşime mecbur kalırsam da anneme biriyle tanıştım diyorum. Ondan sonra pat diye bitiyo. :) Anlatmamalı mıyım diye çok düşündüm. Belki de anlatmamalıyız, bi de öyle denemek lazım. :15:

ben nazara inanırım:nazar: birseylerin netleşmeni bekle tatlım anlatmak icin:31:

Sen bilirsin ister anlat ister anlatma.
Sonuçta herkes kendi yaşadığını bilir.
Benim için sevinseler ne olur ki ben kendi hayatıma bakarım sadece...
Onları ilgilendirmez ki benim aşk hayatım...

herkes sandığımız kadar iyi niyetli olmuyor canım ben o konuda çok hassasım mesela anlatmam kolay kolay ama kuzenim var herkese döker herşeyini uyarırım o kadar ama nafile o sebeplede 2 söz 1 nişandan döndü.

Yazdıklarını bende yaşıyorum ve aynı şeyleri düşünüyorum. Ben herkese anlatmıyorum öyle, en yakın arkadaşıma, kızkardeşime mecbur kalırsam da anneme biriyle tanıştım diyorum. Ondan sonra pat diye bitiyo. :) Anlatmamalı mıyım diye çok düşündüm. Belki de anlatmamalıyız, bi de öyle denemek lazım. :15:

Cokk haklisiniz. Keske bende sizin gibi olabilsem. Her seyin farkindayim aslinda, insanlara soylemedigimde her sey yolunda gidiyor. Ama sanki beni ele geciren bir sey var gibi, guzel bir sey yasadim ya hemen baskasina anlatma ihtiyaci duyup karsimdakinin de ayy ne guzel demesini bekliyor gibiyim. Ben neden boyleyim ya 😔 kendimi nasil frenleyebilirim. Eminim karsimdaki de benim gibi sevinmiyordur

Bu zamana kadar kime anlattiysam elimde patliyo hersey :D
Tovbe ettim bundan sonra belli bir zamana kadar cocukluk arkadasim haric kimseye anlatmam :o

Son düzenleme:
Merhaba 😊
Gelelim konuma
Boyle cok olay yasadim
Kesinlikle aynı fikirdeyim... Ne zaman anlatsam ayrılmışızdır.. Bence en yakın bir kişiye en fazla anlatmak gerek illaki isteniyorsa yoksa artık anlatma taraftarı değilim asla... Kesinlikle nazar oluyor
K

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Nazara ben de inaniyorum ama buna gore de yasamamak gerekir. Benim bir akrabam var, esini herkese kotuler durur nazar degmesin diye. :) bu da cirkin bir sey bence.
Nazardan degil ama her seyin herkese anlatilmamasi taraftariyim. Gerci benim cevremdekiler dost kategorisine girdigi icin onlara anlatmistim ama akrabaya anlatmadim, anlatmam.

Merhaba 😊
Gelelim konuma
Boyle cok olay yasadim

Yakın olduğum arkadaşımla paylaşırım ben.Bu zamanda herkesin samimiyetine inanmak çok güç.Ayrıca yakın olan arkadaşlar sadece yaşadıkları ilişkinin güzel olan yanlarını paylaşmamalı bence.Sıkıntılı zamanlarda da karşılıklı olarak paylaşılıyorsa daha samimi bence.Elbetteki ilişki yaşayanlara özeldir.O yüzden herkesle değil,güvendiğiniz arkadaşlarınızla paylaşın.Ayrıca ballandıra ballandıra anlatmak ya da en ince ayrıntısına kadar girmek te şart değil diye düşünüyorum.

Nazarın değdiğine bende inanırım .
Hele bazı arkadaşlarımın banko değer nazarları
Çok anlattım artık anlatmam

nefret ediyorum bu huyumdan ama evet paylaşıyorum..
daha ortada fol yok yumurta yok hemen dökülürüm saf gibi...
tutmak lazım biraz çeneyi netşeince zaten duyulur...

Son düzenleme:
Back
X