- 3 Mart 2022
- 546
- 969
- 53
Merhaba arkadaşlar. 657 ye tabii memurum. Aday memurluğum çok sancılı geçti. 2 sene sürekli mobbinge uğradım ve bu durum bende travmaya yol açtı. Asaletimi aldım,Tayinimi de aldım başka bi şehre, şükürler olsun,şu an yazışma sürecinin bitmesini bekliyorum ama yeni kurumumda da aynı şeyleri yaşayacağım diye o kadar korkuyorum ki anlatamam. Yeni ilkokula başlayacak minik bir çocuk gibiyim. Yapı olarak hassas,iyi niyetliyimdir. Özgüvenime de zarar verdi bu durum maalesef. Hata yapmaktan korkar hale geldim. Önümüzdeki hafta psikolog ayarladım,görüşeceğiz ama öncesinde sizlerden de görüş almak istedim. Nasıl aşacağım bu durumu? Hata yapmaktan korkuyorum,yeniden aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Özgüvenimi yeniden kazanmak istiyorum. Çok ağır şeyler yaşadım arkadaşlar,bildiğiniz gibi değil. Ayrıca kurumdan ayrıldıktan sonra bana mobbing yapan amir hakkında nasıl bir işlem yapabilirim? Şahidim var ama yok. Kimse olmaz,biliyorum. Ama yanına da kalsın istemiyorum. Nasıl bir yol izleyebilirim bununla ilgili? Alt üst oldu psikolojim… Teşekkürler şimdiden.