Yeni iPhone 4 mü geliyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
46
- Yurtdışı
20110107050040_iphone4.jpg

iPhone 4 yedek parçalarındaki ilginç fark!

Ortaya çıkan bu görüntüler, anten sorunu olmayan yeni bir iPhone 4 anlamına mı geliyor?

GlobalDirectParts, elde ettiği bir takım iPhone yedek parçalarından faydalanarak yeni iPhone 4 parçaları ile orjinal parçalar arasındaki farkları gösteren bir video yayınladı.

Parçalar arasında büyük bir fark olmasa da, yapılan ince ayarların sayısı oldukça fazla. Bunların en başında anten ayarlamaları geliyor. Bu değişiklik iPhone'un ünlü 'anten sorununu' gidermek için veya antenlerin farklı frekanslarda çalışmasını sağlamak için yapılmış olabilir. Yapılan diğer ayarlamalar arasında SIM slotunun eklenmesi, ön kamera boşluğunun kaldırılması var.

GlobalDirectParts dışında SmartPhone Medic de benzer değerlendirmelere sahip, dolayısıyla bu bilgilerin gerçek olma ihtimali yüksek.

alintidir ...

iphone kullanımı bana hiç de kolay gelmiyor. çok büyük bide. sanırım bu telefonu kullanamayan tek benim:(:2:

benim suan iphone 4 dum var ,cok memenunum
bende once zor zannederdim ama hicte oyle degilmis ,bana cok kolay geliyor

Son düzenleme:
bende iphone 4 almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar iphone3gs den farkı nedir iyi özellikleri kötü özellikleri nedir kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

bende ıphone4 kullanıyorum,en azından kullanıyordum düne kadar,tel suya düşmüş oğlum sağolsun,10dk gibide orda kaldı sanırsam,bakalım sildim kuruladım pirinç dolu kaba koydum yarını bekliyorum,acaba kurtulma ihtimali varmı,çok kötü oldumyaaa:43::43:

Son düzenleme:
bende iphone 4 almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar iphone3gs den farkı nedir iyi özellikleri kötü özellikleri nedir kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

valla 3gs'yi bilmediğim için kıyaslayamıycam,ama telefonun iilleri ve kötüleri olarak söylemek gerekirse,hoparlörü yani sesi çok az çıkıyo mp3 artı zilseside dahil, başkada hiçbi kötü yanı yok benim açımdan en azından ben çok memnundum:14:yine aklıma geldi bak:43:merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin:59:

Back
X