• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni İlişkiye Başlayanlar İçin Önerileriniz

ririgaga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
252
6
46
İzmir
Kızlar ben yeni bir ilişkiye başladım ve ciddi bir ilişki düşünüyorum.Fakat daha önceden pek tecrübem yok.Bu yüzden ona karşı nasıl davranmalıyım bilmiyorum.Yani çok ilgili mi davranmalıyım,yoksa kaçan kovalanır hesabını mı uygulamalıyım,ne zaman el ele tutuşulur,öpülür hiçbir fikrim yok.Daha doğrusu var,ama yanlış bir davranışta bulunmak istemiyorum.Sizler tecrübelerinize dayanarak neler söyleyebilirsiniz?Mesela sakın şunu yapma veya kesinlikle şunu yap diyebileceğiniz şeyler neler?Fikirlerinizi bekliyorum.

Arkadaşımmm bu zamana kadar hep doğru davranmayı denedim yanlışlar yaptım bitti gitti. Aşıkta olmamıştım yani...

Ama şimdi ki sevgilimle içimden ne geliyorsa öyle yaptım. Öpmek mi istedim öptüm. Elini tutmak mı istedim tuttum, sarıldım... En doğrusu içinden ne geliyorsa onu yapmak. Çokta güzel bir ilişkim var, eylülde de nişanım var inş :)

Aşıksan sal gitsin :16: Karşındakinin seni basit biri olarak algılamayacağını düşünüyorsan tamamdır. Aşkta kural olmaz :)

Son düzenleme:
Arkadaşımmm bu zamana kadar hep doğru davranmayı denedim yanlışlar yaptım bitti gitti. Aşıkta olmamıştım yani...

Ama şimdi ki sevgilimle içimden ne geliyorsa öyle yaptım. Öpmek mi istedim öptüm. Elini tutmak mı istedim tuttum, sarıldım... En doğrusu içinden ne geliyorsa onu yapmak. Çokta güzel bir ilişkim var, eylülde de nişanım var inş :)

Aşıksan sal gitsin :16: Karşındakinin seni basit biri olarak algılamayacağını düşünüyorsan tamamdır. Aşkta kural olmaz :)

Daha ilişkimiz çok yeni,uzun süreli bir ilişki düşündüğüm için büyüsü bozulsun istemiyorum.Yani her zaman ilk günkü gibi olsun istiyorum.Tabiki zamanla heyecan azalır ama bana verdiği değer,sevgi asla azalmasın istiyorum.Yani evlilik aşkı öldürür derler ya,ilişkide aşkı bir süre sonra öldürür diye çok korkuyorum.Bu yüzden çok dikkat ediyorum.Fazla şımartmamaya,ama sevdiğimi,özlediğimi hissettirmeye çalışıyorum.Umarım doğru yapıyorumdur.Empati kurunca çok doğru davrandığımı düşünüyorum ama şimdilik.
O çok romantik,farklı şeyler yapacak birisi.Fakat ben tam tersine durgun,sürpriz yapmayı bilmez birisiyim.Bu yüzden kaybetmekten korkuyorum.

Daha ilişkimiz çok yeni,uzun süreli bir ilişki düşündüğüm için büyüsü bozulsun istemiyorum.Yani her zaman ilk günkü gibi olsun istiyorum.Tabiki zamanla heyecan azalır ama bana verdiği değer,sevgi asla azalmasın istiyorum.Yani evlilik aşkı öldürür derler ya,ilişkide aşkı bir süre sonra öldürür diye çok korkuyorum.Bu yüzden çok dikkat ediyorum.Fazla şımartmamaya,ama sevdiğimi,özlediğimi hissettirmeye çalışıyorum.Umarım doğru yapıyorumdur.Empati kurunca çok doğru davrandığımı düşünüyorum ama şimdilik.
O çok romantik,farklı şeyler yapacak birisi.Fakat ben tam tersine durgun,sürpriz yapmayı bilmez birisiyim.Bu yüzden kaybetmekten korkuyorum.

