hahah ya maaşı vs güzel de çok stresli geliyor sürekli hesap sorulması her işlemi takip etmek zorunda kalmak :) belki de yeni olduğum için gözümde büyüyorOlaya en ciddiyetsiz yerden giriş yapayım..Tavsiyem, maaş gününü düşünerek kendini motive et
Bunu da düşünüyorum, burdan çıksam daha iyi ve daha rahat iş bulacağımın garantisi yok. Hele ki şuan iş bulmak bu kadar zorken. Sadece biraz güçlü olabilmeye ihtiyacım var bir zorluk görünce hemen kaçıyorumİs bilmediğinize gore almışlardır zaten iş veren, istifa etseniz her yer aynı yine aynı zorluklar olacak iş hayatı böyledir tecrübe ettikçe kendinze olan güveniniz artacak sabırlı olun
Nasıl alışmaya başladınız peki ? Ben işi kafamda çok büyütüyorum çünkü devamlı hesap sorulan ve baskıcı bir ortam var. Gözünden bir mail bile kaçmamalı. Yoğun ve stresliyim.Merhaba bende yeni mezunum ilk 1 ay her gün istifa etmeyi düşündüm. Zaman nasıl geçecek, hiç alışamam diyordum. Ama 9 ay geçmiş bile siz de bunun geçici bir süreç olacağını bilin
hahah ya maaşı vs güzel de çok stresli geliyor sürekli hesap sorulması her işlemi takip etmek zorunda kalmak :) belki de yeni olduğum için gözümde büyüyor
öğreneceksin herkes ilk zamanlar gerilir bu kadar kaygı fazla terapi almanı öneririm. Ayrıca açık hava da yürüyüş falan yap kendine güven en önemlisi de bu. Önceden sana soru sormaları stres yaratırken işi öğrendikçe stres aynı ölçüde azalacak.hahah ya maaşı vs güzel de çok stresli geliyor sürekli hesap sorulması her işlemi takip etmek zorunda kalmak :) belki de yeni olduğum için gözümde büyüyor