Yeni iş ve duygu karmasasi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Önce kısa bir hatırlatma yapayım beni ve bunalım konularimi bilen bilir. Psikolojik olarak kaygı bozukluğu gibi sorunlar yaşıyorum birkaç yıldır . Zor bir de aile yaşantım var işte maddi imkansızlıklar anlaşamayan anne baba vs vs. 8 aylık bir işsizlik sonrası nihayet bir ay önce bir işe başladım..aslında bukez gerçekten güzel bir iş bekliyordum bukez sözde ben seçecektim kurumsal olmayan bir yere girmeyecektim. Derkenn babam ameliyat olmak zorunda kaldı calisamayacakti zaten issizdi ama şimdi üstüne ameliyat çıktı. Neyse önüme çıkan ısı kabul ettim evime 5 dk yerde küçük bir işyeri benim alanım ama alt kategorisi diyeyim. Bursa işe başladım çok zorlandım psikoljikmen ama hep direndim bir ay bir hafta bitti.

En yakın arkadaşım evlenecek Haziran'da. İcim buruk neden derseniz ilişki hiç kuramiyorum hep korkularım ve kaygım yüzünden aşık olmaktan avı çekmekten o kadar korkuyorum ki çok ince eleyip sık dokuyorm hemen kapılıyorum. Bu işyerinde patronun kuzeni ile aynı masada çalışıyoruz kendisi benden bir yaş küçük. Biz hemen kaynastik baya iyi anlaştık meğer o da bu şehirde kuzeniyle yaşayan ailesiyle sıkıntıları olan biriymiş uzak büyümüş aileden yani hep yalnız mis bana içini açtı üzüldüm ettim yakın hissettim bende ona açtım. Duygusal olarak hislerimiz yakınlaştı ikimiz de hissettik bunu lakin bn yine korkmaya başladım birde işimi kaybetmek işyerinde aşk istemediğim için arkadaş olalım dedim. Ertesi gün işyerinde şeytan dürttü zaten biraz şüphe vardı içimde whatsapina baktım bilgisayardan. Yabancı bir kadınla konuşuyordu ingilizce olarak ama aşkım canım.cicimli konuşmalar. Evet sevgili değildik bisey değildik ama flört etmiştik mutlu gidiyordum işyerine garip şekilde akıyordu zaman .. tabi o an aşırı üzüldüm sanki aldatılmış gibi hissettim. Kendisine soyledim gördüğümü o uzakta biri belki hiç görmeyeceğim biri 3-4 aydır konuşuyoruz yalnızlığımı paylaşıyorum birden konuşmayı kesemdim sen gelince senden hoşlandım napacagimi bilemedim fialn dedi. Bn birinden çok hoslanirsam diğerlerine sağır olurum karakterim böyle. Ama o bn ona sevgili olamam derken üzüldüğünü söylerken aynı anda o kadına iyi geceler aşkım.canim yazmış. . bu arada yaslarimiz 26-27 . Konuştuğu kişi 38 yaşında Ukraynalı.bir bayan çocuklu boşanmış biri öylesine kafa dağıtıyormus. Saçma sapan teknoloji harikası durumlar işte..
Belki zamanla birşey olur zamana bırakayım demiştim kendi kendime ama.suan yine hayalkırıklığı yaşadım ben kimseye guvenemeyecek miyim bu hayatta bilmiyorm neden karşıma şöyle elimi tutup sıkıca yere sağlam basan bir erkek çıkmıyor diye üzülüyorum gerçekten. Diğer korkum da bu kişiyle beraber çalışırken zamanla ona aşık olmak alışmak belkide bu da kaygı sadece bilmiyorm.

İlişki kaygımı korkumu nasıl asabilirim..

Bence kendinize başka iş bakmaya başlayın. Ben küçük ofislerde özellikle ilişkileri sakıncalı buluyorum sizinki bi de patronun akrabası. Kendince haklı olabilir sonuçta sevgili değilsiniz sizin hesap sormanız falan da saçma olmuş ama adam sağlam ayakkabı gibi hissettirmedi bana. Takdir sizin ama uzak durun ve yeni bir iş bulun derim ben.

Bence kendinize başka iş bakmaya başlayın. Ben küçük ofislerde özellikle ilişkileri sakıncalı buluyorum sizinki bi de patronun akrabası. Kendince haklı olabilir sonuçta sevgili değilsiniz sizin hesap sormanız falan da saçma olmuş ama adam sağlam ayakkabı gibi hissettirmedi bana. Takdir sizin ama uzak durun ve yeni bir iş bulun derim ben.

İs çok baktım dönen yok goruntulenmiyor bile yani başvuru.. piyasa kötü malum :/

Aynı iş yerinden sevgili yapmak bana ters. İliski biter iş huzuru kaçar. Birde adam zaten baştan batmış.
aynı iş yerinde ilişki olmaz
Çok sağlam biri değil. Hem de işinizden olursunuz. Uzak durun.

O 26 ben 27 yaşındayız. İngilzicesini geliştirmek için bir siteden tanışmış normal.konusuyorlarmis sonra aşkım canım cicime dönmüş.. kadın Ukraynalı 38 yaşında iki çocuklu boşanmış biri. Yani bişey olacağı yok diyor onla ne olabilir ki diyor boşluğunu dolduruyormus hayatındaki diğer türlü çok yalnız hissediyormus kendini avutuyor yani oylr biriyle konuşup mesajlasarak..