Korkma canım ya biz de aynıyız. Pek anlamam süprizden falan. Önemli günleri bile unuturum :1: Aynı kafadan olmak önemli ama. 2mizde deliyizdir mesela, o yüzden hiç rutinleşmedi bizim. Canımız ne istediyse onu yaptık, ayakta kaldık :)

Korkma canım ya biz de aynıyız. Pek anlamam süprizden falan. Önemli günleri bile unuturum :1: Aynı kafadan olmak önemli ama. 2mizde deliyizdir mesela, o yüzden hiç rutinleşmedi bizim. Canımız ne istediyse onu yaptık, ayakta kaldık :)

Ama bizim ters olduğumuz çok önemli bir konu var.O değişik şeyler yapmayı,yeni şeyler denemeyi mesela birlikte farklı sporlar yapmayı sever fakat ben aynı şeyleri yapmayı mesela bildiğimiz bir sporu yapmayı severim.İlk başlarda bu sorun olmayabilir ama daha sonradan sorun olur bence.Bu konuda canım çok sıkkın ve benim biraz çaba sarfetmem gerek.Yeni fikirler üretmem,farklı şeyler yapmam gerek.O çok güzel fikirler üretir fakat ben sabit kafalıyım.Kendimi bu konuda çok eksik görüyorum ve benden bu konu yüzünden sıkılacak diye ödüm kopuyor şimdiden.Acaba bikaç gündür görüşemedik diye mi bu korkularım?Çünkü onu görünce bunları hallederiz diyip sorun etmiyorum.Ama biraz ayrı kalınca ayrılıktan kormaya başlıyorum.Çok tuhaf neden böyle hissediyorum ortada hiçbir sorun yokken

canım sen de biraz değişmeye çalış. hep aynı kalırsan, ya da hep aynı bildiğin şeyleri yaparsan sıkarsın diye düşünüyorum. hem sen de sıkılırsın sonra... açık ol yeni şeylere, sevdiğinlesin sonuçta. eğlen, yeni şeyler dene. hep şunları yaptık diyeceğine çok güzel anılar biriktir. bir de, ayrılırız korkusuyla yaşarsan bir gün mutlaka başına gelir. bir yerde çuvallarsın. o korkudansa ilişkini yaşa doya doya.

canım sen de biraz değişmeye çalış. hep aynı kalırsan, ya da hep aynı bildiğin şeyleri yaparsan sıkarsın diye düşünüyorum. hem sen de sıkılırsın sonra... açık ol yeni şeylere, sevdiğinlesin sonuçta. eğlen, yeni şeyler dene. hep şunları yaptık diyeceğine çok güzel anılar biriktir. bir de, ayrılırız korkusuyla yaşarsan bir gün mutlaka başına gelir. bir yerde çuvallarsın. o korkudansa ilişkini yaşa doya doya.

Haklısın bende kendime bunları diyorum saçmalıyorsun,sevdiğine kavuşmussun,üzülecek ne var diyorum...Bu düşüncelerim boşa.Kendimi boşuna yiyip bitiriyorum.2 gün görüşemedik diye korkmaya gerek yok.2 gün sonra buluşacağız.Bakalım neler olacak.Eminim o zaman bunları okuyup çok saçmalamışım dicem.

Önceden bir buluşma ayarlamadık.En son 2 gün önce görüştük.İnternetten veya telefondan da yazışamadık daha.Normalde de telefon kullanmaz ve net e 2-3 günde 1 girer.

At bir mesaj işin yoksa, yarın görüşelim de bir şeyler yapalım de. Bekleme :)

At bir mesaj işin yoksa, yarın görüşelim de bir şeyler yapalım de. Bekleme :)

İnternetten bi mesaj yazdım ama telefondan da yazıp çok üstüne gitmek istemedim şımarmasın diye :/ bir de o bana pazar görüşürüz belki demişti bende görüşecek olursak mesaj at demiştim.Haftaiçi zaten görüşüyoruz her gün.Ama telefondan mesaj atsam mı acaba nerelerdesin diye?

At tabi canım ne olacak. Konuşmadan durmanız garip. 2 gün sonra görüşürüz diyipte sesi soluğu kesmek garip olur :)

At tabi canım ne olacak. Konuşmadan durmanız garip. 2 gün sonra görüşürüz diyipte sesi soluğu kesmek garip olur :)

Bende fazla üstüne düşmeyim diye duruyordum atayım bakalım cevap gelmezse de ben üstüme düşeni yaptım sonuçta bana önemsemedin deme hakkı olmaz :)

Back
X