Arkadaşımmm bu zamana kadar hep doğru davranmayı denedim yanlışlar yaptım bitti gitti. Aşıkta olmamıştım yani...
Ama şimdi ki sevgilimle içimden ne geliyorsa öyle yaptım. Öpmek mi istedim öptüm. Elini tutmak mı istedim tuttum, sarıldım... En doğrusu içinden ne geliyorsa onu yapmak. Çokta güzel bir ilişkim var, eylülde de nişanım var inş :)
Aşıksan sal gitsinKarşındakinin seni basit biri olarak algılamayacağını düşünüyorsan tamamdır. Aşkta kural olmaz :)
Daha ilişkimiz çok yeni,uzun süreli bir ilişki düşündüğüm için büyüsü bozulsun istemiyorum.Yani her zaman ilk günkü gibi olsun istiyorum.Tabiki zamanla heyecan azalır ama bana verdiği değer,sevgi asla azalmasın istiyorum.Yani evlilik aşkı öldürür derler ya,ilişkide aşkı bir süre sonra öldürür diye çok korkuyorum.Bu yüzden çok dikkat ediyorum.Fazla şımartmamaya,ama sevdiğimi,özlediğimi hissettirmeye çalışıyorum.Umarım doğru yapıyorumdur.Empati kurunca çok doğru davrandığımı düşünüyorum ama şimdilik.
O çok romantik,farklı şeyler yapacak birisi.Fakat ben tam tersine durgun,sürpriz yapmayı bilmez birisiyim.Bu yüzden kaybetmekten korkuyorum.
Korkma canım ya biz de aynıyız. Pek anlamam süprizden falan. Önemli günleri bile unuturumAynı kafadan olmak önemli ama. 2mizde deliyizdir mesela, o yüzden hiç rutinleşmedi bizim. Canımız ne istediyse onu yaptık, ayakta kaldık :)
canım sen de biraz değişmeye çalış. hep aynı kalırsan, ya da hep aynı bildiğin şeyleri yaparsan sıkarsın diye düşünüyorum. hem sen de sıkılırsın sonra... açık ol yeni şeylere, sevdiğinlesin sonuçta. eğlen, yeni şeyler dene. hep şunları yaptık diyeceğine çok güzel anılar biriktir. bir de, ayrılırız korkusuyla yaşarsan bir gün mutlaka başına gelir. bir yerde çuvallarsın. o korkudansa ilişkini yaşa doya doya.
Niye görüşmediniz ki peki ?
Önceden bir buluşma ayarlamadık.En son 2 gün önce görüştük.İnternetten veya telefondan da yazışamadık daha.Normalde de telefon kullanmaz ve net e 2-3 günde 1 girer.
At bir mesaj işin yoksa, yarın görüşelim de bir şeyler yapalım de. Bekleme :)
At tabi canım ne olacak. Konuşmadan durmanız garip. 2 gün sonra görüşürüz diyipte sesi soluğu kesmek garip olur :)
Aynen öyle tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?