Bana ilgi göstermeye devam ediyor. Bana göre biraz çocuksu biri ama hareketleri bana tatlı geliyor bazen ve onu izliyorum çekici geliyor sevesim geliyor kendimi onla sevgili hayal ederken buluyorum bazen sarilirken öpüşürken bazen cinsel olarak bir şekilde beni ona çeken şeyler var. Aynı yöredeniz memleketleriniz filan mesela. Acaba kaderimde ki kişi bu olabilir mi ki diyorum ama korkuyorum işte . Zaten biliyor bağlanmaktan korkuyorsun ama ben korkmuyorum dedi. Evlenmek için de şuan olgun hissetmiyorm kendimi o kadar dedi fikirlerini sormuştum daha önce çünkü kuzeniyle yaşıyor ailesi memlekette onlardan uzak büyümüş bir akrabasinda kalmış hep filan.. böyle biri iste. Zamana bırakayım diyorum durumu .. :/ yani şuan yapacak biseyim yok o konusma olayı hem sanal ve saçma hemde insanin aklına takılıyor bilemiyorum

İnternetteki konuşmayı değil beyefendiyi takın kafanıza. Ya da tercih yapma şansınız olsaydı beyefendiyi mi seçersiniz işi mi? İşi kaybetmek umrumda değil derseniz ilişkiyi ilerletebilirsiniz.
İş önemli derseniz friendzone en iyisi gibi duruyor :süslü:

İnternetteki konuşmayı değil beyefendiyi takın kafanıza. Ya da tercih yapma şansınız olsaydı beyefendiyi mi seçersiniz işi mi? İşi kaybetmek umrumda değil derseniz ilişkiyi ilerletebilirsiniz.
İş önemli derseniz friendzone en iyisi gibi duruyor :süslü:

İşi kaybetmek istemem hayalimdeki iş olmasa bile işe ihtiyacım olduğu için...

Adamın beyni aşağıda. Hiç muhattap olmayın bence, üzülürsünüz.

Neye dayanarak boyle dediniz merak ettim ?
Ukraynalı ile konuşuyor diye diyorsanız öyle denk geldi ingilizce konusmak istediğim sitede dedi. Birde çok asosyal biri özel hayatım yok filan dedi anlattı bana hep iş ev istese öyle cinsel şeyler türk kızlarıyla buluşması etmesi kovalaması gerekmez mi flört sitelerini filan .. bilmiyorm cidden samimi bulmuştum onu hayatını öyle bana anlatıp içini açınca acılarını paylaşınca... Ama işte bu devirde güven olmaz

Daha 1 ay olmuş işe gireli

İlk gördüğünüz erkeğe kapılıp gitmeyin

20 yaşımda hergün birlikte sabah 8 akşam 10 arası zaman geçirdiğim adamla sevgili olmak 6 ayımı aldı

Siz daha olgun bir yaşta neden bu kadar acelecisiniz ölçün biçin hemen bu muhabbet evliliğe sevgililiğe nasıl geldi

Daha 1 ay olmuş işe gireli

İlk gördüğünüz erkeğe kapılıp gitmeyin

20 yaşımda hergün birlikte sabah 8 akşam 10 arası zaman geçirdiğim adamla sevgili olmak 6 ayımı aldı

Siz daha olgun bir yaşta neden bu kadar acelecisiniz ölçün biçin hemen bu muhabbet evliliğe sevgililiğe nasıl geldi

Biz evlenelim şeklinde konuşma olmuyor tabiki benim en yakın arkadaşım evlenecek onun üzerinden konuşma geçti o olgunlukta hissediyor musun sen kendini gibisinden suanki yaşında diye sormuştum. Laf arası yani. İlk gördüğüm erkeğe tutulma durumu da değil zaten karşıma düzgün biri çıkmıyor uzun yıllardır netten tanistiklarim hep fiyasko. Bu işyerinde sadece o var küçük bir ofis zaten. Durum da bu oldu yani birden gelişti benim.zayif animdi bu işe başlarken kendimi çok zorladım tutunabilmek için çünkü. Ama sanirim olmaz onla zamana biraktim

Zaten biliyor bağlanmaktan korkuyorsun ama ben korkmuyorum dedi. Evlenmek için de şuan olgun hissetmiyorm kendimi o kadar dedi fikirlerini sormuştum daha önce çünkü kuzeniyle yaşıyor ailesi memlekette onlardan uzak büyümüş bir akrabasinda kalmış hep filan.. böyle biri iste. Zamana bırakayım diyorum durumu .. :/ yani şuan yapacak biseyim yok o konusma olayı hem sanal ve saçma hemde insanin aklına takılıyor bilemiyorum
O bağlanmaktan tabiki korkmaz baksana internetten bile yurtdışındaki kadına bağlanabiliyor. Kendini güvenemiyorum kimseye diye şartlama. Şansına karşına düzgün insan çıkmamış sadece, hepsi bu. Güvenilir düzgün karakterli birisi mi çıktı karşına da sen reddettin? Hayır. O yüzden kendini üzme boş yere. Bu adamdan da uzak dur, sen zaten yorgunsun yıpranmışsın. Sana seni dinlendirecek yormayacak, aynı yollardan geçmiş yada geçmemiş ama seni anlayabilecek birisi lazım. O kişi de o adam değil. Umarım her şey çok güzel olur senin için, dua et inan ki her şey zamanla yoluna giriyor. Sadece güzel şeyler olabileceğine dair inancını kaybetme .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X