• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Yeni inci pop up popo kaldırıcı slip

Günlük hayatta olmasa da gece elbiselerimin içine kullanıyorum, tabii öyle mucizevi bir kalkışı olmasa da toparlıyor, daha dolgun gösteriyor. Ben çok memnunum valla.

$camasironline.webp

güzel birşeey yapmışlar ama :D

Eklentiler

• $Adsız.webp
    $Adsız.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 2.922
Son düzenleme:
Günlük hayatta olmasa da gece elbiselerimin içine kullanıyorum, tabii öyle mucizevi bir kalkışı olmasa da toparlıyor, daha dolgun gösteriyor. Ben çok memnunum valla.

Eki Görüntüle 713322

bnde bundan aldım işte siyah rengini tercih ettim ben ama kenarları kalın sanki dolguların olduğu yerler yürürken belli olabilir çöküntü falan çünkü dolgu olmayan yerler bacaklara doğru çöküşe iniyor :D ama güzel bişey ben kot pantolonlarla kullanmak için aldım bu görüntüye ulaşmak için pantolonda Eki Görüntüle 713352 $panti.webp

kızlar bişey dikkatimi çekiyor ve bide size sorayım dedim bi kız var zayıf vücut tipi belli incecik bişey yeni evliymiş yeni dediysek 1 yıl falan olmuş benim konuşmuşluğum yok hatta beni görünce bitarafına bşey oluyo kendisinin nursuz :) neyse pantolon yada eşofman giydiğinde arkadan bakıyorum dümdüzdü 1 yıldır çünkü zayıf belli heryeri kollar bacaklar falan ama bisüredir popo bölümü pantolonda kalkmış duruyo yürüyüşüde deişik bişey kalçası oynuyo resmen oraya buraya ama hemen kilo alınamaz kalçaya kilo alınsa zaten vucudundanda belli olur kalçası çıkık desem düne kadar niye dümdüzdü ben bi anlam veremedim siz ne dersiniz bu işe böyle hemen kalça şişiyorsa bizde yapalım :) bence kesinlikle mümkün değil sadece ordan kilo almak.. bişey olduğunu düşünüyorum destekli bu şekilde..sopa gibi kadın resmen nasıl oluyosa resimde koyduğum gbi kalçası çıkık bi hale geldi :27:$P1-AW359_BPop_G_20100721173942.webp

kimse bişey yazmamış o kadar paylaştım sizinle dikkatimi çektiği için sizce bişey kullanıyomudur çünkü kalça hemen büyüse herkesinki büyürdü :1::27:

Back
X