Bence kendinize başka iş bakmaya başlayın. Ben küçük ofislerde özellikle ilişkileri sakıncalı buluyorum sizinki bi de patronun akrabası. Kendince haklı olabilir sonuçta sevgili değilsiniz sizin hesap sormanız falan da saçma olmuş ama adam sağlam ayakkabı gibi hissettirmedi bana. Takdir sizin ama uzak durun ve yeni bir iş bulun derim ben.
Aynı iş yerinden sevgili yapmak bana ters. İliski biter iş huzuru kaçar. Birde adam zaten baştan batmış.
Bence kendinize başka iş bakmaya başlayın. Ben küçük ofislerde özellikle ilişkileri sakıncalı buluyorum sizinki bi de patronun akrabası. Kendince haklı olabilir sonuçta sevgili değilsiniz sizin hesap sormanız falan da saçma olmuş ama adam sağlam ayakkabı gibi hissettirmedi bana. Takdir sizin ama uzak durun ve yeni bir iş bulun derim ben.
aynı iş yerinde ilişki olmaz
Çok sağlam biri değil. Hem de işinizden olursunuz. Uzak durun.
İnternetteki konuşmayı değil beyefendiyi takın kafanıza. Ya da tercih yapma şansınız olsaydı beyefendiyi mi seçersiniz işi mi? İşi kaybetmek umrumda değil derseniz ilişkiyi ilerletebilirsiniz.
İş önemli derseniz friendzone en iyisi gibi duruyor
O zaman kendinize dikkat edin. Herhangi bir durumda işi kaybetmeniz çok olası.İşi kaybetmek istemem hayalimdeki iş olmasa bile işe ihtiyacım olduğu için...
Adamın beyni aşağıda. Hiç muhattap olmayın bence, üzülürsünüz.
Daha 1 ay olmuş işe gireli
İlk gördüğünüz erkeğe kapılıp gitmeyin
20 yaşımda hergün birlikte sabah 8 akşam 10 arası zaman geçirdiğim adamla sevgili olmak 6 ayımı aldı
Siz daha olgun bir yaşta neden bu kadar acelecisiniz ölçün biçin hemen bu muhabbet evliliğe sevgililiğe nasıl geldi
O bağlanmaktan tabiki korkmaz baksana internetten bile yurtdışındaki kadına bağlanabiliyor. Kendini güvenemiyorum kimseye diye şartlama. Şansına karşına düzgün insan çıkmamış sadece, hepsi bu. Güvenilir düzgün karakterli birisi mi çıktı karşına da sen reddettin? Hayır. O yüzden kendini üzme boş yere. Bu adamdan da uzak dur, sen zaten yorgunsun yıpranmışsın. Sana seni dinlendirecek yormayacak, aynı yollardan geçmiş yada geçmemiş ama seni anlayabilecek birisi lazım. O kişi de o adam değil. Umarım her şey çok güzel olur senin için, dua et inan ki her şey zamanla yoluna giriyor. Sadece güzel şeyler olabileceğine dair inancını kaybetme .Zaten biliyor bağlanmaktan korkuyorsun ama ben korkmuyorum dedi. Evlenmek için de şuan olgun hissetmiyorm kendimi o kadar dedi fikirlerini sormuştum daha önce çünkü kuzeniyle yaşıyor ailesi memlekette onlardan uzak büyümüş bir akrabasinda kalmış hep filan.. böyle biri iste. Zamana bırakayım diyorum durumu .. :/ yani şuan yapacak biseyim yok o konusma olayı hem sanal ve saçma hemde insanin aklına takılıyor bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?